- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Pampa eski konuyu bilmiyorsun galiba ..sen ders çalış
Bliyorum hatalarimi ama isin icinden cikamiyorum. Ilgisi hosuma gidenbiri icin evliligimi bozmak mantiksiz geliyor celiskilerim varSevgilinizin yaşı, cinsiyeti vs vs hicbiri benim icin onemli degil, hayatinizda ayni anda iki kişinin olmasi da, ikisinin de durumu kabullenmesi halinde olagan karsilanabilir.
Ama su an esinizin haberi yok, esinize ihanet ediyorsunuz, bu durumda ya sevgilinizi ya esinizi secmelisiniz, ikisini ayni anda idare etmek hem esinize hem kendinize haksızlık degil mi sizce de?
biraz alışıldık değil ondanDün actigim konuda bile hemen saldirdilar oysaki dertlesmek istemistim.
Biraz empati kurmak gerekmiyor mu? Zaten vicdanim ayri Baski yapiyor dugyularim ayri bir de neden anlamaya calisilmiyor ki? İnsan insanla konusa konusa anlasiyor ama daha bir kelime etmeden igneler cikiyor. Neden böyleyiz?İcimde bir sürü anlatacak seyim var ama dalga konusu oluyorum resmen. Hepimiz koca kadinlariz cocuk degiliz aslinda.
Bak kendin diyosun yanlis seyler yapiyorum diye daha biz den dogru yapiyorsun dememizi nasil bekliyorsun sen de kendibi yargiliyorsun ic dunyanda o kadin dan uzaklas o kursuda birakAnlatinca dinlemediniz ki şimdi niye ben suclu oluyorum? Konusabilsem kocama anlatacagim burasi bana yaramadi çok yalbizlik cektim cekiyorum ve bu yuzden yanlis seyler yaptim ama anlatamiyorun
Dogru deyin demedim ki yanlisimi biliyorum ama bunu anlatmak istedim icimi dokmek firsat verilmediBak kendin diyosun yanlis seyler yapiyorum diye daha biz den dogru yapiyorsun dememizi nasil bekliyorsun sen de kendibi yargiliyorsun ic dunyanda o kadin dan uzaklas o kursuda birak
Firsat verilmedi deme herkes okumus yazdiklarini ki sana vakit ayirmis yanit yaznis kendince.Dogru deyin demedim ki yanlisimi biliyorum ama bunu anlatmak istedim icimi dokmek firsat verilmedi
Dün actigim konuda bile hemen saldirdilar oysaki dertlesmek istemistim.
Biraz empati kurmak gerekmiyor mu? Zaten vicdanim ayri Baski yapiyor dugyularim ayri bir de neden anlamaya calisilmiyor ki? İnsan insanla konusa konusa anlasiyor ama daha bir kelime etmeden igneler cikiyor. Neden böyleyiz?İcimde bir sürü anlatacak seyim var ama dalga konusu oluyorum resmen. Hepimiz koca kadinlariz cocuk degiliz aslinda.
Hayir ne ilgisi var aldatmanin normali olmaz ki bunu kastwtmedimAldatmayı normal görmemizi mi bekliyorsun
Yazık ilgi görememiş kadın ondan yapıyor dememizi mi bekliyorsun
Aldatmayı normalleştirmemizi istiyorsun sen yargılamak başka bir şey
Bliyorum hatalarimi ama isin icinden cikamiyorum. Ilgisi hosuma gidenbiri icin evliligimi bozmak mantiksiz geliyor celiskilerim var
Ben onu demedim. Kadin olmasi yuzunden denmedik sey kalmadi onu diyorum
Hadi hayırlı haberler :) 5 saat çalışmadan o kütüphaneden çıkamayasın insallahbilmiyom cidden
evet kütüphaneye gidiyom
Bliyorum hatalarimi ama isin icinden cikamiyorum. Ilgisi hosuma gidenbiri icin evliligimi bozmak mantiksiz geliyor celiskilerim var
Ben konunuzu okudum,
Aslında tam tersi, kadın olduğu için ilgisini çekti çoğu kişinin ve yorumlar daha yumuşaktı kesinlikle. Erkekle aldatanlara karşı daha acımasız olunduğunun buradaki herkes farkındadır.
haklisiniz bunun farkindayim da ustelik ama esim yanasir mi bilmiyorum. dedigim gibi isten sonra hemen pub tarzi yerlere gidiyor arkadaslariyla.Sorun ne biliyor musun? Sen eşinden ilgi göremiyorsun... karşına sana ilgi göstere biri çıktığında, içindeki o büyük boşluğu onlarla dolduruyorsun...
Ya eşinle terapiste falan gidip sorunlarınızı aşacaksınız, yada sonunda boşanacaksın...
öyle olup olmadiginin farkinda degilim ama agir geldi evet. zaten aldatiyorum diye alkis beklemek degildi amacim gayem. sadece birilerine anlatayim uzun uzun dinlesinler, yorum yapsinlar ama birazcik alan tanisinlar ki her hissimi yazabileyim demek istedim. yargilamaktan kastettigim buydu.Kesinlikle, eşini erkekle aldatan kadinlara cok daha agir tepkiler veriliyor burda 2. Sahis da kadin olunca cok daha yumusak yanitlar geldi.
Ben hanımefendinin diger konusunu bilmiyorum. Ama şu yazdıgınızdan çıkardıgım kadarıyla. Konu sahibinin fikirlerine göre kocam beni bir erkekle aldatsa normal karşılamam gerek ozaman. Allah korusun.Durumunuz anormal bir durum, hem de çok anormal. Ki böyle olaylara toplum olarak alışkın olmadığımız için böyle yorumlar gelmesi de abes değil. Eşinizi bir kadınla da olsa aldatıyorsunuz. Kim bu durumu savunabilir ki? Herkes tepkisini koyuyor, belki bu sayede yanlışınızdan dönersiniz.
haklisiniz bunun farkindayim da ustelik ama esim yanasir mi bilmiyorum. dedigim gibi isten sonra hemen pub tarzi yerlere gidiyor arkadaslariyla.
böyle güzel ifadeler görmemistimyanlis mi hatirliyorum bilmiyorum ama tabii. yani evet biraz derdimi acmak istiyordum ama bunu yapamadan yargilanmak biraz agir geldi. zaten pohpohlasinlar diye bisey yok aldatmayi kimse dogru bulmasin da zaten en kötü insan bile haketmiyor farkindayim ama icimde bunu aldatma olarak görmüyordum baslarda sonra sonra vicdani duygularim agir basti.Cinsellik tercih ve yönelim kısmını kimse yargılayamaz, bu çok kişisel bir durum ve özel. Ancak aldatma kısmı, bir başka insanın güvenini kırmak, duygularını zedelemek vb zararlarla tarif edilen bir yanlış. Bu da eleştirilir, yargılanır da.
Ve evet, konunuza ılımlı yorumlar almışsınız aslında, yakınlaştığınız kişi erkek olsaydı, daha sert tepki görürdünüz.
Dertleşmek istiyorsunuz anlıyorum. Esasen konunuzda vicdan vurgusu yapmışsınız, bu kısım önemli. Birini kandırmanın, onun güvenini suistimal etmenin vicdani yükü omuz eskitir. Şu durumda bu yükü böyle anlata anlata hafifletmeye çalışmak, tanımadığınız insanlarda teselli aramak ancak çözümü geciktirir.
Sonuç itibariyle ya eşinizi seçecek ve o kadınla tamamen irtibatınızı keserek yaşanmamış sayıp, sünger çekip eşinize sımsıkı sarılacak ve bir daha gözünüzü gönlünüzü başkasına kaydırmamak için kendinize söz vereceksiniz, ya da itiraf edecek ve özür dileyerek, helallik isteyerek yolunuza bakacaksınız. Vicdan böyle temizlenir.
evet belki de ciddiyetini görürse konusabilirim onunla. bu aksam bunu konusmayi deneyecegim.İşin boşanma noktasına doğru gittiğini görürse belki yanaşır... yanaşmazsa da bu derece ilgisiz bir evlilik ne kadar daha sürer ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?