İnsanlar neden böyle?

Bunun videosunu gordum ama asla deneyemedim cesaretim yok.. korkunc geliyo
Mutlaka yapmalısın, 10 aylık olduğundan beri doktor tavsiyesiyle yapıyoruz.
Konu sahibi 8 aylıkken de yapılır herhalde.
Doktor sadece tuz demişti ama ben kaynamış ılımış suya tuz, karbonat, bazen bir iki damla sirke katıyorum.
Bunu yapmazsak başa çıkamayız herhalde hastalıkla.

Bizim doktorumuz bu gibi durumlarda çok huzursuzluğu olursa calpol verin diyor ve çok rahatlatıyor .isterseniz bir danışın doktorunuza ,çok geçmiş olsun

Korkunc gozukmuyo mu:)

Yok be çok kolay birşey yapmıyorsun aslında . Ben burun ameliyatından sonra kullandım . Burnum çok tıkanıyordu ve asla elimi süremiyordum bu ilacı kullandım tık açıldı hemen korkma

Bizim doktorumuz bu gibi durumlarda çok huzursuzluğu olursa calpol verin diyor ve çok rahatlatıyor .isterseniz bir danışın doktorunuza ,çok geçmiş olsun
Doktoruma danışsam anında peditus ver 1 hafta der o yüzden artık bişey danışmıyorum. Yeni bir doktor bulmam gerekiyor ama bir türlü iyi bir soktor bulamadım.
Son hasta olduğunda ilaçsız geçirdik. Şimdi diğerinden daha ağır geçiriyoe ama. Ağrı kesici verebilirim akşam.

Ben yaptım serumla gayet de rahatlattı. Zaten bebeklere serum öneriyorlar.

Valla canım doktor konusunda ben de çok hassasım ,bir türlü aradığımı bulamıyorum ,eger ağır geçiriyorsa agrısı da vardır miniğin ,agrı kesici ver istersen biraz rahatlar uyur,ağlamaktan da çok yorulur

Bunun videosunu gordum ama asla deneyemedim cesaretim yok.. korkunc geliyo

Biz yan yatırıp yapıyorduk. Bebek daha ne olduğunu anlamadan çıkıyordu serum fizyolojik zaten. Birinde burnum tıkalı diye serum fizyolojik sıktım da ne kadar iğrenç bir şeymiş o zaman anladım.

Jameya gün içerisinde birkaç kez birer damla serum fizyolojik sık, ama çekme. Burnunu nemlendirsin, biraz daha rahatlar.

Geçmiş olsun, çabuk toparlar inşallah. Odasına soğan kesip koyabilirsiniz ev kötü kokuyor ama geniz açıyor. Benimde 3 yaşında kızım var. Hasta olsa biri gelmek istese özellikle belirtirim karar kendilerine kalır. Aynı hassasiyeti karşımdakinden de bekliyorum. Ama ne yazıkki, herkes bir olmuyor.

Buhar makinem yok ama nemlendirmek için bir makinem var onu açtım. Bende sıktıktan 5 dk sonra otei bebeyle öekiyorum. Ama artık burnuna dokundurtmak istemiyo çok ağlıyo.
Bolca buz koyun başucuna,hatta varsa renkli dışı plastik buz küpleri var migrostan almıştım ben içi su dolu,onlardan koyuyorum ben soğuk buhar oluyor eridikçe. Birde cold mix varsa bir iki damla kullanabilirsiniz rahat nefes alır. Burnuna serum fizyolojik sıkıp açabilirsiniz.
Geçmiş olsun.
Bende kızım hastayken gitmem kimseye,kimseyi davet etmem de ama evde 3.5 aylık oğlum var,onu korumak için ekstra bir çaba sarfetmem gerekiyor zira kızım sürekli kardeşiyle oynamak istiyor. Neyseki 6 yasında eskisi kadar sık hastalanmiyor. Burnu akarsa yada hafiften belirtiler baslarsa bol c vitamini takviye yapiyorum,küveti doldurup sicağa yakin ılık suya sokuyorum,ellerini sık yıkatıyorum.
Banyo da yaptırabilirsinız ılık,burnu açılır rahatlar.

Panik ysparim diye dysunuyorum

Buhar makinem yok ama nemlendirmek için bir makinem var onu açtım. Bende sıktıktan 5 dk sonra otei bebeyle öekiyorum. Ama artık burnuna dokundurtmak istemiyo çok ağlıyo.
Bizim doktorumuzu bebeğin burnuna anne sütü damlatmamı söylemişti o dönem.
Gerçi bizim doktorumuz ilaç yazmazdı,
oğlum ateşlendiğinde bile ilaç kullandırmamıştı,
anne sütü alan bebeklerin hastalıklara karşı dirençli olduğunu söylerdi,gerçekten doktorun söylediği gibi ilaçsız üç günün sonunda ateş düşmüştü.
Oğlumu hiç ilaç kullanmadan büyüttük diyebilirim.

Eczaneden serum fizyolojik alıyoruz yarım kiloluk
Bi kış yetiyo bize
Tek kurtarıcımız o
Enjökterle cekip burnuna sıkıyorum

Ben bunu nasil yaparim bilmiyorum.. uc cocugun hic birinde yapmadim: (

Bu anne sutu isine bazen inaniyorum vs bazen hic.. tanidigim cocuk var 1 yasina kadar emdi surekli enfeksyon.. kardesi 3 ay simdi 1 kez bile antibiyotik kullanmadi.

Enfeksyon olmazsa zaten ilacsiz gecirirsin cunku atesin hakki 2-3 gundur. 3 gunden sonra zaten enfeksyon var mi diye dusunmek gerekir. O da antibiyotik gerektiriyo genelde gecmiyo. Antibiyotiginde zararlari o kadar cokki: (

Evet geçen sefer de benim kızım 3 günde geçirmişti. Aslında ilaçsız en doğrusu bağışıklık kazanıyor. Ben denesim anne sütü ama çok fazla akıyor burnu o yüzden fayda etmedi. Ateşi olmadı umarım olmaz da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…