İnsanlar neden böyle?

Dün gece verdim. Dün gecden beri hiç tıkanmadı saat 7:30 da uyudu,sıcak banyo yaptırdım. O da iyi gelmiş olmalı daha bu saate kadar burun akıntısı olmadı tıkanma da olmadı. Sadece çksürük var biraz

Burun aspiratorlerine inanılmaz karşıyım. Yapıyorsunuz , kısa bir süre sonra tekrar doluyor . Gerek yok.

Sıcak duş aldırın burnu akıyor zaten. Dikkat edin bu tur aparatlar kullandıkça mukusu dahası çok arttırıyor.
Çocukta bir süre sonra rahatsız oluyor. Ekleniyor burnunu.

Elinizi ıslatın , burnunu nazikçe ovup akitabilirsiniz.

Büyükler gogse gazete koyuyorlar. Zeytinyağı sürüyorlar. Hepsini denedim gerçekten çok ise yarıyor. Z.yağı sürüp sıcak havlu koyuyordum bende.
..

Hasta olupta evime gelen, hasta olupta beni davet eden herkese çok kızıyorum bende.

Tamam bağışıklık kazansın çocuk. Mikroplu ortamlardan uzak tutmak iyi değil. Okul çağında perişan oluyor çocuklar ama böyle göz göre göre de olmasın değil mi ?

Peki ne kadar sure Acik kaliyo? Birde once cesaret edip kendime yapmaliyimki cocuga oyle deneyim
Yalnız bu tamamen tıkalı burunda kulaklara zarar verebiliyor, kullanım kılavuzunda da yazıyor zaten. Ben okumadan yapmıştım, tek taraf tamamen kapalıydı, su geçemeyince kulağıma baskı yaptı. Sonuç:3 gün tıkalı kulaklar. Hafif açık ama mukus dolu olursa sıvı geçişi rahat olup zarar vermiyor.

Benim kiz cok kulak iltihabi oldugu icin.. acaba dedim bu sekilde acilsa nasil olur. Malum tikandigi icin zaten iltihap oluyo. Spreyliyorum bakalim nereye kadar goturecek bizi.. gene antibiyotik aliyoruz: (

Burun aspiratorü pek kullanmıyorum ama şimdi akıntısı olduğundan çekiyorum. Ama bugün daha iyi,dün baya sıcak bir banyo yaptırdım bütün gece rahat uyudu. Şimdi azaldı burun akıntısı pek yok ama balgamı var. O da zamanla geçer :)
Havlu da iyi olur sırtına.
Yada göğsüne.

Evet bağışıklık kazandın herşeyden tabi ki koruyamayız ama bile bile de çağırmak hiç doğru değil.
Çok kızıyorum düşüncesizlik olmuş ama bunun da düşünülmeyecek bir yanı yok yani.

8 aylık olmuş artık, öksürük için keçi boynuzu pekmezi verebilirsiniz. Organik bildiğiniz marka yoksa mesaj atabilirim özelden.

Serım fizyolojik ve aspiratör ile temizle
Günde 3 den fazla yapma
Sağlık ocağına git bebeğe uygun burun açıcı sprey al
Babyrub vicks ile göğsünü ovala sonra pazen bez tarzı bi bezle yada yazma ile sar
Odanın nemsiz kalmasına engel ol
Peteklerin üzerine su koyabilirsin
Soğuk buhar makinası varsa onu çalıştır
Geçmiş olsun kuzuya

Ondamlayı bilmiyorum ama naneli bir damla var cold mix diye,üzerine damlatınca burnu açık tutuyor ama öncesinde tabi temizlemek lazım.
Çok şükür düzeldi gibi :)
Damla değil,burun spreyli benim söylediğim.
Geçmişler olsun. Bugün de benim kızın burnu tıkandı

benim gittigim doktorlar otri bebeyi bile zorunda kalmadikca onermiyor. daha cok tikanikliga hatta kanamalara yol acabilirmis. tabii her dr farkli. gecmis olsun bidaha da gelmesin.

Bir de oğlumun doktoru ,bu gibi durumlarda ara ara buzdolabı kapağını açıp oradan hava almasını sağla demişti oda çok fayda etti yeni aklıma geldi :)

Bir de oğlumun doktoru ,bu gibi durumlarda ara ara buzdolabı kapağını açıp oradan hava almasını sağla demişti oda çok fayda etti yeni aklıma geldi :)
Aa çok ilginç :) denerim bidaha olursa. Şimdi de kulağını çekiştiriyor sanrım kulağı ağrıyor. Yarın doktora götürücem

Hava makinaniz varsa icine tek tup ventolin koyun . Odasina hava verin. Nefesi hemen acilir

Hava makinaniz varsa icine tek tup ventolin koyun . Odasina hava verin. Nefesi hemen acilir
Ventolin mi? Şaka mı bu onun içinde kortizon var çok ağır bir ilaç ve sanki çok basit bir şey gibi önermeyin bunu. Ventolin kullanımı en basit yan etkisi aşırı kilo. Kortizon dan dolayı.

Ventolin mi? Şaka mı bu onun içinde kortizon var çok ağır bir ilaç ve sanki çok basit bir şey gibi önermeyin bunu. Ventolin kullanımı en basit yan etkisi aşırı kilo. Kortizon dan dolayı.
Iki oglum var . Bir sise antibiyotik almadan büyüdüler. Doktorlari prof tu. Sadece ventolin havasi aldilar. Fiziklerinin maasallahı var.
Basketbolda dün bir çocuk tıkandı. Koç tek tüp ventolini makinaya koydu ve 1 dk sonra hersey düzeldi.
Hangi ilacla karistirdiginizi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…