İnsanlar neden böyle kötü niyetli

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Bölümden yakın arkadaşıma mesaj şuna gidelim mi demiştim bir etkinlik hakkında, dedi ki ya ben xlere söz vermiştim önceden. Xler dediği de yakın 2 arkadaşı ama o kızları ben de tanıyorum alakasız biri değilim yani daha önce kaç kere oturmuştuk birlikte. Ne var ki sen de gel dese, şuan zaten sevgilim hariç, yalnızlığı yaşıyorum arkadaşlar konusunda şanssızım, ya haksız mıyım sizce

Bölümden yakın arkadaşıma mesaj şuna gidelim mi demiştim bir etkinlik hakkında, dedi ki ya ben xlere söz vermiştim önceden. Xler dediği de yakın 2 arkadaşı ama o kızları ben de tanıyorum alakasız biri değilim yani daha önce kaç kere oturmuştuk birlikte. Ne var ki sen de gel dese, şuan zaten sevgilim hariç, yalnızlığı yaşıyorum arkadaşlar konusunda şanssızım, ya haksız mıyım sizce
Yarım elma gönül alma

Ne var seni de cağırsa

Evet sen de gel diyebilirdi ama demedi diye kötü niyetli olmuyor. Çok ağır bir itham olmuş.
Sizinle gitmek istemiyor da olabilir, diğer arkadaşları sizi istemiyor da olabilir, ama istemek zorunda olmadıkları için bu kimseyi kötü niyetli diye nitelendirmeye yetmez

Evet sen de gel diyebilirdi ama demedi diye kötü niyetli olmuyor. Çok ağır bir itham olmuş.
Sizinle gitmek istemiyor da olabilir, diğer arkadaşları sizi istemiyor da olabilir, ama istemek zorunda olmadıkları için bu kimseyi kötü niyetli diye nitelendirmeye yetmez
bunun kötü niyetle alakası yok
Böyle bir muhalefet tayfanın geleceğini biliyordum :D

Bunun kötü olmakla ne alakası var? Siz onlarla tanışıyorsunuz diye yanlarında sizi istemek zorunda değiller. Belki özelleri var. Sizin arkadaşınıza saygı duyup konuyu uzatmamanız gerekir. Kızda bir kötü niyet ya da anormallik göremedim.

Böyle bir muhalefet tayfanın geleceğini biliyordum :KK70:
sırf bir yerlere davet edilmediniz diye insanlara kötü niyetli yaftasını yapıştıramazsınız. yaptığımız iş boşuna muhalefetlik değil. doğruyu söyleyince de sorun oluyor arkadaş. kimse sizinle gezmek istemek zorunda değil

sırf bir yerlere davet edilmediniz diye insanlara kötü niyetli yaftasını yapıştıramazsınız. yaptığımız iş boşuna muhalefetlik değil. doğruyu söyleyince de sorun oluyor arkadaş. kimse sizinle gezmek istemek zorunda değil
Hadi ya gerçekten zorunda değiller mi çok üzüldüm :( :(

Böyle bir muhalefet tayfanın geleceğini biliyordum :KK70:

Bunun muhalefetle ne alakası var, bence sizin akşam akşam canınız sıkılmış.
Derdim var dediğinizde size boşuna dertlendiğinizi göstermeye çalışan kişilere bile böyle yanıt verirseniz siz daha çok yalnız kalırsınız, o arkadaşlarınız daha çok x'lerle plan yapıp sizi çağırmaz.

Sizi o ortamda görmek istemiyordur. Olayı hiç masumluğa vurmaya gerek yok yalnız da bir şeyler yapabilirsiniz... Yanınızda hep birileri mi olmak zorunda?

Arkadaşlarını paylaşmaktan hoşlanmıyor olabilir.. arkadaşları yakınlasmasin diye odu kopanlar var.. bir gün ben kalırim dışta diye mi korkarlar bilemiyorum.. ama siz bi arkadaşınızla tanıştırin sanki o sizi tanistirmis gibi samimi olur bu tipler.. böyle biri ise yapacak bişey yok.. sadece aklına o an gelmedi ise kızmayın çok..

Back
X