- Konu Sahibi flower_rose
-
işim aynı yani yer değiştirme şansım pek yok malesef. e hayatımın buyuk bolumu de işte geçiyor. haliyle aynı kişilerleyim.Yeni arkadaslar edinin..cevre degistirin
çok doğru gerçekten resmen bundan besleniyorlar.Çünkü hastalığın dozu arttı.
Artık kazanmak yetmiyor.
Başkalarının kaybettiğini görmek istiyorlar.
Herkes diğerinin mutsuzlugundan besleniyorBayadır düșünüyorum bunu sizinle de paylașmak istedim. Bir ben mi böyle hissediyorum ya da beni mi boyleleri buluyor bilmiyorum. Mesela bana evlenemedin diye hep soyleniyor, bakıyorum çocuğu olmayan arkadasa kim de sorun deniyor, çocuğu olana niye düşük yer kazandı, bosanana neden bosandi vs kısacası neye sahipse karșı da yoksa dalga geçiliyor ya da uzmek icin konusuluyor. Karşımdaki anlatmadigi surece bu kadar ozeline gelmem. Gecenlerde sacimi boyattim ne o 40 a gidiyorsun ondan rengine mi dondun dediler, gecen yil kilo aldim bu yil verdim kara kuru oldun dedi gecen yil ne kadar kilo aldin diyen densiz. Arkadas evlendi surecte beni kirdi doktu ustune gorusmedi kiskanca kadar dedi bir de dugunune gitmeyince laf etti. Agiz dolusu bekarsin diye gulduler bebegini hayirlamaya gittigim bir arkadas. Ne bileyim beni mi buluyor boyle cinsler ya da herkes digerinin mutsuzlugundan mi besleniyor. Yapi geregi pek laf diyemem ceker giderim iletisimimi keserim. Ama artik cok bunaldigimi hissediyorum. Resmen insanlardan sogudum. Biri yaklassa ne cikari var diyorum. Ne bileyim size de oluyor mu? Kimseye karismam etmem neden boyle oluyor anlamiyorum. Anlatip rahatlamak istedim. Kimseye anlatamiyorum bunlari.
valla çabuk verdi kiloyu. kocası da her konu da yardımcıdır. baya şanslı biri anlayacğınız. hoş olmasa da ben diyemem o ayrı. ama işte densiz. benim hatam başka zamanlarda da yapmıştı bunu hiç değer vermemeliydim artık goruşmem zaten.Hayırlı olsuna gittiğinizde şöyle davransaydınız;
"Ay canııııım, sen nasıl kilo almışsın ya, kıyamam yaaa.Şimdi senin her yerlerin çatlamıştır da. Vah vaah. Ama merak etme 2-3 yıla boğazını tutar, sıkı spor yaparsan toparlarsın, ama karnın kalmaz inşallah. Bizim Selin'in doğumdan sonra karnı kaldı. Çok kötü.
Tabi biraz uykusuzluk da var dimi sende.Yüzün çökmüş, gözlerin çukura kaçmış ayol. Kocan hiç yardım etmiyor muuuuu? Ay kızıcam ona. Sen daha bir yıl uykuyu unut canım. Sana da bu öküz denk gelmiş, kıyamam, üzülme. Mesela benim kız kardeşimin eşi, nasıl ilgileniyor, nasıl ilgileniyor bebekle anlatamam. Hele karısının, ağzının içine bakıyor. Allah herkese böyle eş nasip etsin işte. Pırlanta gibi damadımız, pırrrlanta. Ah işte, her şey çocuk için, aile kurmak için. Kadınlarımız nelere katlanıyor, vah vah. Bir de kıymet bilseler o çocuklar, kocalar. Hepsi nankör oluyorlar, hiç bilmiyorlar fedakarlıkları. Mesela Ayten teyzemin oğulları yaşlı kadıncağızı bir eve sığdıramadılar. Zavallı kadın, bir oraya gidiyor kovuluyor, bir buraya gidiyor kovuluyor. Gelinlerin elinde oyuncak oldu. Ama tabi tabi, bütün çocuklar da öyle olmuyor, tabi.. sizinkiler hayırlı evlat çıkarlar inşallah. "
Turla gezilere katilirsaniz, sosyal kurslara yazilirsaniz bambaska yeni insanlarla tanisirsiniz. Boylece baska insanlarla degil kendiyle ilgilenen bireyleri tanima sansiniz olur..işim aynı yani yer değiştirme şansım pek yok malesef. e hayatımın buyuk bolumu de işte geçiyor. haliyle aynı kişilerleyim.
oyle valla artik mesafeliyim zaten pek gitmiyorum gorusmuyorum. İste de yalniz takiliyorum ugrasmiyorum. Boyle daha iyi.Ne biçim çevren varmış arkadaşım. Sorun sende değil.
kurslara pek vaktim olmuyor 19.30 a kadar calisiyorum. Cok yorgun bir halde evde zor buluyorum. Ama gezilere hafta sonlari gidiyorum.Turla gezilere katilirsaniz, sosyal kurslara yazilirsaniz bambaska yeni insanlarla tanisirsiniz. Boylece baska insanlarla degil kendiyle ilgilenen bireyleri tanima sansiniz olur..
Seni bulmuyor herkesin etrafında varBayadır düșünüyorum bunu sizinle de paylașmak istedim. Bir ben mi böyle hissediyorum ya da beni mi boyleleri buluyor bilmiyorum. Mesela bana evlenemedin diye hep soyleniyor, bakıyorum çocuğu olmayan arkadasa kim de sorun deniyor, çocuğu olana niye düşük yer kazandı, bosanana neden bosandi vs kısacası neye sahipse karșı da yoksa dalga geçiliyor ya da uzmek icin konusuluyor. Karşımdaki anlatmadigi surece bu kadar ozeline gelmem. Gecenlerde sacimi boyattim ne o 40 a gidiyorsun ondan rengine mi dondun dediler, gecen yil kilo aldim bu yil verdim kara kuru oldun dedi gecen yil ne kadar kilo aldin diyen densiz. Arkadas evlendi surecte beni kirdi doktu ustune gorusmedi kiskanca kadar dedi bir de dugunune gitmeyince laf etti. Agiz dolusu bekarsin diye gulduler bebegini hayirlamaya gittigim bir arkadas. Ne bileyim beni mi buluyor boyle cinsler ya da herkes digerinin mutsuzlugundan mi besleniyor. Yapi geregi pek laf diyemem ceker giderim iletisimimi keserim. Ama artik cok bunaldigimi hissediyorum. Resmen insanlardan sogudum. Biri yaklassa ne cikari var diyorum. Ne bileyim size de oluyor mu? Kimseye karismam etmem neden boyle oluyor anlamiyorum. Anlatip rahatlamak istedim. Kimseye anlatamiyorum bunlari.
malesef böyle haklısınız...Seni bulmuyor herkesin etrafında var
İnsanlar meraklı boşlar da ondan
Herkes herkesin hayatını merak etme eleştirme hakkında sahip ...
aynen öyle. Herkes de kendini üstün görme çabası işte...Konu sahibi haklısınız bunu ben de gözlemliyorum. İnsanlar ego tatmini yapma çabasında . Karşıdaki birşeye sahip değilse ama kendisi sahipse, "oh neyseki ben onun gibi değilim" diye düşünüyor ve karşısındakini ezip egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Acınası durumdalar aslında.
hakedene cdvabını vermeli tabi. Pek yapamadıhım bir şey. O anda dilim tutuluyor.bu sorular hic bitmiyoki evliyim bir cocugum var ikinciyi soruyolar ikiyi yapsam aman daha yapma yeter derler sizene diyorum ben dahada anlamazsa onlarda olmayanla vuruyorum taktige taktik
cok teşekkürler...Emin ol bir çok konuda yerinde olmak isteyen binlerce insan vardır ayrıca o insanlar seni uzebilecek kadar değerli olsalardı üzülmene sebep olmazlardı demi bosverrr
Yani oyle ama çoğu iş yerimde zaten.Kaliteli çevre edinmeye calısmak lazım.
malesf bu insanoğlunun yapısında var. çünkü karşı tarafın mutsuz olduğu kısmı kendisine teselli olarak sayıyor. ancak bu şekilde kendi hayatındaki eksikliklere katlanma gücü buluyor. yani sadistçe olmasa da hepimiz bunu yapıyoruz bence. hatta kendinden kötü durumda olanlara bakıp şükret denir. acı da olsa çoğu insanda var bu özellikBayadır düșünüyorum bunu sizinle de paylașmak istedim. Bir ben mi böyle hissediyorum ya da beni mi boyleleri buluyor bilmiyorum. Mesela bana evlenemedin diye hep soyleniyor, bakıyorum çocuğu olmayan arkadasa kim de sorun deniyor, çocuğu olana niye düşük yer kazandı, bosanana neden bosandi vs kısacası neye sahipse karșı da yoksa dalga geçiliyor ya da uzmek icin konusuluyor. Karşımdaki anlatmadigi surece bu kadar ozeline gelmem. Gecenlerde sacimi boyattim ne o 40 a gidiyorsun ondan rengine mi dondun dediler, gecen yil kilo aldim bu yil verdim kara kuru oldun dedi gecen yil ne kadar kilo aldin diyen densiz. Arkadas evlendi surecte beni kirdi doktu ustune gorusmedi kiskanca kadar dedi bir de dugunune gitmeyince laf etti. Agiz dolusu bekarsin diye gulduler bebegini hayirlamaya gittigim bir arkadas. Ne bileyim beni mi buluyor boyle cinsler ya da herkes digerinin mutsuzlugundan mi besleniyor. Yapi geregi pek laf diyemem ceker giderim iletisimimi keserim. Ama artik cok bunaldigimi hissediyorum. Resmen insanlardan sogudum. Biri yaklassa ne cikari var diyorum. Ne bileyim size de oluyor mu? Kimseye karismam etmem neden boyle oluyor anlamiyorum. Anlatip rahatlamak istedim. Kimseye anlatamiyorum bunlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?