- 3 Eylül 2012
- 21.883
- 57.700
- 798
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Hmm güzelmiş ev :) adı ne bu sitenin belki geçerken görmüş olabilirim. Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin. Balıkesir den gelme sebebiniz ne peki işle alakalı mıtam 2. etapta değil ayaş yolunda
bi de normal 1+1 lere göre büyük 70 m2
yeniymiş ve rezidans olarak geçiyor
o yüzden böyle
şimdiye kadar oturduğum evleri görsen, hele ilk evimde wc mutfaktaydı
artık eski püsküden illallah edip bi kere de konforlu olsun dedik
e tabi 2+1 ya da 3+1 iyi bi ev de 1500 tl lerde
evin örnek resmi şöyle bişey
Hmm güzelmiş ev :) adı ne bu sitenin belki geçerken görmüş olabilirim. Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin. Balıkesir den gelme sebebiniz ne peki işle alakalı mı
Yeni evinde mutlulukla huzurla oturmanı dilerim canım. Elbette çöpe atılmaz yepyeni duruyor eşyaların. Şimdi öğrenciler yerleşecek. Mutlaka birilerinin işine yarar. Bildiğin tüm sitelere ögrenciye ücretsiz kargo ödemeli diye yazarsan mutlaka birileri faydalanır bence.
O zaman tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Canım bu kira 1+1 için çok pahalı. Ankarada başka bir semtte çok rahat 3+1 tutabilirsin bu fiyata. Eryaman da tutmak zorunda degilsen bu kadar eşyayı elden çıkarma sıkıntısına hiç girmeseneryaman 2. etap
yazık valla ama en azından işi görülmüş
benimkiler de birinin işini görür umarım
Canım bu kira 1+1 için çok pahalı. Ankarada başka bir semtte çok rahat 3+1 tutabilirsin bu fiyata. Eryaman da tutmak zorunda degilsen bu kadar eşyayı elden çıkarma sıkıntısına hiç girmesen
benim eşyalar gidici yani mecburenCanım bu kira 1+1 için çok pahalı. Ankarada başka bir semtte çok rahat 3+1 tutabilirsin bu fiyata. Eryaman da tutmak zorunda degilsen bu kadar eşyayı elden çıkarma sıkıntısına hiç girmesen
O zaman hayırlı olsun güle güle oturun inşallah:)tuttuğumuz ev aradığımız ve isteklerimize hitap eden otel gibi bişey
1+1 den daha büyük eve ancak çocuğum olsa çıkarım bundan sonra diye düşünüyorum
e çocuk da daha 4-5 sene yok gibi :)
ikimiz de sadece akşamdan akşama eve gelen insanlarız 3+1 i ne ısıtabilirim, ne temizleyebilirim gücüm yok resmen
evde zaten eşim oturuyor 20 gündür :)
işine yakın diye oradan tuttuk
en güzelleri sizin olsunO zaman hayırlı olsun güle güle oturun inşallah:)
uyanıklar yonlendırıyorlar copcuyetavırları berbat
Tabelaya koca koca yazmış HER TÜRLÜ EV EŞYASI ALIYORUZ diye.
ohooo sen onları çöpe at dedi ki eşyaları görmemişlerdi bile.
satılmadığı için almayı tercih etmiyoruz demek bu kadar zor mu anlamadım.
bi de çöpçüsü varmış ona yönlendirdi. ben sanmıyorum o 6m2 markalı ve yıkatılıp paketlenmiş halıyı adam götürüp çöplüğe bırakır mı mesela? bence getirip dükkanlarına koyarlar yine
bida kullanmayı düşünmüyorsanz durumu iyi olmayan brilerine verin. 2. el alsa bile gözle görülür iyi para vermezdi ztn.
aklın eşyalardaysa çok sewerek aldım diyorsanda geçici olarak bi yere kaldırın.
uyanıklar yonlendırıyorlar copcuye
sonra onu yok parasına alıp 3 katına gerı satıyorlar
canım ben evime yerleşirken eşimin beğenmediğim kullanmayacağım çok Eşyası vardı. satmayı düşündük ama hiç kullanılmamış fırınlı ocağa 200₺ teklif ettiler. bizde konuştuk çok şükür ihtiyacımız yok bari hu kadar az paraya satana kadar ihtiyacı olana verelim diye. yakınında yoksa bile etrafa sor muhakkak ihtiyaç sahibi birileri vardır. sonuçta biz 200 e satsak bile adam kaç katına satacaktı o eşyaları. bari dua aldık..Çok üzgünüm...
Ben taşınıyorum arkadaşlar. 3+1 de oturuyordum. Eşimle 1+1 ev tuttuk başka şehirde. Bazı eşyalarımızı ayırdık.
Kalan eşyalarımı da spot ya da 2. ele vereyim dedim. yine 1+1 i doldurabilecek eşyam var şu an evde.
Gittim ikinci el mağazalarına.
Beyaz eşya almıyolarmış, halı almıyolarmış, çekyat değilse kanepe almıyorlamış, gardırop almıyolarmış, yatak baza değilse almıyorlamış.
bana eşyaları çöpe attırmamı önerdiler.
(eşyalar 3.5 senelik bu arada)
çöpe attırmak için de 200 tl istediler...
öyle bir dalga geçer gibi konuştular ki sinirim bozuldu.
o eşyaları almak için kaç ay taksitler ödediğimiz ne sıkıntılar çektiğimiz geldi aklıma çöpe at diyince.
parasında değilim, çevremdeki herkese teklif ettim kimsenin ihtiyacı yokmuş.
napıcam ben bu kadar eşyayı
ben letgo ya koydum 1haftada sattım koltuk takımımı sizde deneyşn benim bin liraya sattığım takıma spotcu yüz tl vermiştiÇok üzgünüm...
Ben taşınıyorum arkadaşlar. 3+1 de oturuyordum. Eşimle 1+1 ev tuttuk başka şehirde. Bazı eşyalarımızı ayırdık.
Kalan eşyalarımı da spot ya da 2. ele vereyim dedim. yine 1+1 i doldurabilecek eşyam var şu an evde.
Beyaz eşya almıyolarmış, halı almıyolarmış, çekyat değilse kanepe almıyorlamış, gardırop almıyolarmış, yatak baza değilse almıyorlamış.
o eşyaları almak için kaç ay taksitler ödediğimiz ne sıkıntılar çektiğimiz geldi aklıma çöpe at diyince.
Çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?