İnsanlar ne kadar kötü olmuş... :(

Eger ucretsiz vermek istiyorsaniz belediyeyi arayin, gelip aliyorlar. Kullanilabilir durumdaki koltuk, dolap vb. tum esyalari, kiyafet ve mutfak esyasida aliyorlar.

Eger satmak istiyorsaniz en guzeli internete ilan vermek.

Ben kullanmadigim esyalari sorunsuz bir sekilde bazilarini belediyeye verdim bazilarinida internet uzerinden sattim.

Şimdi aklima geldi. Verecek kimse bulamadim demissiniz ya. Muhtariniza gidin, ona sorun. Muhtar bilir kimin ihtiyaci oldugunu, hatta size bi liste bile verebilir.

O kadar cok varki aslinda verilecek yer ama iste arayincada bulunamiyor bazen.

Son düzenleme:
Üniversite öğrencilerinin mutlaka ihtiyacı olur, fiyatta da anlaşırsınız. Zamanınız kısıtlı, kısıtlı olmasaydı daha iyi olurdu tabi ama neyse, sonuçta eylülde başlıyor okullar. Bulunduğunuz şehrin üniversite öğrenci gruplarına ilan verin, acil olduğunu ifade edin... Sahibinden gibi sitelere de koyabilirsiniz. Öğrencilere uygun fiyata verirseniz balıklama atlarlar zaten en çok ihtiyaç sahibi onlar oluyor.

Bu arada spotçular ne alıyormuş onu ayrı merak ettim.

Bir de çöpçü nedir arkadaş? İnsan ihtiyaç sahiplerine vermeyi deneyin falan der, çöpçüye yönlendirmek ne? Bunda bir iş var. Bu ülkede bu kadar yoksul insan varken kullanılabilir durumdaki eşyaları çöpe atma önerisi nasıl bir karaktersizlik? Ya da kurnazlık mı demeliyim bilemedim.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bu durumda Hayır etmek mi istiyorsunuz yoksa bir kaç kuruş elinize almak mi?

Hayır istiyor ve konyadaysaniz ben yardimci olabilirim.

Biraz para da kazanmak istiyorsanız bir kaç yorumda da gördüm letgo, sahibinden.com gibi sitelere ilan verebilirsiniz. 2.el eşya olmasi nedeniyle letgo da işinizi daha çabuk halledersiniz gibi.

Yeni hayatınız mutlu ve huzurlu olsun arkadasim

Muhtara belediyeye danışın, illa ki ihtiyacı olan vardır, yoksa yardım derneklerini arayın hemen ilgileniyorlar.

Hangi semtte canım gorumcemle 3+1 e 450 veriyor burda 400 -500 arası

Canım nerde oturuyorsun bak şimdi üniversiteler açılıyor öğrencilerin ihtiyacı var. Facebook'ta 2. El esya grupları var öğrenciler bekar memurlar filan oluyor. Cüzi bir fiyatla ya da ücretsiz verirsen alırlar mutlaka

Allah kolaylık versin, belki komşulara iş yerinde ki arkadaşlara haber verirseniz, aracı olabilirler
Ama gerçekten bu kadar uzakta olamyı siz mi tercih ettiniz ?
Misafir akraba çocuk hiç biri yok demişsiniz
Sevinçler mutluluklar hüzünler bunlarla paylaşılır, 2 kişi nasıl böyle olabiliyorsunuz merakımı mazur görün

çekyat ve baza varsa alırız dediler
kaç yerle konuştum
öğrenci sayfaları var.
bence onlarada verebilirsiniz.
mesela kocaeli üniversitesi öğrencileri gibi sosyal medyadan bakıp yazarsanız.
benim kardeşim öğrenci yeni eve çıktı hiç birşey yok evinde mesela

biz de öyleyiz. iki kişiyiz. akrabalar çok uzakta. misafir hiç olmaz. gayet de iyiyiz

Bu da dert mi? Gidin üniversiteye ve ilan panosuna ilanınızı yapıştırın ücretsiz ev eşyası diye. Facebook sayfası var ise bulunduğunuz şehirdeki üniversitenin orayada ilan verin. Hepsinin alınması şartı ile ücretsiz öğrencilere verin. Spotçular da zaten aldıklarını öğrencilere, bekarlara satıyorlar :) Size kolay gelsin...

Z zeytinagaci ben de kendi evimi dağıtıyorum, eşyaları ne yapayım diye konu da açmıştım,
orad güzel öneriler gelmişti.

ama bir iki ürünüm var letgo ya koydum, hakikaten ölü fiyat verdiler, çok büyük bir tv ünitem vardı, hani birine hayır için bile veremem, çünkü sökülmesi takılması da iş yani, inegöl mobilyası bir de, spotçu çağırdım, adam 100 tl dedi ya, şaka gibi.
babam da diyor ki bunu kırıp kışlık odun yapsak zaten 100 tl tutar :)

maalesef bu eski eşya işi zor, yapan nasıl yapıyor anlamadım.

açıkçası ölü fiyata vermektense tanıdıklarıma hediye edeyim diyorum, onun bile kargosu şusu busu çıkıyor.

evde bazı şeyleri iş yerinde çalışan bir hizmetli arkadaşa söyledim, özellikle oğlumun mobilyalarını, onun da 3. çocuğu olacak, o geldi aldı, biraz rahatladım. iş yerinde bir haber ver istersen çevrene, o şekilde belki bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…