İnsanlar neden bu kadar meraklı ve bilmişler?

Yorumunuz çok güldürdü :)) teşekkür ederim güzel temenniniz için:)

Ben eşimin ırkından utansam buraya Hintli diye yazmam.Anlatabildim mi o cevabı belki yanlışlıkla yazdım onu da hatırlamıyorum.Eğer eşimin ırkından utansam ve aşağılasam soy adını almam bilmem anlatabildimmi?Utandığım biriyle neden evlenme ihtiyacı duyayım onuda anlamadım.Yanlış yazılan bir cevabın üzerine çok çabuk kendi yorumlarınızı ekliyorsunuz hiç hoş değil.

Sanırım yanlış yazdım o cevabı çok olmuş o konuyu açalı Eşim Hindistan'lı diğer konularımda görebilirsiniz.

Hind yazsanız, hand yazsanız belki yanlış yazdınız diyebiliriz ama yunan ile hintli bir harf dışında tutmuyor. Nasıl yanlış yazıyorsunuz anlamıyorum. Konu benim için inandırıcılığını yitirdi.

Son düzenleme:

Belki burda da herkes soru sorup konu dağılmasın diye öyle yazmıştır. Hintli koca yunandan daha ilginç çünkü

Belki burda da herkes soru sorup konu dağılmasın diye öyle yazmıştır. Hintli koca yunandan daha ilginç çünkü

Yazmak istemedim evet haklısınız yazmamaktaki amacım benim annem yanlız Türkiye'deydi ben Hindistan'a gitmiştim kız kardeşimin buraya üyeliği vardı.Eski konumdaki sorunlarımı yazdım eşimin ülkesini yazsaydım kardeşim tarafından fark edilecektim bu annemin kulağına gidecekti anneme sıkıntımı yansıtmamak adına bu şekilde yazdım.Çünkü annem duysaydı çok üzülecekti belki farklı algılayacaktı.Deşifre olmamak adına.Eşimin ülkesinden utanma gibi birşey yok yani adamla evlenmişim aynı evi paylaşıyorum soy adını almışım eşimden utansam neden evlenme gereği duyayım ben 4 yıl görüştüm 2 yıldır evliyim.Şimdimi eşimden utanacağım tuttu öyle değilmi.Yani benim o şekilde yazmamın sebebi buydu merak edenler için açıklama gereği duydum.

Niye bu kadar gerildiniz anlamadim.
Hint nerdee Yunan nerde. Bayagi bilerek farkli yazmissiniz iste. Bizi birakin, kendinizi kandirmayin.
Farketmediginiz bir kompleksiniz varsa once kendiniz uzerine gidin demistim. Yoksa siz esinizden utanin veya utanmayin, bize bir zarari yok.
Yukaridaki aciklamayi simdi gordum. O zaman oyle deseydiniz iste. Yanlislikla yazmisim filan diye gecistirmenize gerek yokmus.

Son düzenleme:

Bir önceki mesajımı okuyun hayır gerilmedim sadece sizin ithamlarınız beni kırdı biraz.Eşimden utanmıyorum demek istedim neden utanayım.İnsan kocasından utanırmı aynı yatağı paylaştığı kişiden soyadını aldığı kişiden utanır mı.?Açıklama yaptım bir önceki mesajımda

neden sizin gelininize böyle davranıyolar: çünkü başka ülke başaka ilden gelin gelirse o bizim gelinimiz olmuştur artık bizdendir kafası var insanlarda. ama bir bayan yabancı bir erkekle evleniyosa vah yazık kaybettik o bayanı diye düşünülüyo çünkü o bayan eşinin tarafından olacaktır.kütük kayıt yeri meselesi yani.insanlar ne olursa olsun kadın ve erkeğin bir birey olduğunu kadının alınmadığını erkeğinde kadın almadığını. insanlar evlenenler için gelini nerden aldınız gibi soruları sormadığı zaman düzelir bu kafalar. ülkesndeki bayanların yabancı erkeklerle evlenmelerini acayip kıskanır erkekler. bukadar adam varken bunun ne fazlası varki gidip başka ülkedeki adamla evlenmiş diye inceliyo adamlar.

birde bilmiyorum başka ülkede varmıdır ama bizde her gelen yabancıya türce öğretme merakı var hangi ülke vatandaşı gelse bi yabancı kelime mutlaka söyletiyolar tv de herkeste söylediği için alkış tutuyo. yahu bizim kendi dilini doğru dürüst konuşamayan bisürü insanımız hatta tv de boy gösterenlerimiz var ne diye uğraşırsın. buda egoyla alakalı bi durummu acaba.

bende o tür şeylere kızıyorum ya millete ne ister Japonlar ister Çinliyle ister Amerikalıyla ister Hintliyle evleniriz. nişanlıyım geçen gün biri sordu evlenince burda mı oturucaksınız diye yok izmitte dedim hadi ya nerden buldun onu diyo bide alt üstü 1 saatlik yol gerçi izmitte tanışmadık burda tanıştık ama sorma şekilleri bi tuhaf nerden buldun onu? annen çok güzel cevap vermiş tebrik ediyorum burda markette kasiyerlik yaparken bi kız çocuğu görmüştüm esmer. bizim millet meraklı ya hemen arkadaş sordu nerelisiniz filan diye o da dedi işte annem Türk babamda Kenyalı mı ne demişti tam hatırlamıyorum kızda böyle esmer koyu tenli ama maşallah çok tatlı çok sevimli duruyodu

ben liseye falan gidiyodum komşumuzun kız kardeşi Hollandalı biriyle evlendi. ayyy mahallede bir dedikodu. ama bende adamı ilk gördüğümde bir incelemedim desem yaan olur. ozamankide çocuk cahil kafası işte diyorum x abla teeee hollandadan evlendiyse allah bilir ne biçim bir adamdır wuuuuuuuu demeyi beklerken baya kel göbekl biri çıkınca karşıma diye kalmıştım.

bide yabancı insanları çevresinde çok görmemekten kaynaklanıyo bence. mesela işim gereği birçok ülkeden birçok insanla aynı masada oturup konuşmuş biriyim. yani zamanla gördümki her ülkenin insanının anotomik yapısı bizle aynı. elleri kolları falan var kafaları omuz üstünde yani. şimdi aynı şey olsa bu şekilde bir tavır takınmazdım elbette. ama ilk acemilik zamanlarımda şu ülkenin müşterisi geliyor ajandanı al cikom showrooma gel derlerdi baya titrerdim obama geliyor sanki :).

o sünneti soranlarada yuh yani. yahu sünneti var yada yok kabul eden etmiş sanane. ayy aklıma iyi ir cevap geliyor onlarada neyse bozmıycam terbiyemi

bende siyahilere hayranım mesela Nijeryalılar falan var artık türkiyede bol bol satıcılık yapıyolar yollarda bende onlara bakarım ama ben onları görünce bebek görmüş gibi oluyorum çok sevimliler ya baya yanakları sıkımlık.

Son düzenleme:

Konu şimdi aydınlandı.

Bobosver canim takma kafana bukadar milletin agzi torba deyilki bagliyamasin baska erkek yokmuydu bulamadinmi diye soz etiklerinde yoktu onun gibisini bulamadim de gec bi gun konusurlar iki gun konusurlar sonra milletin konusuca baska bi konu olur sizinkisi unutulur

aman ayni benim durum :) ama bizi yabancilar direk anlamiyor esimin teni cok koyu degil. ben akrabalardan cok cektim. su turkiyeden bulamadin mi lafi beni uyuz ederdi. ben sanki butun memleketleri koca diye tariyodum. ask kader falan bunlari hesaba katan yok.
valla yurt disinda yasiyoruz kimse genelde sormaz ama bir turkle karsilassak burda bile yadirgayip her ayrintiyi soruyorlar. turk kadar merakli ve kendini begenmis bir millet daha yok.

Son düzenleme:

Hintlilerin dikkat çekici bir fizikleri var. Ben direkt ayırt edebiliyorum. Kısmen Pakistanlılara benziyorlar ama yine de ayırt ediliyor. Amerikalı olsaydı bu tepkiler yerine belki bir imrenme, belki bir saygı olacaktı. Aslında Hint toplumu bilimde özellikle Türkiye’yi milyon kez katlayacak bir ülke. En azından kendi arabasını üretip, satabilecek kapasitede. Bizim milletimizi biliyoruz anlatmaya gerek yok, meraklı ve cahil kesim dalgacı.. Gülüp geç, gerçekten çok komik insanlar.

sizin yaşadıklarınızla ben empati kurabiliyorum yaşayanlar bilir bunu, ben almanyada 6 yaşında başıma kocaman taş atıldı siyah saçımdam ve yanık tenimden ama
en önemlisi yabancı oluşumdan dolayı halen başımın üstünde izi var ,15 yaşımdada gözüme yumruk atıldı genç alman erkek tarafından suçumda onların mahallelerinde bisiklet sürmem oradan geçmem yasaklandı tabi babam bunu görünce direk polise gittik ve şikayette bulunduk onlara ceza geldi ,lisedede bol bol yabancı oluşumdam küfür edildi
yani sadece bizim ülkemizde bunlar olmuyor sanırım ben daha şiddetlisini yaşadım, almanlarıda sevmiyorum

Bizim ülkemiz böyle değil ama.Bizde insanları bunaltan şey fazla merak,ilgi.Hatta bizimki biraz da karşı taraftaki yabancıyı hoşnut bırakmak,misafirperverlik göstermek tarzında bir merak.Ama Almanya'da yaşadıklarınız çok farklı.O faşizmin dik alasıymış.Çok çirkin şeyler.İlgi çektiği veya merak uyandırdığı için misafirperverlik göstermek değil onların yaptığı, bildiğin ırkçılık .Biz onları gözümüzde büyütüyoruz,onlar ise bu tarz yabancıları aşağılıyor,küçük görüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…