Ahahha bende gördüm ama neden korkunç geliyor ki? Bence gayet rahatlatıcı ama ben hep yatağa koyarak yapmıştım. Öyle kolayıma geldi. Bugün eşimle bide öyle denerim belki rahatlarBunun videosunu gordum ama asla deneyemedim cesaretim yok.. korkunc geliyo
Evet belli ki ağrısı var çok ağladıFitil agri kesici ve ates dudurucu.. yazik onun her yeri agriyodur heleki geceleri daha cok cikar agrilar ortaya. Biz nasil agri oldugunda agri kesici aliyosak onlarada yazik ve anlatildigi kadar öcü degil.
Kabız için niye veriyorlar ateş düşürücü ağrı kesici ise bunu peki? Kızım diş çıkarıyor aynı zamanda bide hafif kabız oldu geçmezse fitil ver dedi.Fitil agri kesici ve ates dudurucu.. yazik onun her yeri agriyodur heleki geceleri daha cok cikar agrilar ortaya. Biz nasil agri oldugunda agri kesici aliyosak onlarada yazik ve anlatildigi kadar öcü degil.
minik serum fizyolojikler çok pahalı ve teki açmıyor bebek büyüdükçe. Poşetlerde ameliyat serumları satılıyor, küçük boy olanlardan. Onlardan alın, 5 cclik şırıngaya çekip tek deliğe sıkın. Kolay gelsinBide o şekilde denerim teşekkür ederim :)
Hahahaaa sinus rinse defiğim bu işte. Nasıl açmış bak:))) hiç korkunç değilKendime yapamam ne yalan söyliyim
Burnum tıkanır tıkanmaz yapıcam. Bununla sıkılanSu genzi yakmıyor arkadaşlar inanılmaz rahatlatoyorKorkunc gozukmuyo mu:)
Bende bundan 2 ay önce keşfettim serum poşetleri :) diğerine dünya para verdim şimdiye kadar. Bu şekilde hem daha tasarrüflü oluyor hemde daha uzun gidiyor. Zaten sık sık kullanıyoruz. Teşekkür ederim yine de düşünüp bilgilendirdiğiniz içinminik serum fizyolojikler çok pahalı ve teki açmıyor bebek büyüdükçe. Poşetlerde ameliyat serumları satılıyor, küçük boy olanlardan. Onlardan alın, 5 cclik şırıngaya çekip tek deliğe sıkın. Kolay gelsin
Benim burnum 1 aydır tıkanıyor sanırım doğalgazı yakmaya başladığımdan beri. Ama hiç yapmadım :):):) denemekte fayda var burun spreyi sıkmaktan bağımlılık yapmış olabilirBurnum tıkanır tıkanmaz yapıcam. Bununla sıkılanSu genzi yakmıyor arkadaşlar inanılmaz rahatlatoyor
Gormem bile yetiyo bana : (Burnum tıkanır tıkanmaz yapıcam. Bununla sıkılanSu genzi yakmıyor arkadaşlar inanılmaz rahatlatoyor
Cocuguma hic yapamam kendime yapmazsam:)Kendime yapamam ne yalan söyliyim
Kabiz icin sacma.. ayes dusurucu olarak verilir birde acisi hafifler. Bence anusu uyarsin diyedir. Ayni islemi termometrede gorurKabız için niye veriyorlar ateş düşürücü ağrı kesici ise bunu peki? Kızım diş çıkarıyor aynı zamanda bide hafif kabız oldu geçmezse fitil ver dedi.
Termometre görüyor evrt bide kulak çubuklaru zeytinyağına batırılmış o şekilde yaptırdım çok işe yarıyor.Kabiz icin sacma.. ayes dusurucu olarak verilir birde acisi hafifler. Bence anusu uyarsin diyedir. Ayni islemi termometrede gorur
Ama yaptım baya rahatladı :)Cocuguma hic yapamam kendime yapmazsam:)
Düşüncesizlik işte. Kötü niyet yok ama düşüncesizliğine sinirleniyorumDüşüncesiz
Madem gripli niye çağırıyor
Soğan çok faydalı zaten diş için etlerine sürüyorum bende suyunu. Cold mix aldım o baya iyi geldi. Olmazsa dediğinizi denerim soğandan zarar gelmez :) teşekkürlerBaby vac diye birsey var.
Otri bebe filan hikaye yani.
Burnuna deniz suyu sIkip biraz bekledikten sonra kullaniliyor.
Basligi elektirik supurgesine sabitliyerek kullaniyorsun.
Iki cocuguma da onu kullandim, ne var ne yok cekiyor burundaki.
Cok agliyorsa bas agrisi cekiyor olabilir ki burnu dolu zaten.
Agri kesici versen iyi olur yazik gunah cocuga.
Oksurugu varsa ben Prospan veriyordum ama simdi hatirlamiyorum kac ayliktan sonra verilebildigini.
Uzum asmasi ozu bu, rahatlatiyor cocugu.
Yap yapma diyemem ama ben kizimda da oglumda da 6 ayi gectikten sonra sunu uyguladim.
Bir sogani yemeklik gibi dograyip minik kavanoza alip icine zeytinyagi ve seker katiyorum, agzini kapatip kavanozu bikac kere calkalayip 3 saat kadar oda sicakliginda bekletiyorum.
Sogan suyunu zeytinyagina saliyor seker yardimiyla.
Sonra siringayla gunde 3 kere veriyorum cocuklara.
O burun oyle bir akiyor ki bu sogan etkisiyle, hani icinde ne varsa disari atiyor resmen.
Tabi kivamli akintiyi baby vac la cekiyorum, 3 gunde biseyleri kalmiyor.
6 senedir yapiyorum bunu.
Bu sogani veriyorsam cok ilac yuklemiyorum zaten dogal antibiyotik sogan.
Soganli yagi 5 saat sonra buzdolabina kaldiriyorum ya da serin biyere,bozulmasin diye.
Cam açıyorum sık sık balkon biraz esiyo daha kötü olmasından korkuyoru mbuhar makinesi. yoksa tıkandığında sıkıca giydirip balkona çıkar. serum fizyolojiği kullanıyormuşsun zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?