İnsanlar ne kadar kötü olmuş... :(

Yeni evinde mutlulukla huzurla oturmanı dilerim canım. Elbette çöpe atılmaz yepyeni duruyor eşyaların. Şimdi öğrenciler yerleşecek. Mutlaka birilerinin işine yarar. Bildiğin tüm sitelere ögrenciye ücretsiz kargo ödemeli diye yazarsan mutlaka birileri faydalanır bence.

Hmm güzelmiş ev :) adı ne bu sitenin belki geçerken görmüş olabilirim. Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin. Balıkesir den gelme sebebiniz ne peki işle alakalı mı

O zaman tekrardan hayırlı uğurlu olsun

teşekkür ederim :)
şimdi eşimle konuştum ben halledicem sen sıkma canını dedi. sokakta bulmadık eşyaları çöpe falan atmıyoruz dedi.
gelişmeleri yazarım

sağolun hepiniz.
gerçekten bi sürü seçenek sundunuz , yalnız ve üzgündüm, şimdi iyiyim :)

eryaman 2. etap
yazık valla ama en azından işi görülmüş
benimkiler de birinin işini görür umarım
Canım bu kira 1+1 için çok pahalı. Ankarada başka bir semtte çok rahat 3+1 tutabilirsin bu fiyata. Eryaman da tutmak zorunda degilsen bu kadar eşyayı elden çıkarma sıkıntısına hiç girmesen

Canım bu kira 1+1 için çok pahalı. Ankarada başka bir semtte çok rahat 3+1 tutabilirsin bu fiyata. Eryaman da tutmak zorunda degilsen bu kadar eşyayı elden çıkarma sıkıntısına hiç girmesen

tuttuğumuz ev aradığımız ve isteklerimize hitap eden otel gibi bişey
1+1 den daha büyük eve ancak çocuğum olsa çıkarım bundan sonra diye düşünüyorum
e çocuk da daha 4-5 sene yok gibi :)
ikimiz de sadece akşamdan akşama eve gelen insanlarız 3+1 i ne ısıtabilirim, ne temizleyebilirim gücüm yok resmen
evde zaten eşim oturuyor 20 gündür :)
işine yakın diye oradan tuttuk

O zaman hayırlı olsun güle güle oturun inşallah:)

bida kullanmayı düşünmüyorsanz durumu iyi olmayan brilerine verin. 2. el alsa bile gözle görülür iyi para vermezdi ztn.
aklın eşyalardaysa çok sewerek aldım diyorsanda geçici olarak bi yere kaldırın.

benım evım 3+1
oturma odası salon yatak odası cocuk odası seklındeydı
bende oturma odasını ıptal edıp soyunma odasına cevırdım
halıyle tv unıtemı falan salona gecırebılmek ıcın masamı ve oturma odası setımı komple sattım
ıkıncı elcıler yuksek fıyat tutan urunlerım ıcın bana 400 lıra verırız naklıyede sıze aıt dedı

dedım de get dalgamı gecıyorsun
koydum sıteye
ertesı gun guzel bı fıyata satıldı bırı annesı babası ıcın aldı bag evlerıne :) ustelık naklıye de onlara aıt

yanı demem o kı bence ıkıncı esya satılan bılınen sıteler varya onu koyun derım gelıp elden almak ısteyenler olabılır

Paraya ihtiyacin yoksa ve hayir islemek istiyorsan okadar esyaya ihtiyaci olan fakirler varki okadar sevinirlerki bagislasaniz

uyanıklar yonlendırıyorlar copcuye
sonra onu yok parasına alıp 3 katına gerı satıyorlar

bida kullanmayı düşünmüyorsanz durumu iyi olmayan brilerine verin. 2. el alsa bile gözle görülür iyi para vermezdi ztn.
aklın eşyalardaysa çok sewerek aldım diyorsanda geçici olarak bi yere kaldırın.

eşyaları zaten gözden çıkarmıştım o yüzden yeni eve göndermedim
ama böyle parasız hatta üstüne 200 tl verip çöpe de attırmayı aklımdan dahi geçirmemiştim
resmen kurtlar sofrası gibiydi
böyle sokağın ortasına atmışlar sandalyeyi koltuğu u şeklinde
karşılarına aldılar beni salak sanıp heralde
200 tl ver çöpe atıp gelelim evde bi iğne bile bırakmayız dediler

uyanıklar yonlendırıyorlar copcuye
sonra onu yok parasına alıp 3 katına gerı satıyorlar

daha benden para alcaklardı

canım ben evime yerleşirken eşimin beğenmediğim kullanmayacağım çok Eşyası vardı. satmayı düşündük ama hiç kullanılmamış fırınlı ocağa 200₺ teklif ettiler. bizde konuştuk çok şükür ihtiyacımız yok bari hu kadar az paraya satana kadar ihtiyacı olana verelim diye. yakınında yoksa bile etrafa sor muhakkak ihtiyaç sahibi birileri vardır. sonuçta biz 200 e satsak bile adam kaç katına satacaktı o eşyaları. bari dua aldık..

ben letgo ya koydum 1haftada sattım koltuk takımımı sizde deneyşn benim bin liraya sattığım takıma spotcu yüz tl vermişti

Iki sene önce ikinci el koltuk takimina 600 lira vermistim.Koltuklar iyiydi ama tozluydu tabi.Ben ikinci el esya almayi cok seviyorum.Özellikle el halilarinda.Bizim halkimiz bu konuda bir acayip.Gidip hic bir degeri olmayan suntadan mobilyaya binlerce lira verir de tamamen agactan yapilmis mobilyalara ikinci el diye burun kivirir.Ben o ahsap mobilyalari görünce kendimden geciyorum.

Ben Almanya`da yasiyorum.Bir tanidigimizin evine gittik.Eski bir ciftlik evi.Disaridan bayagi eski ve karmasik görünüyordu.Bir süre mutfakta oturduktan sonra tuvalete gitmek istedim.Uzunca bir koridorda yürüken cesit cesit kücük dolaplar gördüm.Kimileri el ile boyanmisti.Sonra ev sahibine sorunaca bana gel dedi.Beni bir salona götürdü ama ne salon.Icinde onlarca antika dolap.Antika dediysem gercekten antika.17. yy dan kalma masa ve dolaplar.Bir cogu restore edilmis.Sonra bir üst kata ciktik.Muhtesem bir yatak odasi.El yapimi iscilik.Zaten cok ünlü birinin eseriymis.
Ben orda mobilyadan mobilyaya kosarken kalbim yerinden firlayacakti nerdeyse.

Dedigim gibi ikinci el esyayi cok srverim.Bit pazarlarida en cok sevdigim yerlerden biridir.Salonumdaki iki hali da ikinci eldir.Ikisi de el dokumasidir.Insanlarin aylarini verdikleri, özene bezene dokuduklari halilarimi cok seviyorum:)

eger istanbul`da olsaydim mutlaka bakardim esyalariniza.Ben sürekli, amacsizca tüketilmesinden seyalarin el degistirmesini tercih ederim.Umarim alici bulabilirsiniz.

ablacim ben bir ögrenciyim madem kimse istemiyor ve 2. elciler almiyor bulundugunuz bolgenin ogrencilerine ulasip uygun fiyata verin. malum ogrenciled bu konuda sikinti yasiyorlar hem de nesilden nesile ogrencilere aktarilmis olur.

2.elcilerde her türlü eşya oluyor neden almadıklarını anlayamadım. çevrenizde ev tutma niyeti olan üniversite öğrencisi varsa uygun fiyata satsanız alırlar ya da hayır yapıp verebilirsiniz. İnternet üzerinden satılan bir yer verse oradan da pazarlayabilirsiniz. aynı şehirde olsak ben bile satın alırdım eşyalarınızı. tam da ev tuttum yeni eşya alıyorum içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…