- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
Yani ben diğer kişinin kadın olmasına değil de aynı anda ikisini sevme durumunuza inanamadım. Yani birini seviyorsunuzdur belki diğerinin ilgisi hoşunuza gidiyordur. Ama bir kalpte iki aşk olmaz ve yaptığınız doğru değil. O kişiyle devam edecekseniz , eşinizden boşanmalısınız, aldatmanın hiçbir mazur görülür yanı yok , yok eşimi seçiyorum diyorsanız aldatmanız çok çok yanlış . Empati yapın eşinizin yerinde olmak ister misiniz. Yani bize daha ne soruyorsunuz ki. Aldatmışsın aferin mi diyelim, her halükarda bir tercih yapmak zorundasınız.Dün actigim konuda bile hemen saldirdilar oysaki dertlesmek istemistim.
Biraz empati kurmak gerekmiyor mu? Zaten vicdanim ayri Baski yapiyor dugyularim ayri bir de neden anlamaya calisilmiyor ki? İnsan insanla konusa konusa anlasiyor ama daha bir kelime etmeden igneler cikiyor. Neden böyleyiz?İcimde bir sürü anlatacak seyim var ama dalga konusu oluyorum resmen. Hepimiz koca kadinlariz cocuk degiliz aslinda.
Anlatamiyorum ki ne desem baska bir olay sanki burada. Aldatmam normal demiyorum ama isin ixinden ciksam zaten yazmazdim ki buraya biraz dertlesmek istemistim. Esimle konusmayi dusunutorum ama yapamiyorum
Anlatamiyorum ki ne desem baska bir olay sanki burada. Aldatmam normal demiyorum ama isin ixinden ciksam zaten yazmazdim ki buraya biraz dertlesmek istemistim. Esimle konusmayi dusunutorum ama yapamiyorum
Hala dalgaci usluplusunuz. Ölsün falan yazmasi kadar kolay olsa yapacagim herhalde neyseEsinle konus.
"Kocacım senle evlendim ama meğer ben lezbiyenmişim, yeni öğrendim. Boşanıp, lez arkadaşımla yaşamak istiyorum" de.
Adam da oracıkta kalp krizi geçirip ölsün. Boşanma işleriyle de uğraşmamış olursun. Adamdan kalan tüm malı mülkü de alırsın.
Sonra da sevgilinle gönlünce yaşarsın.
Bence harika fikir, dene.
Bol şans.
O zaman kalkıp da "niden kimse benlen empati kurmayooo " demeyeceksin. Ayrıca istediğime yazarım. Sen önce kendi kocanla empati yap hadi yapsana neden yapmıyorsun? İşine gelmiyor değil çünkü bizi kandırıyorsun. Umarım eğer insanları kandırıyorsan ismin cismin ifşa edilir. Şimdi kibleyip yönetimden bunu rica edeceğim.Size zorla yazin demedim iyi gunler
Cinsel tercihler kimseyi bağlamaz .Ben onu demedim. Kadin olmasi yuzunden denmedik sey kalmadi onu diyorum
Aaaa ben neler kacirmisim yahu
neden konuşamıyorsun eşinle? Orada ki düzenin bozulacak diye mi?
Yahu kadin olmasi normal se niye cinsel tercihini bir erkekten yana kullanarak kocanla evlendinEvet kabus tabii cunku kadin dimi evet.
NE sinir stresiniz varsa kusmaya geldiniz galiba iyi günler tekrarO zaman kalkıp da "niden kimse benlen empati kurmayooo " demeyeceksin. Ayrıca istediğime yazarım. Sen önce kendi kocanla empati yap hadi yapsana neden yapmıyorsun? İşine gelmiyor değil çünkü bizi kandırıyorsun. Umarım eğer insanları kandırıyorsan ismin cismin ifşa edilir. Şimdi kibleyip yönetimden bunu rica edeceğim.
Pampa eski konuyu bilmiyorsun galiba ..sen ders çalışçünkü insanlar yavşak. herşeyin en doğrusunu bildiklerini sandıkları bi egoları var.
iyi niyetli, duygusal ve uysal insanları ezik sanıyorlar, terslerinin pis olduğunu bilmiyorlar. terslerini görünce de kendilerinde suç aramıyorlar. net!
düzeltme: sizin durum çok başka yav ben genel konuşuyorum. bence bi uzmandan yardım alın.
Diger konuya yazamiyorum yoksa dikkat cekmek icin buraya yazmadimMeseleyi inatla partnerinizin kadın olmasına çekiyorsunuz.
Bence bizim değil ama sizin bununla bir probleminiz var.
Ek: Veya da amaç sansasyonel konu yaratmaya çalışmak zaten.
Dikkat çekmek vs.
Hayir para veya yurtdisi meraklisi degilim. Anlatamiyorum bunu yazdigim kadar kolay degil cesaretim yok
Diger konuya yazamiyorum yoksa dikkat cekmek icin buraya yazmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?