Dün actigim konuda bile hemen saldirdilar oysaki dertlesmek istemistim.
Biraz empati kurmak gerekmiyor mu? Zaten vicdanim ayri Baski yapiyor dugyularim ayri bir de neden anlamaya calisilmiyor ki? İnsan insanla konusa konusa anlasiyor ama daha bir kelime etmeden igneler cikiyor. Neden böyleyiz?İcimde bir sürü anlatacak seyim var ama dalga konusu oluyorum resmen. Hepimiz koca kadinlariz cocuk degiliz aslinda.
Pampa ,düzgün yaşamak çok mu zor ? Yargılanmak istemiyorsan, kocanı durumdan haberdar edip arkadaşınla bağlantıyı keseceksin .devamında daha fazla kırıp dökmeden bosanacaksin. Cinsiyetin bir önemi yok ,aldatma aldatmadir. .Dün actigim konuda bile hemen saldirdilar oysaki dertlesmek istemistim.
Biraz empati kurmak gerekmiyor mu? Zaten vicdanim ayri Baski yapiyor dugyularim ayri bir de neden anlamaya calisilmiyor ki? İnsan insanla konusa konusa anlasiyor ama daha bir kelime etmeden igneler cikiyor. Neden böyleyiz?İcimde bir sürü anlatacak seyim var ama dalga konusu oluyorum resmen. Hepimiz koca kadinlariz cocuk degiliz aslinda.
Öyleysem de yargilayamazsiniz ki.Evet yaa, cık cık bize.
Siz de haklısınız, burda hepimiz lezbiyeniz yani, neden yargılıyorsak
Aldatmayi yargilamaniz degil kadin olmasi. Dalga gecilecek bir sey mi bu?Evlisin. Kocani bir kadinla aldatmaya yesil isik yakiyorsun. Ne tur yorumlar bekliyorsun ki?
Bana gore bazi konularin cozumu yok. Seninki de bunlardan biri . O yuzden terapi almayi denemelisin.
Ben onu demedim. Kadin olmasi yuzunden denmedik sey kalmadi onu diyorumPampa ,düzgün yaşamak çok mu zor ? Yargılanmak istemiyorsan, kocanı durumdan haberdar edip arkadaşınla bağlantıyı keseceksin .devamında daha fazla kırıp dökmeden bosanacaksin. Cinsiyetin bir önemi yok ,aldatma aldatmadir. .
Ne deseydik ,wuuuu kadın kocasını başka bir kadınla aldatıyor ,helal olsun , mu ?
Ben onu demedim kiE napalim burada terapicilik oynamiyoruz sonucta
Yanlisa yanlis demek ne zamandir yargilamak oldu
Birini aldatmak yanlistir
Bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?