- Konu Sahibi flower_rose
-
Çata çat bozsaniza bu densizleri. .Burdan sinir oldum vallahi.Bayadır düșünüyorum bunu sizinle de paylașmak istedim. Bir ben mi böyle hissediyorum ya da beni mi boyleleri buluyor bilmiyorum. Mesela bana evlenemedin diye hep soyleniyor, bakıyorum çocuğu olmayan arkadasa kim de sorun deniyor, çocuğu olana niye düşük yer kazandı, bosanana neden bosandi vs kısacası neye sahipse karșı da yoksa dalga geçiliyor ya da uzmek icin konusuluyor. Karşımdaki anlatmadigi surece bu kadar ozeline gelmem. Gecenlerde sacimi boyattim ne o 40 a gidiyorsun ondan rengine mi dondun dediler, gecen yil kilo aldim bu yil verdim kara kuru oldun dedi gecen yil ne kadar kilo aldin diyen densiz. Arkadas evlendi surecte beni kirdi doktu ustune gorusmedi kiskanca kadar dedi bir de dugunune gitmeyince laf etti. Agiz dolusu bekarsin diye gulduler bebegini hayirlamaya gittigim bir arkadas. Ne bileyim beni mi buluyor boyle cinsler ya da herkes digerinin mutsuzlugundan mi besleniyor. Yapi geregi pek laf diyemem ceker giderim iletisimimi keserim. Ama artik cok bunaldigimi hissediyorum. Resmen insanlardan sogudum. Biri yaklassa ne cikari var diyorum. Ne bileyim size de oluyor mu? Kimseye karismam etmem neden boyle oluyor anlamiyorum. Anlatip rahatlamak istedim. Kimseye anlatamiyorum bunlari.
Olmaz mı, özellikle ülkemiz insanı kendi mutsuzluğu nedeni ile başkalarının en ufak bir açığını kovalamada ve mutsuzluğundan beslenmede bir numaradır. Ben artık çok az sayıda insanla görüşüyorum mesela bu nedenle. Üç günlük dünyada gereksiz ve boşboğazlara vakit ayırmaya hiç gerek yok anneniz, babanız, kardeşiniz olmadıktan sonra.Bayadır düșünüyorum bunu sizinle de paylașmak istedim. Bir ben mi böyle hissediyorum ya da beni mi boyleleri buluyor bilmiyorum. Mesela bana evlenemedin diye hep soyleniyor, bakıyorum çocuğu olmayan arkadasa kim de sorun deniyor, çocuğu olana niye düşük yer kazandı, bosanana neden bosandi vs kısacası neye sahipse karșı da yoksa dalga geçiliyor ya da uzmek icin konusuluyor. Karşımdaki anlatmadigi surece bu kadar ozeline gelmem. Gecenlerde sacimi boyattim ne o 40 a gidiyorsun ondan rengine mi dondun dediler, gecen yil kilo aldim bu yil verdim kara kuru oldun dedi gecen yil ne kadar kilo aldin diyen densiz. Arkadas evlendi surecte beni kirdi doktu ustune gorusmedi kiskanca kadar dedi bir de dugunune gitmeyince laf etti. Agiz dolusu bekarsin diye gulduler bebegini hayirlamaya gittigim bir arkadas. Ne bileyim beni mi buluyor boyle cinsler ya da herkes digerinin mutsuzlugundan mi besleniyor. Yapi geregi pek laf diyemem ceker giderim iletisimimi keserim. Ama artik cok bunaldigimi hissediyorum. Resmen insanlardan sogudum. Biri yaklassa ne cikari var diyorum. Ne bileyim size de oluyor mu? Kimseye karismam etmem neden boyle oluyor anlamiyorum. Anlatip rahatlamak istedim. Kimseye anlatamiyorum bunlari.
Evet malesef biz kadinlar boyleyiz. Bunlar yine yuzune soylemis genelde arkadan konusuyorlar..ben derin nefes alip gulumsuyorum kendimle basbasa kalinca . TakmayinBayadır düșünüyorum bunu sizinle de paylașmak istedim. Bir ben mi böyle hissediyorum ya da beni mi boyleleri buluyor bilmiyorum. Mesela bana evlenemedin diye hep soyleniyor, bakıyorum çocuğu olmayan arkadasa kim de sorun deniyor, çocuğu olana niye düşük yer kazandı, bosanana neden bosandi vs kısacası neye sahipse karșı da yoksa dalga geçiliyor ya da uzmek icin konusuluyor. Karşımdaki anlatmadigi surece bu kadar ozeline gelmem. Gecenlerde sacimi boyattim ne o 40 a gidiyorsun ondan rengine mi dondun dediler, gecen yil kilo aldim bu yil verdim kara kuru oldun dedi gecen yil ne kadar kilo aldin diyen densiz. Arkadas evlendi surecte beni kirdi doktu ustune gorusmedi kiskanca kadar dedi bir de dugunune gitmeyince laf etti. Agiz dolusu bekarsin diye gulduler bebegini hayirlamaya gittigim bir arkadas. Ne bileyim beni mi buluyor boyle cinsler ya da herkes digerinin mutsuzlugundan mi besleniyor. Yapi geregi pek laf diyemem ceker giderim iletisimimi keserim. Ama artik cok bunaldigimi hissediyorum. Resmen insanlardan sogudum. Biri yaklassa ne cikari var diyorum. Ne bileyim size de oluyor mu? Kimseye karismam etmem neden boyle oluyor anlamiyorum. Anlatip rahatlamak istedim. Kimseye anlatamiyorum bunlari.
arkamdan dese daha iyidi gercekten.onca insanin icinde cok canim sikildi. Neymis dobraymis hatun iyi o zaman. Nasil cekip geldim eve hatirlamiyorum. İste takmasam iyi de insanin cani sikiliyor ister istemez sikiliyor.Evet malesef biz kadinlar boyleyiz. Bunlar yine yuzune soylemis genelde arkadan konusuyorlar..ben derin nefes alip gulumsuyorum kendimle basbasa kalinca . Takmayin
dogru pek gorusmuyorum artik. Ama malesef bu turler heryerdeler.sizi benimle birlikte AMAANN DESİNLER DESİNLER ŞEKER YESİNLER türküsünde göbek atmaya davet ediyorum
bazı insanlar karşısındakinden besleniyor. ilginç bir şekilde herkeste ve herşeyde kusur bulma hakkı görüyorlar kendilerinde.
en basit çzöüm 'Aaaa ben böyle istedim, böyle yaptım, aa ben çok beğeniyorum' diyip geçmek. veya 'aman canım tek derdin benim kilom / saçım olsun, Allah başka dert vermesin' diyip gülmek. ve fazla da bir araya gelmemek.
cok dogru demissiniz.Napcan boş insanlar bi şekilde bu dünyada vaadini doldurcak....
malesef bir bitseler artikKendi mutsuzluklarını , başkasının hayatıyla geçirmeye çalışan fesat insanlarla dolu etrafımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?