İnsanlar neden böyle?

Üstteki hanımefendinin haklılık payı var.Alerjik rinitim var dr bir zımbırtı verdi sabun şişesi gibi içine tuzlu su koy buruna yap dedi.3-4 ay sorun olmadı bi keresinde çok sert yaptım yüksek basınç oldu kulağımda birşey çatırdadı.Aynı gece kulağım şiddetli ağırmaya başladı.Ostaki borusu açılmış sıvı birikmiş denizin altında gibi ysşadım 15 gün sağır kulğımda basınç vs.Siz dikkatli olun veya avucunuza tuzlu su alın çocuğunuz burnuna çeksin.

Valla ne yapılır ne yapılmaz bilmiyorum herkes farklı konuşuyor
Dün gece çok huysuzlandı ağladı. 11 e kadsr uyumadı. Normalde 8 de uyuyordu. Acaba öyle birşey mı oldu diye düşünüyorum. Ama sadece uykuya geçişte böyle.
Oturduğu zaman bir sorunu yok.
Diş mı başka bişey mı hiç anlamıyorum ya

Kıs mevsiminde bir yere gitmeyin. Gidecekseniz de sorun hasta falan var mi diye. Herkes dusunceli olamiyor

Bu isimle başka ilaç yok kaldı ki annem babam eczacı yani ilacın uzmanları ve bu ilacın içeriğini çok iyi biliyorum kendim de astım hastasıyım ara ara kullanıyorum.

aynısını küçük kızımda yaptık çok tıkansa yine yaparız acayip rahatlatıyor açıyor burnu
ama biz yatarak yapıyor ve çocuğu sonra kaldırıyorduk
demek ki ayakta daha iyi.. öğrendiğim iyi oldu :)

Benim bebeğim de 6 aylıkken böyle bi gerizekalı yüzünden hasta oldu.Aptal kadın hasta hasta öptü sevdi sonradan söyledi hastayım diye.Ve bu beyinsizin iki de çocuğu var sözde okumuş etmiş cahil bi tip de değil.O gün bugündür görüşmüyorum çünkü insanlar aşırı düşüncesiz,egoist ve işe yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…