İnsanlar neden hemen birbirini yargiliyor?

Yani duygusal boşlukta olsa bunu bir erkek ile giderirdin niye kadın demekki bir eğilim vardı ama farkında değildiniz yargılamak bize düşmez sizin hayatınız sizin kararınız cinsellik var yada yok flört diyorsunuz liseli flört eden şahıslar öpüşüp koklasip yatmazlaar korkularından o deli çağlarda yatan da vardır mutlaka ama bir yakınlaşma var ister istemez bu aldatmaya girer haksızlık etmeyin eşinize ya kestirip atın bütün herşeyi göze alarak yada eşinize anlatıp bosanin yada anlatmayın bosanin siz bilirsiniz ama halledin bu durumu bence

Bakin ihtiyaciniz olan buysa yazin bana ben sizi dinlerim cunku gordugum kadariyla amaciniz esinizi aldatmak degil , dunku konunuza da yazmistim yanlizliktan bosluga dusmussunuz ve baska birinin ilgisi kadin yada erkek sizi cezbetmis diye
Siz de yanlis yaptiginizin farkindasiniz ve cirpiniyosunuz bu yanlistan kurtulmak ama herseyin de duzelmesi icin
Oncelikle kendi hayatinizla ilgili ciddi karar vermeniz gerekitor , esinizi seviyor musunuz? Onunla mutlu musunuz? Hayatiniza bulundugunuz ulkede mi devam etmek istiyorsunuz?
Tum bunlarin cevabi hayir ise bosanin ve yurda donun yeni bir hayat kurun kendinize
Cevap evet ise once arkadasinizla iliskinizi sonlandirin , sonra esinizi karsiniza oturtup yanlizliginizi derdinizi anlatin , sonra ortak ilgi alanlari yaratin kendinize , esiniz puba mi gidiyor siz de gidin , yani ben de yurtdisinda yasadim o kadar cok yapilacak sey var ki elbet ortak yapacaginiz seyler bulursunuz ama bunun icin caba gosterin ve konusun esinizle , inanin konusmak ve caba gostermek iyi gelecek
Buyuk ihtimalle esiniz de siz oraya alisamadiginiz icin koptu gitti sizden , biraz caba herseyi kurtarir ama once kendi kararlarinizi verin , yukaridaki sorularimi iyi dusunun

Eşcinselsen kocandan boşan, hiç utanmıyor musun kocanın yüzüne bakarken? Samimi soruyorum bak eleştiri değil.

Madem eğilimin var, madem ilişki yaşıyorsun devam et. Kocanı boşa adam hayatına baksın, ikinci baharını bulsun. Sen bulmuşsun mesela, o neden bulamıyor? Aynısını kocan sana yapsa "aaaaaa ben bunu kendime yediremem boşuyorum!" dersin. Bırak adam önüne baksın.

Ohooo ama biz dün boşuna cene patlattik sana o kadar. Tatlim kadin da olsa erkek de olsa aldatma aldatmadir öncelikle bunu kabullen. Dünkü yok kadin aboo yorumlarina da bi alış bence cunku ailen öğrenince onlar bile yargilayacak ki bizler şokunu anca atlattiydik. Velhasil kelam esinden ayril zira haşa yargilamak bizlere düşmez ufak çaplı akil veririz onu da dikkate alıp almamak ssana kalmış kırdıysak affola.

Anlamak çok zahmetli bu yüzden kolay yoldan yargılayıp afaroz etme tercih ediliyor. Daha önce açtığınız konuyu okudum. Beni yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum. Kendinizi heteroseksüel olarak tanımlıyorsanız bir kadından duygusal yada cinsel anlamda etkilenmezsiniz. Cinsel kimliğiniz nedir? Bu bana çok ilginç geldi. Üzüntünüze inanıyorum. Ve size bu durumu aşmanız için yardım ve kolaylıklar diliyorum. Herşey insan için..

Burada kocam escinsel olabilir diye konu acanlara da bosan diyoruz cinsel tercihi farkliysa kimse kimsenin vebaline girmesin.paravan evlilik diyoruz buna biz

Kobu sahibi ben senin lezbiyen oldugunu dusunmuyorum sen duygusal bosluktan o kadinin ilgisinden etkilenip hata yapiyorsun bu yasina kaar baska kadinlara asik oldunmu?
Tercihin boyle olsaydi kocandan hic etkilenmezdin baska kadinlara farkli zmanlarda asik olurdun.

Böyle insanlar yalnız burada değil ki hayatın her anında olacak konunuzu bilmiyorum fakat siz yıkıcı yorumları yoksayıp size yardım etmeye çalışan insanları dinleyin az çok niyetini anlayabilirsiniz böyle yapmak zorundasınız insanlara bunu söyleme şöyle düşünme diyemeyiz sonuçta

Kesinlikle, eşini erkekle aldatan kadinlara cok daha agir tepkiler veriliyor burda 2. Sahis da kadin olunca cok daha yumusak yanitlar geldi.
Midem bulandı cevabı standart ama

Ota böceğe midesi bulanıyor bağzı üyelerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…