Hep arayan konuşan bendim bu konuda kıskanlık yapmadım takmayan oydu:))Kötü günde yanında olmak çok kolaydır
Önemli olan iyi gününde yanında olmak başarılı olduğunda yanında olmak
Kıskanmadan haset etmeden
Zor olan aslında budur
Hepimiz deriz söyleriz kötü gününde yanında oldum diye,ama bir şeyi başardığında yada çok mutlu olduğunda yanında olabildin mi kırılmadan,kıskanmadan kinlenmeden ?
Belki budur aslında şuanda ki sorunun
işte ortalama ve ortalama üstu ımkanların var o yüzden de fazla arkadasın olmaz.benım azdır mesela .mutlaka kıskançlık oluyor .senın doğal hayatından bahsetmen onlara hava atmak olarak yanlış yansıyor.2 3 arkadasın bır de sağlam ailen var sa yeterde artar bile.geri kalanlar günlük sohbet arkadaşlarıdır.ha onlarla da güzel zaman gecırırsın destek fikir alırsın.benım 70 yasında arkadaşım var mesela hayata dair çok şey öğrendim ondanaslında umrumda değil sadece bir an üzüldüm. İnsanlarla çabuk dostluk kuruyorum çok iyi bir kız arkasım var kardeş bildiğim onunlayım genelde aynı mahalledeyiz onun dışında çok iyi ablam var. Annem babamda iyi insanlar. Özellikle annem şu hayatta en sevdiğim kişi. Her zaman yanımda her konuda en büyük destekçim. Nişanlandım yakın zamanda nişanlımda iyi kalpli temiz bir insan. Kpssye çalışıyorum onun dışında ücretli öğretmenlik yapıyorum. Ailemin maddi durumu çok iyi. Maddi problemim yok. Çalışmasamda maddi sıkıntım yok. Belki şanslı biriyim iş konusunda olmasada. Çok fazla yer gezdim bu zamana kadar görüntüm düzgün Lüks bir evde oturuyorum çogu arkadasım özenerek bakıyor hayatıma. Ama ben yinede çok karamsar oluyorum kendimi çok saçma şeylere üzüyorum. Takıntılarımı atlatamıyorum. Keske kendimi üzmesem böyle saçma şeylere.
Üzüldüm durumunuza gerçekten sizin durum daha iyiymişSen ince ruhlu birisin ama ne yazik ki herkes ayni degil.
Benim basima geleni anlatayim is problemi ve baskalari birlesince uzuntuden bir deri kemik kaldim.Yakin bildigim arkadasim bana sen kuculurken ben buyuyup serpiliyorum dedi.
Kendisini icten severdim ve sok oldum cunku kendini oyle gostermemisti hic.
Bir de girdigi iste calismayacak ti ben ikna ettim.
Sen yine iyisin en azindan kotuluk gormemek bile iyi..
Ben sevdiklerime çok şans veriyorum herhangi bir hatada noluyor demiyorum içimde kırılıyorum sanırım burdan kaybediyorum. Sonrada arkamdan konuşuyorlar x çok kırılgan sürekli kırılıyo ee bir kendine bak neye kırdım diye. Kırılınca bile suçlu hale geliyorsun. Gerek yok fazla sıkı fıkı dostluklara artık bence. Gideceğini hissetselerde hissetmeselerde benciller.evet hep anlatıyorlar hep dinliyoruz .Önemli olan onların ayatı hastalıkları maddi zorlukları.Amaaa noluyoruz ya bi dur bakalım sıra ben de dedığınız zaman sizden kötüsü olmuyor.Ben çareyi şöyle buldum üstten bakmak ezmeden fazla da değerli olmadığını her an gıdebıleceğimi hissettirmek.valla kuzu gibi oluyorlar
evet haklısınız gunumuz insanları hem bencil hem de kıskanç maalesef .kimse kimsenin iyiliğini başarısını mutluluğunu istemiyor.hatta ve hatta kötü gununuz de aslında içten içe mutlular ama yalandan ahhh vahhh tühh diyorlar.kendi kendinize yetmeyi bilin ve herkesle mesafeli olup eğlenmenıze bakın .yalnızlığı da tavsıye etmem.Ben sevdiklerime çok şans veriyorum herhangi bir hatada noluyor demiyorum içimde kırılıyorum sanırım burdan kaybediyorum. Sonrada arkamdan konuşuyorlar x çok kırılgan sürekli kırılıyo ee bir kendine bak neye kırdım diye. Kırılınca bile suçlu hale geliyorsun. Gerek yok fazla sıkı fıkı dostluklara artık bence. Gideceğini hissetselerde hissetmeselerde benciller.
İnanınki hiç hava yapmıyorum ama ister istemez evime geldiklerinde odan çok lüks eviniz çok güzel gibi laflar duyuyorum. Yada giyindiğim ayakkabılar her gün farklı ve pahalı oldugu için dikkat çekiyor yoksa hiç kimseye bahsetmem bu tarz şeyleri. Çok şükür sağlam dostluklarım var az ve öz.işte ortalama ve ortalama üstu ımkanların var o yüzden de fazla arkadasın olmaz.benım azdır mesela .mutlaka kıskançlık oluyor .senın doğal hayatından bahsetmen onlara hava atmak olarak yanlış yansıyor.2 3 arkadasın bır de sağlam ailen var sa yeterde artar bile.geri kalanlar günlük sohbet arkadaşlarıdır.ha onlarla da güzel zaman gecırırsın destek fikir alırsın.benım 70 yasında arkadaşım var mesela hayata dair çok şey öğrendim ondan
işte aynı zaten ayakkabıyı bile kıskanıyorlar ilginç olmuş insanlar.ben benden pahalı gıyınen ya da daha güzel arabası olan arkadaşımı hiç kıskanmam onun ımkanları o benım ki bu der gecerım hayatıma bakarım.bazıları bunu yapamıyor işteİnanınki hiç hava yapmıyorum ama ister istemez evime geldiklerinde odan çok lüks eviniz çok güzel gibi laflar duyuyorum. Yada giyindiğim ayakkabılar her gün farklı ve pahalı oldugu için dikkat çekiyor yoksa hiç kimseye bahsetmem bu tarz şeyleri. Çok şükür sağlam dostluklarım var az ve öz.
Çok şükür arkadaşsız değilim ailem eşim var zaten yoğunda çalışan biriyim. Elimden geldiğinde herkesin yanında oluyorum. On yıllık dostum vardı kötü günlerinde birtek ben vardım benden çok başarıları oldu birkez bile kıskanmadım hep imrendim. Sonra evlendim kendisi bekar kompleks yaptı kötüyken kendiside kötüydü problem yoktu iyiyken çekemedi. Ben ona senşn sevgilin yok beni kıskanıyosun demişim falan. İftiralarda atıldı. Düğünümede gelmedi. Bazen düşünüyorum şizofren miyim tüm bunlar nasıl oluyorevet haklısınız gunumuz insanları hem bencil hem de kıskanç maalesef .kimse kimsenin iyiliğini başarısını mutluluğunu istemiyor.hatta ve hatta kötü gununuz de aslında içten içe mutlular ama yalandan ahhh vahhh tühh diyorlar.kendi kendinize yetmeyi bilin ve herkesle mesafeli olup eğlenmenıze bakın .yalnızlığı da tavsıye etmem.
Bende öyleyim hiç umrumda değil sadece dileğim düzgün bir işim olsun ailemin eline bakmıyım. Allah isteyen herkese daha çok versin derim.işte aynı zaten ayakkabıyı bile kıskanıyorlar ilginç olmuş insanlar.ben benden pahalı gıyınen ya da daha güzel arabası olan arkadaşımı hiç kıskanmam onun ımkanları o benım ki bu der gecerım hayatıma bakarım.bazıları bunu yapamıyor işte
aslında umrumda değil sadece bir an üzüldüm. İnsanlarla çabuk dostluk kuruyorum çok iyi bir kız arkasım var kardeş bildiğim onunlayım genelde aynı mahalledeyiz onun dışında çok iyi ablam var. Annem babamda iyi insanlar. Özellikle annem şu hayatta en sevdiğim kişi. Her zaman yanımda her konuda en büyük destekçim. Nişanlandım yakın zamanda nişanlımda iyi kalpli temiz bir insan. Kpssye çalışıyorum onun dışında ücretli öğretmenlik yapıyorum. Ailemin maddi durumu çok iyi. Maddi problemim yok. Çalışmasamda maddi sıkıntım yok. Belki şanslı biriyim iş konusunda olmasada. Çok fazla yer gezdim bu zamana kadar görüntüm düzgün Lüks bir evde oturuyorum çogu arkadasım özenerek bakıyor hayatıma. Ama ben yinede çok karamsar oluyorum kendimi çok saçma şeylere üzüyorum. Takıntılarımı atlatamıyorum. Keske kendimi üzmesem böyle saçma şeylere.
yok insan doğası böyle .ben hala iyi olmaya çalışıyorum en çok ta çocuklara yaşlılara.ha gene arkadaşlarım var çevrem var ailem var evladım var .arkadaşlar omurluk degıldir.güzel gecen günleri kar sayın gerisini de unutun gitsin.benım burda bile iyi arkadaşlarım oldu.bazıları bır sokak arkamda oturuyor bıle olabılır konuşmalarından anladığım kadarıyla.bırbırımızı hiç araştırmadan arkadaş olduk paylaşımlar yaptık.reel arkadaşlarım da var .ama gıdene ya da benım hayatımdan çıkardıklarıma asla uzulmem .siz de uzulmeyın sağlık ve aileden değerli hiç bir şey yok şu hayatta.en değerlisi de evlat.Çok şükür arkadaşsız değilim ailem eşim var zaten yoğunda çalışan biriyim. Elimden geldiğinde herkesin yanında oluyorum. On yıllık dostum vardı kötü günlerinde birtek ben vardım benden çok başarıları oldu birkez bile kıskanmadım hep imrendim. Sonra evlendim kendisi bekar kompleks yaptı kötüyken kendiside kötüydü problem yoktu iyiyken çekemedi. Ben ona senşn sevgilin yok beni kıskanıyosun demişim falan. İftiralarda atıldı. Düğünümede gelmedi. Bazen düşünüyorum şizofren miyim tüm bunlar nasıl oluyor
Kin duymuyorum anlık bir şeydi. Eskisi gibi arayıp sormam olur biter. Bişe beklemiyorum yada nefret etmiyorum. Mesafeli olmak en doğrusu.İnce ruhuna kapılıp hemen etiket yapıştırma, hareketlerini gözlemlersen arkadaşının, birbirinizin uyumunu-niyetini daha iyi görürsün. Belki iyi biriydi ama birbiriniz için doğru arkadaşlar değildiniz, belki o an öyle bir denk geldi ki uzaklaşmanız gerekti, belki kötüydü-çok bencildi ve gerçekten seni düşünmedi... Çok seçenek var, bu yüzden arkadaşının seni inciten davranışından sonra, telafisinin sana ne kadar samimi geldiğine bak derim.
Aramış, affet demiş ok; hislerin ne diyor? Ona göre arkadaşınla tamamen görüşmeyi kesmeli misin, mesafeli bir arkadaş mı olmalı, yoksa gerçek arkadaş mıdır kendin için karar verirsin. Onun için karar verirsen kinlenirsin, küsersin, yükü sen taşırsın. Gerek yok yani bu kadar alıngan olmaya dedikleri şey bu. Alınma-yükü taşıma canım benim.
aslında umrumda değil sadece bir an üzüldüm. İnsanlarla çabuk dostluk kuruyorum çok iyi bir kız arkasım var kardeş bildiğim onunlayım genelde aynı mahalledeyiz onun dışında çok iyi ablam var. Annem babamda iyi insanlar. Özellikle annem şu hayatta en sevdiğim kişi. Her zaman yanımda her konuda en büyük destekçim. Nişanlandım yakın zamanda nişanlımda iyi kalpli temiz bir insan. Kpssye çalışıyorum onun dışında ücretli öğretmenlik yapıyorum. Ailemin maddi durumu çok iyi. Maddi problemim yok. Çalışmasamda maddi sıkıntım yok. Belki şanslı biriyim iş konusunda olmasada. Çok fazla yer gezdim bu zamana kadar görüntüm düzgün Lüks bir evde oturuyorum çogu arkadasım özenerek bakıyor hayatıma. Ama ben yinede çok karamsar oluyorum kendimi çok saçma şeylere üzüyorum. Takıntılarımı atlatamıyorum. Keske kendimi üzmesem böyle saçma şeylere.
ben her gün görüyorum beni satan arkadaşı maalesef.ama ıyılığım iyidir de kinim de kötüdür yaniii.böylesi daha iyi başına gelen kötü şeyleri başarısızlıklarını sorunlarını zevkle izliyorum şimdi.birini silersem asla acımam artık.tek kötü huyum da budur gangsta napayım.İnce ruhuna kapılıp hemen etiket yapıştırma, hareketlerini gözlemlersen arkadaşının, birbirinizin uyumunu-niyetini daha iyi görürsün. Belki iyi biriydi ama birbiriniz için doğru arkadaşlar değildiniz, belki o an öyle bir denk geldi ki uzaklaşmanız gerekti, belki kötüydü-çok bencildi ve gerçekten seni düşünmedi... Çok seçenek var, bu yüzden arkadaşının seni inciten davranışından sonra, telafisinin sana ne kadar samimi geldiğine bak derim.
Aramış, affet demiş ok; hislerin ne diyor? Ona göre arkadaşınla tamamen görüşmeyi kesmeli misin, mesafeli bir arkadaş mı olmalı, yoksa gerçek arkadaş mıdır kendin için karar verirsin. Onun için karar verirsen kinlenirsin, küsersin, yükü sen taşırsın. Gerek yok yani bu kadar alıngan olmaya dedikleri şey bu. Alınma-yükü taşıma canım benim.
Kin duymuyorum anlık bir şeydi. Eskisi gibi arayıp sormam olur biter. Bişe beklemiyorum yada nefret etmiyorum. Mesafeli olmak en doğrusu.
Aynı benben her gün görüyorum beni satan arkadaşı maalesef.ama ıyılığım iyidir de kinim de kötüdür yaniii.böylesi daha iyi başına gelen kötü şeyleri başarısızlıklarını sorunlarını zevkle izliyorum şimdi.birini silersem asla acımam artık.tek kötü huyum da budur gangsta napayım.
hepsi düzelir hepimiz bu yollardan geçtik.ailemizi seçemiyoruz maalesef ama iş sahibi olmak düzgün eş bulmak elimiz de bıraz da .çabalamaya devam.dilerim bundan sonra mutluluğu yakalarsınValla bulmus bunuyorsun.. Ben karamsarlık ruh halim de kötü ama gelelim.hayatıma.. Babam pek sorumlu biri değil. Maddi durumu kötü ailemin. Evimiz dar ve standardın altında . Sevgilim filan yok kaygılarım dolayısıyla olamıyor da genelde bir halt. Bir tane yakın dostum var o da su sıra sevgilisi ile mutlu. Kardesim ile anlasMayız karakterimiz zıt. İşim cok stresli ve yogun. Neyse elim ayağım tutuyor yine şükür. Valla yzarken daraldım
ben her gün görüyorum beni satan arkadaşı maalesef.ama ıyılığım iyidir de kinim de kötüdür yaniii.böylesi daha iyi başına gelen kötü şeyleri başarısızlıklarını sorunlarını zevkle izliyorum şimdi.birini silersem asla acımam artık.tek kötü huyum da budur gangsta napayım.
kin demeyelim de başlarına gelen kötü şeylerden haz duyuyorum diyelim.Ama kısa süreli arkadaşlıklar için geçerli degıl.uzun emek verdıklerım bazı yılannnnn akrabalarım için geçerli.sonuna kadar da hak edıyorlar.karma bu olsa gerek ha ha haE o da seni sen yapan bir şey demek ki Ceyceyim; kötü huyunu, pek çok iyi huyla kapatırsan neden sorun olsun? Ama eziyeti de kendine edersin; kin ağır bir şey ya, insanı yalnızlaştırır ondan diyorum. Ben taşımamayı tercih ederim bu yükü, sen taşımayı tercih edersin ne diyebiliriz? :)
Birini silip atmam için, prensiplerimi çiğnemiş olması gerekir. Zaten oraya kadar ulaştıysa, onu sildiğimde kin bile beslemeyecek kadar gözümde düşmüştür. Benim kafa böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?