insanlar neden üstüne vazife olmayan şeylere karışırlar ?

thalia_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
72
0
0
35
İstanbul
merhaba . ben yeni üye oldum buraya .. daha önce takip ediyordum bazen tabi dışardan .
benim derdim şu ben yalnız yaşayan biriyim daha doğrusu bir erkek arkadaşım var bazen geliyor haliyle . aslında güzel nazih bir semtte oturuyorum ama komşularım özellikle kapıcımızdan çok rahatsız oluyorum . zaten hiç komşum yok görüştüğüm .geçen kapıcımızın karısı geldi bizim eve . temizliğie çağırdım . kadın bana dedi işte komşular bizden rahatsız oluyormuş vs vs . bende dedim banane . ya yok dedi kadın bilgin olsun . millet bizi dikizliyormuş haberim yokmuş yani . kimseyle görüştüğüm yok kimseyede zararım yok . kime ne erkek arkadaşımdan . evine çıkan giren belli değil demişler ki sadece sevgilim geliyor bana . arkadaşım bile yok . bir kaç kere erkek kuzenim geldi sadece . onuda sevgilim sanmışlar sanırım . insanların özel hayatlara böle girmesine çok karşıyım . ben kimseye karışmıyorum . kapıcının karısından bunları duyuyorum çok kızdım . çok sinirlendim . kime ne ki benim hayatımdan ?bu ne merak yani . beni sormuş bir kadın kim neci sevgilisi kim ne iş yapıyor vs vs .ona ne ki . ?ne yani bu röntgencilik ?birde koca koca insanlar ... yazık ..

Türkiye gerçekleriyle yeni mi tanıştın? Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama benim hayatım öyle komşularla geçti aksi halde bir hayat bilmiyorum yani. İnsanlar kafalarını çalıştıramayınca ya çenelerini ya da belden aşağısını çalıştırmaya başlarlar söyleyecek tek sözüm bu malesef

bende cok cıns olurum boylelerıne sanane ya alan razı satan razı gıren cıkan bellı olsa sendemı gırcen benım evıme ama ıste ınsaanlar bırbırlerının kusurunu aramaktan baskaa bısey bılmıyolar cok haklısın ama yapılacak bısey de yok. ınsan kendını suclu gıbı hıssedıyo ben soruyomuyum gelenın kım gıdenın kım dıye ama anlatamazsın ıste.:22:

Bizim insanımız bayılır kim nerde kiminle görüşüyor.
Bence çok boş vakitleri var bu insanların keşke bu vakitlerini toplum adına faydalı şeylere yönlendirseler.
Ya da en kötü kendilerine bir hobi edinsinler. Yürüyüş bile yapsalar gazete dergi kitap okusalar bakın sinemayı tiyatroyu geçtim belki maddi durumu yoktur bu kadar çevresine karışmaz. Gerçe nezih bir semtteymişsin şaşırdım yani. Canım bence sen de çok takma kafana gerçe demek kolay herkes kendinden sorumludur sen kendini bildikten sonra gerisi boş

Bu arada dikkat et de komşular sizi kızlı-erkekli yaşıyorlar diye polise şikayet etmesin. malum böyle baskınlara pek heveslenenler oldu!!!

Türkiye gerçekleriyle yeni mi tanıştın? Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama benim hayatım öyle komşularla geçti aksi halde bir hayat bilmiyorum yani. İnsanlar kafalarını çalıştıramayınca ya çenelerini ya da belden aşağısını çalıştırmaya başlarlar söyleyecek tek sözüm bu malesef

aynen öle ya sinir oldum .. demin bakkala indim aşağıya . kapıda komşuyu gördüm bön bön bakıyor . ne bakıyorsun diye bağırcaktım zor tuttum kendimi .

bende cok cıns olurum boylelerıne sanane ya alan razı satan razı gıren cıkan bellı olsa sendemı gırcen benım evıme ama ıste ınsaanlar bırbırlerının kusurunu aramaktan baskaa bısey bılmıyolar cok haklısın ama yapılacak bısey de yok. ınsan kendını suclu gıbı hıssedıyo ben soruyomuyum gelenın kım gıdenın kım dıye ama anlatamazsın ıste.:22:

aynen öle kime ne ki .. arkamdan konuşuyorlarmıiş .hemde yaşlı bir teyze vardı o bile konuşmuş ki o yalnız yaşıyordu bende yalnızdım ona bir kaç kere yemek götürdüm . hemen soruyor o adam kim ne neci sana nikah yapmıyor mu ?nikahsız nereye kadar kızım bilmem ne . kadına iyilik yaptık yaptığına bak . zaten o yaymış heralde dedikoduyu ...

Bizim insanımız bayılır kim nerde kiminle görüşüyor.
Bence çok boş vakitleri var bu insanların keşke bu vakitlerini toplum adına faydalı şeylere yönlendirseler.
Ya da en kötü kendilerine bir hobi edinsinler. Yürüyüş bile yapsalar gazete dergi kitap okusalar bakın sinemayı tiyatroyu geçtim belki maddi durumu yoktur bu kadar çevresine karışmaz. Gerçe nezih bir semtteymişsin şaşırdım yani. Canım bence sen de çok takma kafana gerçe demek kolay herkes kendinden sorumludur sen kendini bildikten sonra gerisi boş

ben bu şekilde mutluyum .hayattan çok beklentim yok zaten. gelenim gidenimde yok bir sevgilim geliyor kalıyor bende . başka kimse gelmiyor bile .

aynen öle kime ne ki .. arkamdan konuşuyorlarmıiş .hemde yaşlı bir teyze vardı o bile konuşmuş ki o yalnız yaşıyordu bende yalnızdım ona bir kaç kere yemek götürdüm . hemen soruyor o adam kim ne neci sana nikah yapmıyor mu ?nikahsız nereye kadar kızım bilmem ne . kadına iyilik yaptık yaptığına bak . zaten o yaymış heralde dedikoduyu ...

Canım çok yüz göz olma bırak konuşsunlar kendi aralarında erkek arkadaşın gelecek tabikii evine sanki evlisin kocanı aldatıyorsun ki öyle olsa bile kime ne. Anlamıyorum bu insanları

aynen öle ya sinir oldum .. demin bakkala indim aşağıya . kapıda komşuyu gördüm bön bön bakıyor . ne bakıyorsun diye bağırcaktım zor tuttum kendimi .

Bir şey mi diyecektin de birdaha bakarsa bir süre sonra sıkılır vazgeçerler zaten bence. Canları sıkılıyor belli ki bu insanlarınn

Bir şey mi diyecektin de birdaha bakarsa bir süre sonra sıkılır vazgeçerler zaten bence. Canları sıkılıyor belli ki bu insanlarınn

bir bekar genç kadın .benim yaşayan sanırım bu apartmanda gözlerine batıyorum ... aslında istanbulda modada yaşıyorum birde . burda bile böyleyse yani bilmiyorum . birşey söyleyeceğinden değil ya öle bakıyor işte . o yaşlı teyzeye çok bozuldum ama güya iyilik yapıyordum .

Canım çok yüz göz olma bırak konuşsunlar kendi aralarında erkek arkadaşın gelecek tabikii evine sanki evlisin kocanı aldatıyorsun ki öyle olsa bile kime ne. Anlamıyorum bu insanları

yani kime ne ki ... hiç yüz göz olmuyorum ki . konuşmuyorum bile . günaydın bile demiyorum görünce ayıp ama ne yapayım . erkek arkadaşımda dedi zaten hiç konuşma . ama zaten komuşmuyorum bir o teyzeyle konuştum oda herkese dedikodu yapmış ..

o yine iyi
ben 2. öğrenci evimde üst katta ev sahibi olan bi evde oturuyodum
evimizin kuralı vardı,erkek merkek getirmezdik öyle.Beni akşamları,saat geç olunca ya sevgilim,ya sevgilimin arkadaşı,ya sosyal bi kulübümüz var,onun eğitimlerine gittiysem kulüpten arkadaş kapıma kadar bırakırlardı-evim ara sokakta diye
her seferinde farklı farklı adamlar bahçe kapısına kadar bırakıyorlar ya, ahlaksız yaptı beni ev sahibim
yani eve erkek atıyo falan dese,hani bi nebze...
azıcık bişi de olsa hak vericem.
ama akşamları bahçeye kadar bana eşlik ediyolar diye cıngar çıktı,kontratımız biter bitmez,yaz okuluna kalacağımı bildikleri halde bi bahaneyle attılar bizi evden :)
maalesef insanımız böyle
boşverin,tıkayın kulaklarınızı.Yüzünüze karşı bişey demeye cesaret edemezler,konuşur konuşur susarlar zaten...

o yine iyi
ben 2. öğrenci evimde üst katta ev sahibi olan bi evde oturuyodum
evimizin kuralı vardı,erkek merkek getirmezdik öyle.Beni akşamları,saat geç olunca ya sevgilim,ya sevgilimin arkadaşı,ya sosyal bi kulübümüz var,onun eğitimlerine gittiysem kulüpten arkadaş kapıma kadar bırakırlardı-evim ara sokakta diye
her seferinde farklı farklı adamlar bahçe kapısına kadar bırakıyorlar ya, ahlaksız yaptı beni ev sahibim
yani eve erkek atıyo falan dese,hani bi nebze...
azıcık bişi de olsa hak vericem.
ama akşamları bahçeye kadar bana eşlik ediyolar diye cıngar çıktı,kontratımız biter bitmez,yaz okuluna kalacağımı bildikleri halde bi bahaneyle attılar bizi evden :)
maalesef insanımız böyle
boşverin,tıkayın kulaklarınızı.Yüzünüze karşı bişey demeye cesaret edemezler,konuşur konuşur susarlar zaten...

zaten sallamıyorum bile ama işte insanın canı bazen sıkılıyor ..

Bu arada dikkat et de komşular sizi kızlı-erkekli yaşıyorlar diye polise şikayet etmesin. malum böyle baskınlara pek heveslenenler oldu!!!

örnek gösterir misiniz kızlı-erkekli baskınından,cezasından en önemlisi muhtemelen basına yansıyan bir örnek göstereceksiniz şikayetin konusu kızlı-erkekli yaşıyorlar mı?? yoksa öyle politik taşlama olsun diye mi yazdınız?

örnek gösterir misiniz kızlı-erkekli baskınından,cezasından en önemlisi muhtemelen basına yansıyan bir örnek göstereceksiniz şikayetin konusu kızlı-erkekli yaşıyorlar mı?? yoksa öyle politik taşlama olsun diye mi yazdınız?

okadarda uzun boylu değil . tabiki örnek gösteremeyiz . arkadaşın demek istediği özel hayatlara bu kadar müdale edilmesi . ellerinden gelse zaten onuda yapıcaklar . kızlı erkekli evler vs vs . bu özel hayattır .üniveristeye giden kız zaten 18 yaşındadır . istediği şekilde yaşar ister erkek arkadaşıyla ister bir kaç kişiyle.

Birr aksam polis kapimi caldi eski evimdeyken.dediki yan daieden sikayetcimisiniz.hayir dedim hayrola.apartmandan sikayet var aksamlari gurultu oluyor diye yan dairesi olarak size soralim dedik dediler.hayir dedim hic bi sikayetim yok ben bi ses duymuyorum.
Olayi sonradan ogrendim.yan dairemdeki kiz dershane ogretmeniydi.aksamlari is cikisinda eveogretmen arkadaslariyla geliyomus.gec vakitte gidiyomus arkadaslari.kizli erkeklilermis.bu yuzden sikayet etmisler apartman ahalisi yan komsumu.yahu ben hic duymadim ses siz nerden duydunuz.ses falan yalan tabi maksat ahlak bekciligi.
Kizi attirana kadar ugrastilar ve ev sahibi cikartti sonunda evden.garip bi milletiz vesselam.
Kimse kimseyi rahatsiz etmedigi surece kime ne arkadas eve gelenden gidenden.

keşke ama keşke kimse kimseye karışmasa,konu sahibi seni anlayabiliyorum.üniversite yıllarımda toki konutlarında tek başıma kalıyordum,her tokide var mı bilmiyorum ama konutların ortasında kahvehane,fatura ödeme merkezi vs gibi sosyal bir tesis yapmışlar.ben ip askılıyla oradan geçtim diye şikayet edilmiştim inanabiliyor musunuz? yaşadığınız sinir,hırs hepsini anlayabiliyorum. ama şunu söylemek istiyorum o kadar çok şeye şahit oldum ki şimdi sığ bir bakış açısıyla ''kız erkek aynı evde kaldılar tecavüze uğradılar demek ki kalmasın diyenler haklıymış''haberlerini paylaşmak istemiyorum ki bunun sebep sonuç ilişkisi olmadığını da biliyorum fakat yaşım ilerledikçe,erkekleri tanıdıkça ne bileyim türkiye gibi bir ülkede kız evladım olursa kesinlikle ama kesinlikle izin vermem ve gerekirse devlet eliyle düzenlemeye gidilmesini ''duygusal'' sebeplerle isterim bu beni haklı çıkarmaz elbette ama isterim bunu. geçenlerde bir konu olmuştu e kızım sen de yeni tanıdığın adamla neden aynı evde kaldın demiştim,kızlı-erkekli(iğrenç bir kalıp sinirlerimi bozuyor tekrarlamak ) yasakçısı ilan edildim ondan konuna böyle atladım kusura bakma :)) toplumumuz maalesef böyle,kendi kafanın rahatlığı için ya daha modern insanların olduğu bir konutta otur veya giriş çıkışlarına dikkat etsin erkek arkadaşın hiç başın ağrımasın

Back
X