İnsanlar neden böyle?

Benim bir arkadaşım vardı sürekli bana iş yerindeki kızdan bahsederdi kocası şöyle kendisi böyle falan sürekli arkasından konuşurdu bana ben yüzünede söylüyorum derdi. Birgün denk geldim kızın peşinde dört dönüyor. Benide başkasıns kötülüyormuştur. Bana komik geliyo kafama takmıyorum :) iş yerimdekilerde öyle kimse birbirini sevmiyo yalandan öpüşüp gülüşüyolar

Ama ikisi de saçma değil mi?
Birincisi çıkar ilişkisi oluyor
İkincisi de bana saçma ve anlamsız geliyor
Zira karaktersiz insanlarla olacağıma yalnız kalırım daha iyi
Evet zaten öyle. İnsanlar çıkarını her şeyin onunde tutuyor. Tabiri caizse öyle insanlar hayatta kaliyor. Ben de istesem bile onlar gibi olamam. Ama ne bileyim bence öyle insanlar için hayat daha kolay.

Evet zaten öyle. İnsanlar çıkarını her şeyin onunde tutuyor. Tabiri caizse öyle insanlar hayatta kaliyor. Ben de istesem bile onlar gibi olamam. Ama ne bileyim bence öyle insanlar için hayat daha kolay.
Evet ama dikkat ediyorum öyle insanlar genelde hep yalnız kalıyorlar etraflarında bir tane bile gerçek dostları yok sadece kendi yalan dünyalarında kendilerini avutuyorlar

Benim bir arkadaşım vardı sürekli bana iş yerindeki kızdan bahsederdi kocası şöyle kendisi böyle falan sürekli arkasından konuşurdu bana ben yüzünede söylüyorum derdi. Birgün denk geldim kızın peşinde dört dönüyor. Benide başkasıns kötülüyormuştur. Bana komik geliyo kafama takmıyorum :) iş yerimdekilerde öyle kimse birbirini sevmiyo yalandan öpüşüp gülüşüyolar
Ben de takmıyorum hiç ama, gördükçe böyle yapmacık,sahte insanları sinirim bozuluyor bir de bana yapılan haksızlıklar aklıma geldikçe çok zoruma gidiyor.Aslında ben onları taktığımdan değil haksızlığı hazmedemiyorum.

Ben de takmıyorum hiç ama, gördükçe böyle yapmacık,sahte insanları sinirim bozuluyor bir de bana yapılan haksızlıklar aklıma geldikçe çok zoruma gidiyor.Aslında ben onları taktığımdan değil haksızlığı hazmedemiyorum.
Çözümü yok öyle düşün demekki insanlar samimiyetsizlikten hoşlanıyor

Ben çevremde bu tip insanları tutmuyorum
Var evet böyleleri
Kadınlar özellikle
Arkadasmış gibi gözüküyorlar içten içe hesetleniyorlar anlamsız
Ben temizledim bu tipleri
Sende öyle yap

Ben çevremde bu tip insanları tutmuyorum
Var evet böyleleri
Kadınlar özellikle
Arkadasmış gibi gözüküyorlar içten içe hesetleniyorlar anlamsız
Ben temizledim bu tipleri
Sende öyle yap
Ben de çoğu şeylerin geç te olsa farkına vardım ve bir çok kişiyi hayatımdan çıkardım.Sadece bile bile haksızlık yapıldı bana bu da çok gücüme gidiyor çünkü ben karakterim gereği kimseyi bilerek,isteyerek asla üzmem. İnsanları kırmaktan,incitmekten korkarım bide her ne olursa olsun doğrudan dürüstlükten yanayım bu sebepten bu tür insanlar bana çok sahte ve tuhaf geliyorlar

Erkeklerin arkadaşliklari ne güzeldir ne uzundur. Kadınlarsa birbirinin düşmanı adeta. Dedikodu fitnelik fesatlık hep kadın ortamlarında. Şu dünyada erkek olmak vardı diyorum bazen

Back
X