- Konu Sahibi agresifkiz
-
Insanlar toaf cidden. Ortada onca yasak varken yine de toplananlar var mesela. Kime ne anlatabilirsiniz. Insanlar karsi tarafi kirarim incitirim diye düsünmeden konusuyor. Genelinde öz güvenim eksik diyorsaniz, onun üzerine gidin derin. Biri bana laf soksa altinda kalmam. Kendinizi güclendirin biraz
Bizim samimiyetten anladigimiz milletce kisinin eksigini yada farklisini yuzune vurmak. Iyice terbiyesiz bir toplum olduk. Cekmeyin kimseyi hos sohbet guler yuzlu dostlar edinin. Caninizi sikana da agzinin payini verin.
benim babanem cildirtirdi beni. Ayda yilda bir gorur bekarsam evlen, zayifsam kilo al sigarami iciyo bu, makyajliysam niye boyandin boyle makyajsizsam bitmissin sen... yeter yani bak ziyaretine gitmiyorum. Uzak durmak tek care
Arkadaşınızın söyleyiş tarzı ve yakınlığı önemli. Ben de 20 Li yaşlarda eleştiriye hiç gelemezdim onun da sebebi çok eleştirilerek büyütüldüğümden bünye artık eleştiri duyunca anında savunmaya geçiyo. Şu an eleştiri duyduğum başka düşünüyorum irdeliyorum. Haklıysam haklılığımı veriyorum kendime haksızsam neden öyle yaptım diye düşünüyorum.
tamam ama bu durumda ne yapabilirim ki o anda üzerimden bir espri yaptı gülüp geçmek zorunda kaldım ama bozuldum açıkçası
İlk etapta o tarz espri yapıldığında mimiklerinizle hoşlanmadığınızı belli edin devam ederse konuşabilirsiniz. Samimiyet yoksa ben de hoşlanmazdım.eleştiri olsa kaldırabilirim sanırım ama bazı şakalar görüntüm üzerinden esprileri kaldıramıyorum galiba
Evet ama bunun üstesinden nasıl geleceğim bilmiyorum. Şu an hayatımda olan insanda bu konuda bana çok uyarılarda bulunuyor duygusal olarak biraz güçlü ol diye ama elimde değil nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum. Üzülmek canımı sıkıyor kendime zarar veriyorum.Aynı şekilde cevap verırsenız karşınızdaki kişiye
Kolay kolay size o konularda yaklaşamaz.
Her insanın kusurları vardır.
Deli deliyi görünce sopasını saklar hesabı
Ama bu kadar kırılgan olursanız hep üzülürsünüz. Sustukça haddıdsızlesır insanlar
Laf sokmadı ama beni kötü bir film karakterine benzetti biraz kırıldım sanırımEspri mi yapti yoksa laf mi soktu? Benim boyum da uzun. Biri espriri yapsa en fazla be diyebilirfelan mi?
İlk etapta o tarz espri yapıldığında mimiklerinizle hoşlanmadığınızı belli edin devam ederse konuşabilirsiniz. Samimiyet yoksa ben de hoşlanmazdım.
Siz de gülerek karşı tarafın kusurunu söyleyeceksiniz. Bakın bir daha size konuşabiliyor mu.Evet ama bunun üstesinden nasıl geleceğim bilmiyorum. Şu an hayatımda olan insanda bu konuda bana çok uyarılarda bulunuyor duygusal olarak biraz güçlü ol diye ama elimde değil nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum. Üzülmek canımı sıkıyor kendime zarar veriyorum.
kötü niyetli söylememiştir belki bazı insanlar patavatsız oluyor, keşke ben de uzun boylu ve iri olsaydım ya çok seviyorum öyle vücuda sahip insanları, benim boyu çok kısaBir iki gün önce arkadaş ortamında bir kız arkadaşım ben biraz uzun boylu ve yapılı iri biriyim bununla alakalı espri yaptı. Ortamda ki diğer arkadaşlarım bence durumu anladılar ve gülmediler bile buna ama ister istemez kendimi kötü hissettim çok bozuldum. Sırf bu yüzden soğuyorum insanlardan. Başka bir olayda bir arkadaşım saçlarımda ne kadar çok beyaz olduğunu gelip gidip söylüyor ben görmüyorum sanki. Ya bunun gibi belki bir sürü şey sayabilirim . Ben çok alınganım sanırım artık problemi kendimde aramaya başladım ama bunu nasıl aşacağım bilmiyorum sizlerden akıl istiyorum bu yaşımda üzüntü stresten saçlarım beyazladı. Ben mi çok takıyorum yoksa haklı mıyım sürekli düşünmekten bir şeyleri takmaktan yoruldum. Ne derseniz razıyım eleştiri yapıcı yorum ya da akıl verme ne olursa. Ama kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?