- 3 Eylül 2018
- 9.186
- 48.924
- 548
Merhaba, konuya bodoslama dalıyorum hadi bismillah... şu ve ya bu sebepten ötürü çocuğum olmuyor ki olmak mecburiyetinde mi? Her evlenen çocuk sahibi olmak zorunda mı? Bu da ayrı konu. Neyse bir kedimiz var bu sabah mamayı elime aldım elimden yerken instagram hikayeme koydum ve "anasının elinden yer" yazdım. Çok da samimi olmadığım orta yaşta diyebileceğim bir tanıdık "sen iyice kafayı yedin kız hahhaha bi çocuk doğur da sal artık şu hayvanı" yazmış cevap olarak. Güleyim mi kızayım mı? Bundan önce de yine çok samimi olmadığım ama mecburen arada bir aynı ortamda bulunduğum bi kadın 1 ay içinde 3 kere "kız yok mu daha bişey yapsana bi çocuk neden çocuğun olmuyor" diye darlayınca "kocam içime boşalmıyor" dedim. Ve ortamda "aa terbiyesiz hiç denir mi böyle şey" falan tepkilerine maruz kaldım. Tamam belki normal bi tepki değil biraz sert oldu ama sizinki çok mu normal hamile kalsam illaki duyarsınız en olmadı çocuk olunca duyarsınız. Kendi ailemden bile soğudum bu yüzden. Bir de şey var yeni tanıştığım biri mesela soruyor "kaç yıllık evlisin" diye 3ü geçti diyorum çocuk olmadığını öğrenince "hmm üzülme ya olur" diyorlar. Sizeneeeee demek istiyorum demiyorum tabi. Var mı sizi de bu konuda darlayanlar siz nasıl başa çıkıyorsunuz?