- 2 Ekim 2014
- 2.474
- 5.346
- 358
- 39
- Konu Sahibi alonedark18
-
Benim oğlan da bir ara( 4 yaşında ) onu izliyordu yok artık dedim evet çok izlenme olmuştu ondaPlastik renkli bardaklarin ustunden araba tekerleginin gecerken cikardigi ezilme sesini arka arkaya defakarca kayda almislar. 1 milyon kusur izlenmesi var ne diyorsun. Belli mi olur. Ya tutarsa diyor millet artik.
bencede ...gerçekten bazı vloglar çok kotu ...altta yorumlar var mesela o yorumları bile silmiyorlar ben rahatsız olurdumDürüst ve samimi arkadaş uyarır doğru yapmışsınız günümüz kadını taklit ve özenti bitiriyor , ondandır hiç bir konuda kendini geliştiremiyor
aynen öyleBize ne? Size ne?
Bir daha video çekerken size sorar icazetinizi alırız sultan hazretleri.Yahu insanlar rahatlamak için yapamaz mı? Şu dönemde kafa dağıtmak istedi yada dediğiniz gibi para kazanmak istedi.Sizi ilgilendiren kısım nerde????? Herseye burnunu sokan insanlar bi bitmediniz.hadi fenomenleri tanınmış kişileri geçtim De bu sıradan kişiler neden yattığını kalktığını yediğini içtiğini paylaşır tüm dünyaya...para kazanmak da maksat bu zaten çok zor degilmi ...kimler milyon kere izleyecekde para kazanacaklar ...bunun için her anlarını paylaşmak ve sürekli birilerine beni izlendiye yalvarmak gibi durumda olmaları gerekmez mi....bir arkadaşım var YouTube kanalı açmış ...ya ama okadar okadar boş şeyler atiyorki bazen diyorum uyarayım komik duruyor yanlış anlama falan diyeyim en güzel yoldan kırmadan ama gercejten komik duruyor ..toplasan üç kişi beğeniyor videolarını abone hiç yok ....hani para kazanmak için aldığı nefesi paylaşacak da çok video olacakda böylelikle bütün özeli bütün dünyaya sergilenevekde ovv çok garip...şimdi benim size sorum kızı uyarmalimiyim ..en azından içeriklerini daha güzel bul falan mı diyeyim bana düşmez mi ? oturup bende seyir mi edeyim ...çok da severim kendinizi ama samimi değiliz sevdiğim biri arada konuşuruz havadan sudan okadar ....mesela çektiği videoyu anlatim..sabah kajvaktisini çekiyor masa berbat dağınik yerler zeytin çekirdekleri yumurta kabukları orda burda çay dökülmüş masaya " şimdi kahvaltı yapıyorum" diyor ortami çekiyor..sonra evi toplarken teli biyere koyuyor yaptığı işleri izliyorsunuz arada kafasını orasını burasını kaşiyor çocuklarına sesleniyor ..ya inanılmaz tuhaf gündelik haller....ben anlamıyorum insanlar gercejten neden YouTube video yükler ? para kazanmanın oldukça güç olduğunu da söylüyorlar ..bu arkadaş da böyle sacmalayinca ne diyeceğimi bilemedim...
Ne güzel işte bütün dünya izlerse istediğini ulaşmış oluröylemi yapsam ....vallahi gördükçe gülmemek için zor tutuyorum kahkaha atsam vicdan yapıyorum sussam böyle şeyler düşünuyorum ...nebilim ya herkesin hobisine saygı duymak gerek ama nebilim bütün dünya izleyebilir alay konusu olabilir ki bu YouTube çok yaygin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?