insanlar neden YouTube vide atar?

öylemi yapsam ....vallahi gördükçe gülmemek için zor tutuyorum kahkaha atsam vicdan yapıyorum sussam böyle şeyler düşünuyorum ...nebilim ya herkesin hobisine saygı duymak gerek ama nebilim bütün dünya izleyebilir alay konusu olabilir ki bu YouTube çok yaygin
Ben sevdiğim biriyse belki yönlendirilmeye ihtiyacı vardır diye alttan kırmadan söylerim.
Hz.Hasan ve Hz.Hüseyin'in abdest kıssası gibi 😊
Birşeyler yapmak istiyor ama bildiği o sadece.
Kırmadan üzmeden diyin, gerisi tercihi ona ait.

Yani bu kadar olumsuz düşünürken cevabı geçiştirmeniz doğru olamamış bence.

Madem sordu, söyleydiniz dışarıdan bakan bir göz olarak uygun bir şekilde.

Şimdi biz ne saçma şey desek birşey ifade etmeyecek.
bisekilde mudahele etmek istemedim dahil olmak istemedim ama bana göre değil bukadar ev hallerinin paylaşılması canım dedim kırılmasın diye de sen nasıl davranacağını bilirsin gerçi gibisinden biseler dedim çok da ev hali çekme bence sen bilirsin falan diye gecistirdim

Size ne?
Zaten izleyenlerden yorum yazan oluyordur bu olumsuzlukları bir siz görmüyorsunuzdur.
Ayrıca vlog deniliyor o gündelik hallere
O mutluysa ve hobisi ise yapsın
İlla mükemmel mi olmalı? Tuhaf olmamalı mı kitlelere mi hitap etmeli?

kendisini ifade ediyor onun tv kanalı gibi
İnstagramı mesela kazanmak için mi açtınız instagram da saçma o zaman orada da günlük kendisini paylaşan var....

ayrıca ya şu pandemi döneminde insan bir ses bir farklılık bir iki sohbet edeceği farklı birini arıyor
Belki kafa dağıtma yolu
Kafamızdaki mükemmel tablo sadece bizim için geçerli

İnternet herkesin hayatında, herkes bir amaç için ya da amaçsızca kullanıyor. Hoşlanmıyorsam bana ne diyip geçiyorum. Kimse kimseyi memnun etmek zorunda değil.

Ben de yaptığım veya denediğim farklı mutfaklara ait yemekleri fotoğraflıyorum, seviyorum çünkü. Biri ne alaka diyip eleştirdiğinde de sana ne diyorum.

Bence karisma hic kac yasinda insan oyle yapmak istiyor ve yapiyordur su sitede bile insanlar sorulmadigi halde karismaya yargilamaya okdr merakli ki burda bile fikir ozgurlugunuze saygi duymayan karismaya calisan oluyor .
Bazi kisiler sirf kendine cocuguna ileRide ani kalsin diye bile cekiyor vlog, kimisi de arkadasin gbi acemilikle baslayip cok iyi kitlelere sahip oluyor belli olmaz ama karismak dusmez diye dusunuyorum

samimi değiliz sevdiğim biri arada konuşuruz havadan sudan okadar
İyi niyetli olduğunuzun farkındayım. Ama, bence karışmasanız daha doğru olur.
Nihayetinde, o videolarla kendisini mutlu etmeye çalışıyor, sizi değil.
Üstelik, izleyenlerin size dönüp " Aaa... senin X'de ne videolar atıyor öyle..!" diyeceği bir yakınlığınız da yokmuş.
Kendi yakın çevresi de izliyordur illaki, gerek gören olursa, uyarır zaten.
Sorarsa, geçiştiriverin, değmez gönlünü kırmaya şu üç günlük dünyada.

mesela çektiği videoyu anlatim..sabah kajvaktisini çekiyor masa berbat dağınik yerler zeytin çekirdekleri yumurta kabukları orda burda çay dökülmüş masaya " şimdi kahvaltı yapıyorum" diyor ortami çekiyor..

kadıncağız sunum perisi olmadığı için linç mi ediliyor?? sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.

Müdahale etmemelisin, fikrini sorarsa açıklarsın? Rezil olacak ne gibi videolar atıyor ki?

Size ne?
Zaten izleyenlerden yorum yazan oluyordur bu olumsuzlukları bir siz görmüyorsunuzdur.
Ayrıca vlog deniliyor o gündelik hallere
O mutluysa ve hobisi ise yapsın
İlla mükemmel mi olmalı? Tuhaf olmamalı mı kitlelere mi hitap etmeli?

kendisini ifade ediyor onun tv kanalı gibi
İnstagramı mesela kazanmak için mi açtınız instagram da saçma o zaman orada da günlük kendisini paylaşan var....

ayrıca ya şu pandemi döneminde insan bir ses bir farklılık bir iki sohbet edeceği farklı birini arıyor
Belki kafa dağıtma yolu
Kafamızdaki mükemmel tablo sadece bizim için geçerli
neyse ya banane gerçekten haklısınız

kadıncağız sunum perisi olmadığı için linç mi ediliyor?? sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
sunum perilerinede ayrıca gülüyorum da neyse :d geçen biri kahve paylaşmış bir adet fincan ve etrafında envai çeşit biseyler ..yaw dedim alt tarafı bı kahve iccen ne bu şatavat diye baya kopmuştum içimden ...yahu ben vakitsizlikten kahveyi bazen ayakta içiyorum 😄

Müdahale etmemelisin, fikrini sorarsa açıklarsın? Rezil olacak ne gibi videolar atıyor ki?
ya hani bikere gündem olmuştu ya Banu ile Mehmet'in tuhaf videoları vardı..aynı onları hatirlatiyor bana ya gercejten o hava var videolarda ama karişmicam ihhh kapattım.agzimi vallahi banane bdjsjns

İnternet herkesin hayatında, herkes bir amaç için ya da amaçsızca kullanıyor. Hoşlanmıyorsam bana ne diyip geçiyorum. Kimse kimseyi memnun etmek zorunda değil.

Ben de yaptığım veya denediğim farklı mutfaklara ait yemekleri fotoğraflıyorum, seviyorum çünkü. Biri ne alaka diyip eleştirdiğinde de sana ne diyorum.
ya neguzel farklı mutfakarin yemeklerini yapıp paylaşmak bunlar zaten instanin getirisi ve içeriği..foto paylaşmak ...benim demek istediğim farklı bir şeydi

Bak, sen takip ediyormussun işte.
Belki senin gibi 'su salağa bak hele,insan böyle birini niye izler ki hahahaha' diye takip edenler vardır, böylece izleyici oranı yükselir...
Her içeriğin bir izleyici kitlesi var bence. Geçen KKda bir kadın 'mukbank ASMR videom' diye bir video paylaştı,alakasız bir postta.
Kapalı - dolgun dudaklı bir kadın,sadece agiz bölgesi görünecek şekilde, noddle yiyor. Arada salatalık turşusu falan yiyor ama dolgun dudakları ve ağzını OOO yapıp yiyişi itibariyle p.nis çağrıştıran bir şekilde, ağzının kenarinda yemek akıntısı falan oluyor,o kısmı yaliyor falan... Video yemek videosu ama (bana göre de) erotik sayılabilecek hareketleri vardi. Üstelik mikrofon ağzına geldiği için hüppp,glup glup falan bütün yeme sesini duyuyorduk ki kesinlikle kötü bir videoydu. Herkes aynı yorumu yaptı, bir insanın ağız sapurdatmali yemek yiyişi neden izlenir ki???
Kız da dedi ki 'bunun adı asmr, çok popüler,herkes izliyor' ben de merak ettim, açtım YouTubedan, birkaç video izledim. Vallahi de çok populermis. 'sen yedikce ben doyuyorum' yorumları, 'ne zaman yalnız olsam mukbank videosu izliyorum,beraber yiyor gibi hissediyorum' mesajlarına atılan yuzlerce begeni... Anladım ki bu işin izleyeni de var ki yapıyorlar.
Sizin arkadaşınız da aynı sekilde , öyle çok videoya denk gelmiş, 'ben de yaparım lan' diye düşünmüş olabilir. Belki de gerçekten böyle videoların da seveni vardır...
Siz en iyisi hiç bulaşmayın

*Bahsettigim videoyu mune silmiş, reklam içerikli olduğu için. Ama stalk konusunda bir numara olduğum için ben arama geçmişinden çok gerilere gide gide buldum videoyu. Merak edip izlmeek isteyenler için; tiktik

Son düzenleme:
Bak, sen takip ediyormussun işte.
Belki senin gibi 'su salağa bak hele,insan böyle birini niye izler ki hahahaha' diye takip edenler vardır, böylece izleyici oranı yükselir...
Her içeriğin bir izleyici kitlesi var bence. Geçen KKda bir kadın 'mukbank ASMR videom' diye bir video paylaştı,alakasız bir postta.
Kapalı - dolgun dudaklı bir kadın,sadece agiz bölgesi görünecek şekilde, noddle yiyor. Arada salatalık turşusu falan yiyor ama dolgun dudakları ve ağzını OOO yapıp yiyişi itibariyle p.nis çağrıştıran bir şekilde, ağzının kenarinda yemek akıntısı falan oluyor,o kısmı yaliyor falan... Video yemek videosu ama (bana göre de) erotik sayılabilecek hareketleri vardi. Üstelik mikrofon ağzına geldiği için hüppp,glup glup falan bütün yeme sesini duyuyorduk ki kesinlikle kötü bir videoydu. Herkes aynı yorumu yaptı, bir insanın ağız sapurdatmali yemek yiyişi neden izlenir ki???
Kız da dedi ki 'bunun adı asmr, çok popüler,herkes izliyor' ben de merak ettim, açtım YouTubedan, birkaç video izledim. Vallahi de çok populermis. 'sen yedikce ben doyuyorum' yorumları, 'ne zaman yalnız olsam mukbank videosu izliyorum,beraber yiyor gibi hissediyorum' mesajlarına atılan yuzlerce emoji... Anladım ki bu işin izleyeni de var ki yapıyorlar.
Sizin arkadaşınız da aynı sekilde , öyle çok videoya denk gelmiş, 'ben de yaparım lan' diye düşünmüş olabilir. Belki de gerçekten böyle videoların da seveni vardır...
Siz en iyisi hiç bulaşmayın

*Bahsettigim videoyu mune silmiş, reklam içerikli olduğu için. Ama stalk konusunda bir numara olduğum için ben arama geçmişinden çok gerilere gide gide buldum videoyu. Merak edip izlmeek isteyenler için; tiktik
ya onu hadi o sebepten izlediler ....peki an ve an ev hallerini kim.niye izler...çok fazla amatör üstelik ...benim.gibi taş çatlasa 100 kişi izlese ne faydası var ona ?

ya onu hadi o sebepten izlediler ....peki an ve an ev hallerini kim.niye izler...çok fazla amatör üstelik ...benim.gibi taş çatlasa 100 kişi izlese ne faydası var ona ?
İşte bu sizin düşünceniz. Belki fayda, çıkar gözetmeden sırf vakit geçirmek için yapıyor. Size birlikte video çekmeyi teklif edip "gel seni slime variline sokayım" demedikçe sizi ilgilendirmez. Yok yerler dağınıkmış, amatörmüş, kim izleyecekmiş... Bütün bunlar videoyu çekeni ilgilendirir.

ya neguzel farklı mutfakarin yemeklerini yapıp paylaşmak bunlar zaten instanin getirisi ve içeriği..foto paylaşmak ...benim demek istediğim farklı bir şeydi
Beni çevremden eleştirenler olmuştu, yediğini içtiğini paylaşıyor görgüsüz, yiyen var yiyemeyen var şeklinde; ama ben bunu gösteriş için değil hobi olarak yapıyorum ve seviyorum. Hem kendi sunumlarımı hem yediğim ilginç yemekleri fotoğraflamak için aşçı ya da gurme olmam gerekmiyor sonuçta :) İsteyen takip eder isteyen etmez dedim, devam ettim.

Ben de bazı paylaşımlara denk gelince bir insan neden böyle bir şey paylaşır ki diye kendimce soruyorum. Tamamen bakış açısıyla alakalı. Herkesin hitap ettiği bir hedef kitlesi var. Sizi anlıyorum ama bana hitap etmiyor diyip geçmek en mantıklısı.

Back
X