İnsanlar neden hemen birbirini yargiliyor?

Aldatmayi yargilamaniz degil kadin olmasi. Dalga gecilecek bir sey mi bu?

Ben dalga gecmedim.

Arkadasim yok , ilgisiz bir kocam var, onu sevdigimi hissetmiyorum diye konu acsaydin farkli davranabilirdik. Once mutlu degilsen evliligini bitirmen gerekiyor. Sonra cinsel tercihlerini sorgulaman.

Umursamadigim nerden cikti?

Biliyorum zaten o acidan vicdanim rahat degil ama ben benimle dalga gecilmesini hazmedemedim. Buraya yazilanlar kadar anlayisli yaklasim yoktu dun

Umursamadigim nerden cikti?
Peki madem umursadınız neden bu konuyu açtınız? Tersini de açabilirdiniz değil mi? -ne güzel yardım ettiniz bana- diye. Ama siz ilgi çekme derdinde olduğunuz için bunu yapmadınız.
Buradakileri yargılayıp hayatınızın en büyük hatasını yargılamamakla sizce de çelişkili olmuyor musunuz?
Önce bir özünüzü yargılayın, doğruları bulun sonra gelin de buradaki yorumları konuşalım?

Hyir ic doktum sadece su grup olayi bile dalga gectiginizin göstergesi ben de bunu diyorum.

Hayır hanımefendi dalga geçmiyorum.

Bir kocanız ve kendi cinsinizde birde sevgiliniz var ikisinide sevip vazgeçemiyosanız bunun sonu buna gider.

Gitmesini istediğinizede eminim sadece eşinize bu durumu nasıl söylemeniz konusunda cesaretiniz yok

Dertlesmek istemek yanlis mi yani? Bu hakli degilsiniz demek degil ama kendi halimde isin icinden ciksam konu mu acarim

Konuyu henuz su an okuyabildim.

Eşine yazık olmuş.

Adam iki darbe alacak:

Hem aldatildigini ogrenecek,
Hem de bir bayanla aldatildigini ogrenecek.

Yeminle kabus gibi.

Dertlesmek istemek yanlis mi yani? Bu hakli degilsiniz demek degil ama kendi halimde isin icinden ciksam konu mu acarim
Dertleşmek için eski konunuzdan neden devam etmediniz diyorum. Ve hala uzatmakta ısrarlısınız. Neden boşanma yoluna gitmiyorsunuz diyorum ama siz kalkıp yargılamayın diyip alakasız şeylere cevap veriyorsunuz. Çok saçma değil mi sence de ? Boş yere neden uzatıyoruz?

Eski konuya yazamiyorum ki

Hayır, sürekli "kadın diye dimi" diyen sensin... ne yapmak istiyorsun, mutlu değil misin eşinle? Boşan o zaman... ondan sonra istersen 37463 tane kadın sevgilin olsun, kime ne??
Anlatamiyorum ki ne desem baska bir olay sanki burada. Aldatmam normal demiyorum ama isin ixinden ciksam zaten yazmazdim ki buraya biraz dertlesmek istemistim. Esimle konusmayi dusunutorum ama yapamiyorum

Eski konuya yazamiyorum ki
Neyse yine kalktınız ayrı bir yeri aldınız. Defalarca mı yazmam lazım neden boşanmıyorsunuz, neden boşanmıyorsunuz?
Şimdi siz kalkıp -ama ayrı bir yeri almadım ki- dersiniz. En iyisi boşverin. Ne haliniz varsa görün. Umarım eşiniz de sizi bir erkekle aldatıyordur. Belki o zaman empati yaparsınız ama sanmam. NATO kafa NATO mermer!

Çünkü başına gelen olay alışık olmadığımız bir durum ..
Yani diyecek birsey bulamadım ..hangi ülke merak ettim ama yabancı kadınlar lezbiyenliğie eğilimli oluyor sanki ..en azından böyle bir deneyim yaşamak istiyolar ..rahat batıyor derler ya .,seninkide o durum ..insanın derdi olmayınca işte saçma sapan şrylere takıyor ..arkadasım mis gibi bir ülkede yaşıyorsun gelişmiş medeni ..kocanda belli standartta iyi bir mesleği olan biri belli ..geçim sıkıntın yok ..ne istiyorsun hala ya ..lezbiyensen boşan o kızla evlen ne diyeyim

Size zorla yazin demedim iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…