İnsanlar neden boyle oldu...

Herkes diğerinin mutsuzlugundan besleniyor

valla çabuk verdi kiloyu. kocası da her konu da yardımcıdır. baya şanslı biri anlayacğınız. hoş olmasa da ben diyemem o ayrı. ama işte densiz. benim hatam başka zamanlarda da yapmıştı bunu hiç değer vermemeliydim artık goruşmem zaten.

işim aynı yani yer değiştirme şansım pek yok malesef. e hayatımın buyuk bolumu de işte geçiyor. haliyle aynı kişilerleyim.
Turla gezilere katilirsaniz, sosyal kurslara yazilirsaniz bambaska yeni insanlarla tanisirsiniz. Boylece baska insanlarla degil kendiyle ilgilenen bireyleri tanima sansiniz olur..

Turla gezilere katilirsaniz, sosyal kurslara yazilirsaniz bambaska yeni insanlarla tanisirsiniz. Boylece baska insanlarla degil kendiyle ilgilenen bireyleri tanima sansiniz olur..
kurslara pek vaktim olmuyor 19.30 a kadar calisiyorum. Cok yorgun bir halde evde zor buluyorum. Ama gezilere hafta sonlari gidiyorum.

Konu sahibi haklısınız bunu ben de gözlemliyorum. İnsanlar ego tatmini yapma çabasında . Karşıdaki birşeye sahip değilse ama kendisi sahipse, "oh neyseki ben onun gibi değilim" diye düşünüyor ve karşısındakini ezip egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Acınası durumdalar aslında.

Seni bulmuyor herkesin etrafında var
İnsanlar meraklı boşlar da ondan
Herkes herkesin hayatını merak etme eleştirme hakkında sahip ...

aynen öyle. Herkes de kendini üstün görme çabası işte...

bu sorular hic bitmiyoki evliyim bir cocugum var ikinciyi soruyolar ikiyi yapsam aman daha yapma yeter derler sizene diyorum ben dahada anlamazsa onlarda olmayanla vuruyorum taktige taktik

Emin ol bir çok konuda yerinde olmak isteyen binlerce insan vardır ayrıca o insanlar seni uzebilecek kadar değerli olsalardı üzülmene sebep olmazlardı demi bosverrr

malesf bu insanoğlunun yapısında var. çünkü karşı tarafın mutsuz olduğu kısmı kendisine teselli olarak sayıyor. ancak bu şekilde kendi hayatındaki eksikliklere katlanma gücü buluyor. yani sadistçe olmasa da hepimiz bunu yapıyoruz bence. hatta kendinden kötü durumda olanlara bakıp şükret denir. acı da olsa çoğu insanda var bu özellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…