İnsanlar neden hemen birbirini yargiliyor?

Yani ben diğer kişinin kadın olmasına değil de aynı anda ikisini sevme durumunuza inanamadım. Yani birini seviyorsunuzdur belki diğerinin ilgisi hoşunuza gidiyordur. Ama bir kalpte iki aşk olmaz ve yaptığınız doğru değil. O kişiyle devam edecekseniz , eşinizden boşanmalısınız, aldatmanın hiçbir mazur görülür yanı yok , yok eşimi seçiyorum diyorsanız aldatmanız çok çok yanlış . Empati yapın eşinizin yerinde olmak ister misiniz. Yani bize daha ne soruyorsunuz ki. Aldatmışsın aferin mi diyelim, her halükarda bir tercih yapmak zorundasınız.

Anlatamiyorum ki ne desem baska bir olay sanki burada. Aldatmam normal demiyorum ama isin ixinden ciksam zaten yazmazdim ki buraya biraz dertlesmek istemistim. Esimle konusmayi dusunutorum ama yapamiyorum

Esinle konus.

"Kocacım senle evlendim ama meğer ben lezbiyenmişim, yeni öğrendim. Boşanıp, lez arkadaşımla yaşamak istiyorum" de.

Adam da oracıkta kalp krizi geçirip ölsün. Boşanma işleriyle de uğraşmamış olursun. Adamdan kalan tüm malı mülkü de alırsın.
Sonra da sevgilinle gönlünce yaşarsın.

Bence harika fikir, dene.

Bol şans.

Hala dalgaci usluplusunuz. Ölsün falan yazmasi kadar kolay olsa yapacagim herhalde neyse

Esinizi bir kadinla aldatiyorsunuz buna bi seksuellik deniyordu sanirim.
Sizin de iciniz rahat degilki gelip konu acmissiniz aslin da yaptiginiz size de normal gelmiyor cunku normal degil...
Bence tedavi olmalisin ruhun da daha buyuk yaralar acmadan..
Hem o kadin agzin dan obbmus tekrar acacagin o kapiyi carpmak yerien agzinin ustune caksaydin bi tane:/

Size zorla yazin demedim iyi gunler
O zaman kalkıp da "niden kimse benlen empati kurmayooo " demeyeceksin. Ayrıca istediğime yazarım. Sen önce kendi kocanla empati yap hadi yapsana neden yapmıyorsun? İşine gelmiyor değil çünkü bizi kandırıyorsun. Umarım eğer insanları kandırıyorsan ismin cismin ifşa edilir. Şimdi kibleyip yönetimden bunu rica edeceğim.

NE sinir stresiniz varsa kusmaya geldiniz galiba iyi günler tekrar

Pampa eski konuyu bilmiyorsun galiba ..sen ders çalış

Meseleyi inatla partnerinizin kadın olmasına çekiyorsunuz.

Bence bizim değil ama sizin bununla bir probleminiz var.

Ek: Veya da amaç sansasyonel konu yaratmaya çalışmak zaten.

Dikkat çekmek vs.

Meseleyi inatla partnerinizin kadın olmasına çekiyorsunuz.

Bence bizim değil ama sizin bununla bir probleminiz var.

Ek: Veya da amaç sansasyonel konu yaratmaya çalışmak zaten.

Dikkat çekmek vs.
Diger konuya yazamiyorum yoksa dikkat cekmek icin buraya yazmadim

Sevgilinizin yaşı, cinsiyeti vs vs hicbiri benim icin onemli degil, hayatinizda ayni anda iki kişinin olmasi da, ikisinin de durumu kabullenmesi halinde olagan karsilanabilir.
Ama su an esinizin haberi yok, esinize ihanet ediyorsunuz, bu durumda ya sevgilinizi ya esinizi secmelisiniz, ikisini ayni anda idare etmek hem esinize hem kendinize haksızlık degil mi sizce de?

Diger konuya yazamiyorum yoksa dikkat cekmek icin buraya yazmadim

Diğer konuda da öyle

İnsanlar aldatıyor olmana tepki gösteriyor

Kadın olmasına tepki gösteren, cehennemli kitaplı 1 yorum gördüm

Onu da göz ardı et

Herkes aynı derecede açık fikirli değil

Ama ısrarla "kadın olduğu için dimi, kadın diye dimi" diye cevaplıyorsun

İyi niyetli gelmiyor

Aman bana neyse

Konu sahibi ben senin büyük bir duygusal boslukta oldugunu düşünüyorum.
Hayatindaki sorunlari o kadinin ilgisi ile mi kapatmaya çalışıyorsun acaba?
Bence mutlaka en kisa zamanda terapiye git anlat derdini.
Sen de zaten durumun farkındasin rahatsızsin.

Cesaretin yok cunku yaptigin sanada mantikli gelmiyor cunku kadin...
Bu kendi ailene aciklamasi var ,kocana itirafi var efendime soylim minumum akraba ve merakli komsulara analatmasi var ve siz de biliyorusnuz ki kims ebunu normal karailamayacak cunku normal degilll.
Siz de normal karsilamiyorsunuz vijdaniniz rahat degil iki gundur gelip konu aciyorsunuz onay bekliyorsunuz aaa olabilir canim kadin kadina da asik olabilir ne var gayet dogal cevabi bekliyorsunuz ki iciniz deki yargic sussun.
Eger fake degilseniz ki oyle olmanizi diliyorum derhal tedavi olun

Anlatinca dinlemediniz ki şimdi niye ben suclu oluyorum? Konusabilsem kocama anlatacagim burasi bana yaramadi çok yalbizlik cektim cekiyorum ve bu yuzden yanlis seyler yaptim ama anlatamiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…