Ben uzun süre bunalım geçirdim. Onun yüksek puan alması değil atanamamak beni çok üzdü. Hiç arayıp sormadı ben birçok kez aradım hiç umursamadı.
Ne güzel yazmışsınız. Birine alınmadan önce umarım bende hatırlarım bunları. Teşekkür ederim :)Birbirinizin bunalımlarınızdan ne kadar haberiniz vardı?
Sizin ne kadar derin bir bunalım yaşadığınızdan haberi var mıydı ya da onun, siz bunalımdayken ne ile ne kadar uğraştığından sizin haberiniz var mıydı?
Biraz abarttığımın farkındayımDemek ki onun da sebepleri vardı.
Sonuçta aramış ve size hak vermiş işte.
Sırtınızı dönmüşsünüz. Ben de sizin kadar yüksek beklentileri ve keskin çizgileri olan insanları anlamıyorum. İstiyorsunuz ki herkes tam olarak siz istediğiniz zaman, siz istediğiniz kadar yanınızda olsun, onların başka derdi olmasın, geç gelirse tü kaka, vefasızdırlar... Bence kendinizi değiştirin. Sizdeki ince ruh değil, kendinizi dünyanın merkezinde görmek ve beklenti bence.
valla kuzum 1 seneden fazla hasta arkadaşıma destek oldum önemli bir açığını kapattım kimseye soylemedım 6 ay once ben de hayati bir hastalık çıktı hiç yanımda olmadı ee buna ne dersin .Vee yeni bir başlangıç yaptım artık kimseye hakettiğinden fazla değer vermıyorum kafam rahat ruhum rahat .Demek ki onun da sebepleri vardı.
Sonuçta aramış ve size hak vermiş işte.
Sırtınızı dönmüşsünüz. Ben de sizin kadar yüksek beklentileri ve keskin çizgileri olan insanları anlamıyorum. İstiyorsunuz ki herkes tam olarak siz istediğiniz zaman, siz istediğiniz kadar yanınızda olsun, onların başka derdi olmasın, geç gelirse tü kaka, vefasızdırlar... Bence kendinizi değiştirin. Sizdeki ince ruh değil, kendinizi dünyanın merkezinde görmek ve beklenti bence.
Haklısınız Allah şifa versin. Bilmiyorum kendim için belkide ben abartıyorum psikolojim çok normal değil.valla kuzum 1 seneden fazla hasta arkadaşıma destek oldum önemli bir açığını kapattım kimseye soylemedım 6 ay once ben de hayati bir hastalık çıktı hiç yanımda olmadı ee buna ne dersin .Vee yeni bir başlangıç yaptım artık kimseye hakettiğinden fazla değer vermıyorum kafam rahat ruhum rahat .
Katılıyorum. Çok doğru söylemişsinizBen artık kimse için birşey yapmıyorum ve beklemiyorumda. Dostum yok bıktım çünkü bende vefasızlıktan. Sürekli verip alamamaktan. Mesafeli arkadaşlıklar var artık. Arada içimi dökecek birini arıyorum ama bakıyorum karşıdaki beni dinlemek yerine kendini anlatıyor onuda yapmıyorum artık. Ben dinlemek istemediğimden değil karşılıklı olsa amenna. Bence çok anlam yükleme. Boşver akışına bırak.
1 yılı sadece bırlıkte o da mecbur gecırdığınız kişilerden ebedi dostluk beklemeyin .rastlantı sonucu aynı kpss kursuna gittiniz e arkadaş olmanız gerekıyordu bırıleriyle siz de oldunuz.kurs bitti herkes kendi hayatına döndü hepsi bu .bir kaç yılı gecırdıklerınızın vefasızlığına uzulun böyle mecburluk arkadaşlıklarına değil.ve kendi hedefınıze odaklanın iş buun çalışın yenıden hazırlanın kpss ye sosyal etkınlıklere katılın okumadığınız kıtapları okuyun bir şey almasanız da mağazaları dolaşın.yani demek ıstedığım once kendı kendınızle barışın tek te mutlu olun.ee kafanıza göre arkadaşlar çıktıkça da arkadaşlık yaparsınız. az beklenti çok mutluluktur bunu unutmayın.ha bu arada o arkadaş beni kaybetti ben onu değil yerıne hemen yenısını koydum yoluma devam edıyorum.aynısını tavsiye ederimHaklısınız Allah şifa versin. Bilmiyorum kendim için belkide ben abartıyorum psikolojim çok normal değil.
evet hep anlatıyorlar hep dinliyoruz .Önemli olan onların ayatı hastalıkları maddi zorlukları.Amaaa noluyoruz ya bi dur bakalım sıra ben de dedığınız zaman sizden kötüsü olmuyor.Ben çareyi şöyle buldum üstten bakmak ezmeden fazla da değerli olmadığını her an gıdebıleceğimi hissettirmek.valla kuzu gibi oluyorlarBen artık kimse için birşey yapmıyorum ve beklemiyorumda. Dostum yok bıktım çünkü bende vefasızlıktan. Sürekli verip alamamaktan. Mesafeli arkadaşlıklar var artık. Arada içimi dökecek birini arıyorum ama bakıyorum karşıdaki beni dinlemek yerine kendini anlatıyor onuda yapmıyorum artık. Ben dinlemek istemediğimden değil karşılıklı olsa amenna. Bence çok anlam yükleme. Boşver akışına bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?