- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Aldatmayi yargilamaniz degil kadin olmasi. Dalga gecilecek bir sey mi bu?
Umursamadigim nerden cikti?Arkadaşım kocandan boşan, sonra ne yaparsan yap. Tövbe yA. Böyle yorum yapanlar çok oldu neden umursamıyorsun?
Vazgeçemiyormuş ikisinden de- vah vah vah ne de büyük trajedi.-
Kendimi asacağım bu çare bulunmaz derdinden!
Hyir ic doktum sadece su grup olayi bile dalga gectiginizin göstergesi ben de bunu diyorum.E niye konu açtın benimde sevgilim var hemde kadın denmesi için mi ?
İkisindende vazgeçemeyip kocana açılmanın yolunu bulup grup yapmak için mi ?
Biliyorum zaten o acidan vicdanim rahat degil ama ben benimle dalga gecilmesini hazmedemedim. Buraya yazilanlar kadar anlayisli yaklasim yoktu dunBen kızla aranda bişey geçmediğine inanmıyorum...hoş bana ne mevzu bu da değil...sorun şu ki kocanı aldatıyorsun
Uzaylıyla da böyle takılsan etsen durum
Değişmiyor... senin biseksüel olmandan daha ciddi bir durum var..o da evli olman
Peki madem umursadınız neden bu konuyu açtınız? Tersini de açabilirdiniz değil mi? -ne güzel yardım ettiniz bana- diye. Ama siz ilgi çekme derdinde olduğunuz için bunu yapmadınız.Umursamadigim nerden cikti?
Hyir ic doktum sadece su grup olayi bile dalga gectiginizin göstergesi ben de bunu diyorum.
Dertlesmek istemek yanlis mi yani? Bu hakli degilsiniz demek degil ama kendi halimde isin icinden ciksam konu mu acarimPeki madem umursadınız neden bu konuyu açtınız? Tersini de açabilirdiniz değil mi? -ne güzel yardım ettiniz bana- diye. Ama siz ilgi çekme derdinde olduğunuz için bunu yapmadınız.
Buradakileri yargılayıp hayatınızın en büyük hatasını yargılamamakla sizce de çelişkili olmuyor musunuz?
Önce bir özünüzü yargılayın, doğruları bulun sonra gelin de buradaki yorumları konuşalım?
Herkes düşüncesini söylemekte özgür.Buraya suçluluk duygusuyla konu açanlar, genelde bu tip şikayetlerde tekrar konu açıyor.Normal yani psikolojiniz.Öyleysem de yargilayamazsiniz ki.
Evet kabus tabii cunku kadin dimi evet.Eşine yazık olmuş.
Adam iki darbe alacak:
Hem aldatildigini ogrenecek,
Hem de bir bayanla aldatildigini ogrenecek.
Yeminle kabus gibi.
Dertleşmek için eski konunuzdan neden devam etmediniz diyorum. Ve hala uzatmakta ısrarlısınız. Neden boşanma yoluna gitmiyorsunuz diyorum ama siz kalkıp yargılamayın diyip alakasız şeylere cevap veriyorsunuz. Çok saçma değil mi sence de ? Boş yere neden uzatıyoruz?Dertlesmek istemek yanlis mi yani? Bu hakli degilsiniz demek degil ama kendi halimde isin icinden ciksam konu mu acarim
Evet kabus tabii cunku kadin dimi evet.
Evet kabus tabii cunku kadin dimi evet.
Eski konuya yazamiyorum kiDertleşmek için eski konunuzdan neden devam etmediniz diyorum. Ve hala uzatmakta ısrarlısınız. Neden boşanma yoluna gitmiyorsunuz diyorum ama siz kalkıp yargılamayın diyip alakasız şeylere cevap veriyorsunuz. Çok saçma değil mi sence de ? Boş yere neden uzatıyoruz?
Anlatamiyorum ki ne desem baska bir olay sanki burada. Aldatmam normal demiyorum ama isin ixinden ciksam zaten yazmazdim ki buraya biraz dertlesmek istemistim. Esimle konusmayi dusunutorum ama yapamiyorumHayır, sürekli "kadın diye dimi" diyen sensin... ne yapmak istiyorsun, mutlu değil misin eşinle? Boşan o zaman... ondan sonra istersen 37463 tane kadın sevgilin olsun, kime ne??
Neyse yine kalktınız ayrı bir yeri aldınız. Defalarca mı yazmam lazım neden boşanmıyorsunuz, neden boşanmıyorsunuz?Eski konuya yazamiyorum ki
Size zorla yazin demedim iyi gunlerNeyse yine kalktınız ayrı bir yeri aldınız. Defalarca mı yazmam lazım neden boşanmıyorsunuz, neden boşanmıyorsunuz?
Şimdi siz kalkıp -ama ayrı bir yeri almadım ki- dersiniz. En iyisi boşverin. Ne haliniz varsa görün. Umarım eşiniz de sizi bir erkekle aldatıyordur. Belki o zaman empati yaparsınız ama sanmam. NATO kafa NATO mermer!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?