İnsanlar neden bu kadar meraklı ve bilmişler?

Kendi kültürlerine sahip çıkma,orijinalliklerini koruma konusunda da bizden daha ilerideler bana kalırsa.

cnm kb ozel msj atamiyorum sayimi dolduramadim hala , yok revizyon diyil ameliyattimdan 10 ay sonra yapmistim albumu degistirmedim kaldi oyle ama suan bir bucuk sene olcak :))

Gelişmeleri merakla bekliyorum :)))Umarım tekrar karşılaşırsınız :))

konunuzu okuyunca sinirlerim zıpladı,
komsulardan berberden herkesten onlar adına utandım...
fakat kk da oyle guzel yorumlar yapmıslar ki okurken ben bile sakinlestim

bence haddini bilmeyen insanların soylediklerini ne esiniz ne de esiniz kafanıza takıp uzulmenize degmez,
anneniz cok guzel demis , buna benzer 1-2 hadise olup cevaplarını aldıktan sonra insanların seviyesiz soruları da son bulur...

insanların toplumda statulerini belirlemek maksadıyla, ayrısmalardan beslenerek egolarını bununla tamamlayabileceklerini dusunmelerini hicbir zaman anlamadım anlayamayacagım da sanırım.
o meraklılara alkıs tutmak lazım, iki laf soylediklerini sanıp "var oldular" guya.

Neden bazı insanlar bu kadar cahil,saygısız,görgüsüz ve bilmiş

sana katılıyorum cahillik başa bela canım. akıllarınca iyi bir şey yaptıklarını zannediyorlar
oooooooof of bu memlekette yaşanmaz anam
deli ile akıllı birbirine karışmış

herhangi bir gelişme var mı genel olarak,merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…