Evet koydum peteğin üzerine,birde geniş bir kapta tuz ve su koydum o da iyi geliyormuş diye okudum. Ama baya kötü pek bişey fatda etmesiKalorifer peteği in üzerine ıslak.buyuk.bir havlu koyun grceleri, sabaha kadar kuruması, havluları 2-3 Bardaklı şu odaya nem.verir
Ben serum fizyolojik kullanıyorum bide bitane daha sprey vermişti gittiğimde onu sıkıyorum.Benim kiz 1 yasinda ve simdiye kadar 4 defa iltihap gecirdi. Dusun neler cekiyorum.
Burnuna tuzlu su spreyi kullan. Onlarda iki cesit oluyo.. deniz tuzu olanlari fazla kullanabiliyosun.. ama bi diger cesit var onu sadece 7 gun kullanabiliyosun( bagimlilik yapiyor)
Burnuna sprey baska birsey kullanmiyorum ben.
Haricinde ates ve agri kesici olarak fitil kullanabilirsin, ozellikle yatmadan kullanki cocukta sende rahat et
Buhar makinem yok ama nemlendirmek için bir makinem var onu açtım. Bende sıktıktan 5 dk sonra otei bebeyle öekiyorum. Ama artık burnuna dokundurtmak istemiyo çok ağlıyo.serum sıkıp, otri bebe gibi nir aparatla çekiyordum sizinki kadarlarken. Bir de Buhar makinesi açıyorum
Canım o zmn, banyo lavabosunda yüzü lavaboya dönük tut(bebek dik olsun) şırıngaya serum çek. Bir drlikten sık diğerinden akar. İnanılmaz rahatlıycaktır. Büyümüş otriyle zor olurBuhar makinem yok ama nemlendirmek için bir makinem var onu açtım. Bende sıktıktan 5 dk sonra otei bebeyle öekiyorum. Ama artık burnuna dokundurtmak istemiyo çok ağlıyo.
Fitil agri kesici ve ates dudurucu.. yazik onun her yeri agriyodur heleki geceleri daha cok cikar agrilar ortaya. Biz nasil agri oldugunda agri kesici aliyosak onlarada yazik ve anlatildigi kadar öcü degil.Ben serum fizyolojik kullanıyorum bide bitane daha sprey vermişti gittiğimde onu sıkıyorum.
Bide cold mix alıcam şimdi. Fitil hiç kullanmadım ben ya çok da önerilmiyor ama o da iyi geliyormuş
Bunun videosunu gordum ama asla deneyemedim cesaretim yok.. korkunc geliyoCanım o zmn, banyo lavabosunda yüzü lavaboya dönük tut(bebek dik olsun) şırıngaya serum çek. Bir drlikten sık diğerinden akar. İnanılmaz rahatlıycaktır. Büyümüş otriyle zor olur
Çok tavsiye ederim, burun tamamen açılıyorBunun videosunu gordum ama asla deneyemedim cesaretim yok.. korkunc geliyo
Peki ne kadar sure Acik kaliyo? Birde once cesaret edip kendime yapmaliyimki cocuga oyle deneyimÇok tavsiye ederim, burun tamamen açılıyor
kuzum deniz suyu ve aspiratoruyle acabilirsun gwcmis olsun simdi bebekler icinde vicks satiliyor ondanda alabilirsin ayrica calpol var .surup bebekler icin bir zarari yoktr uzulmeyin canm bagzi bebekler. yilda 10 dan fazla grip tarzi seyler atlatabilirler atesi yoksa korkma dedigim gibi bir. deniz suyuyla rahatlardüşüncesiz insanlardan o kadar gına geldi ki.
Geçen gün arkadaşım aradı,yanına çağırdı. Uzun zamandır görmemiştim tamam gelirm dedim ve kızımla birlikte gittik. Kendisinin de 3 yaşında bir kızı var. Oraya gittiğimde biraz oturduktan sonra kızının nefes alamayıp baya kötü bir şekilde öksürdüğünü fark ettim. İlaç filan içirdi.
Ben o sırada hasta olduğunu söyleseydin keşke gelmezdim,kızıma bulaşır dedim.
Normalde gripten korkmam ama bu durumlarda benim kızım öksürüyorsa yada burnu bile akıyorsa çocuğu ile gelmek isteyeni uyarıyorum,gelmek istiyorsa bile bile gelsin diye. Sonuçta benim kızım daha 8 aylık bir bebek. Sonuç olarak kızıma geçti ve dün gece berbat bir gece geçirdik. Resmen ayakta gezdirdim uyusun diye. Sabaha kadar ağladı burnu tıkanıyor nefes alamıyor. Serum kullandım sık sık,odaya soğan koydum. Doktora götürmedim çünkü ilaç verilmiyor bundan 2 hafta önce grip atlattı emzirerek geçer dedi doktor.
Onun dışında evde doğal ne varsa yapmaya çalışıyorum ama burnunu açabilmek için yapabileceğim başka neler var bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum.
Ben gece yatarken ve sabah kalktıklarında temizliyorum. (Hastalandıklarında)Peki ne kadar sure Acik kaliyo? Birde once cesaret edip kendime yapmaliyimki cocuga oyle deneyim
Bakalim bi deneyim:) kendimde:)Ben gece yatarken ve sabah kalktıklarında temizliyorum. (Hastalandıklarında)
Bide o şekilde denerim teşekkür ederim :)Canım o zmn, banyo lavabosunda yüzü lavaboya dönük tut(bebek dik olsun) şırıngaya serum çek. Bir drlikten sık diğerinden akar. İnanılmaz rahatlıycaktır. Büyümüş otriyle zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?