- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
geçim kaynağımi? yahu bu mümkünse bende en sacmasindan bir youtiber olayım iyi türku söylerimBenim Insta hesabımdaki arkadaşların yarısı kendine kanal açtı,her gün video yükleyip hikâyelerinde de paylaşıyorlar videonun devamı kanalımda diyeBirisi göçebe gibi sürekli ev değiştiriyor her taşınma olayında detayına kadar anlatır, taşındığı evin odalarını gezdirir filan. Birisi diyete başlamış her öğünü ayrı ayrı çekip atar. Birisi daha önce gezdiği yerleri paylaşıp buralara gidebilirsiniz diyerek tavsiye verir. Çok yani. Sana bana göre gereksiz ona göre faydalı bir iş. Ben yadırgamıyorum hiç valla hepsinin kanalına da abone oldum. Saçma sapan tipleri fenomen yapıp paraya boğan ülkemin boş insanları benim arkadaşlara da el atsın. Şimdilerde geçim kaynağı bu olmuş, ne mezunu olduğu vasfının ne olduğunu bilmediğimiz insanlar evleniyor çocuk sahibi oluyor diye ayakta alkışlayıp gözyaşı döküyoruz. Saçmalıklar silsilesi.
Banu Mehmet nasıl izlemesin , haberlere bile çıktılar lütfen izleBanu ile Mehmet videosunu izlemedim hiçSaçma sapan insanlar hep fenomen oluyor abuk subuk videolarla onları ayıplamıyoruz izliyoruz ki insanlar fenomen oluyor onunda olabilme ihtimali yüksek bence
Bugünün fenomenleri 3-4 yıl öncesinin sersefil 15-20 abone ile bu işe başlayan insanlarıydı
Zaten havadan sudan muhabbet ettiğiniz biriymiş çok çok yakın değilsiniz yani boşverin. Siz izlediyseniz uyaracak yakınlıkta bir tanıdığı daha izliyordur illa ki.
Editten sonra kendisi de izliyordur. O rahatsız olmuyorsa başkasının rahatsızlığı veya komik bulması çokta mühim değil.
Geliştirmek isterse birçok şeyi farkedecektir.
Olmadı pes edip silecektir.
Yeni şartnamede 1000 abone var adsense onayı alabilmek için ve 240 saat izlenmeli. Bunları geçince para kazanabilir. Uzun lafın kısası komikse gülmek isterseniz açın izleyinKarantidayız zaten hepimiz kafayı yedik bırakın canı ne isterse onu yapsın pes edecektir zaten merak etmeyin
arkadaşlar yüksek musadenizle youtiber oluyorumBen ne videolar bilirim.
Dünyanın en saçması ama acayip para kıranı.
Bir kız mesela 16 yaşlarında sen git bildiğimiz kel bir oyuncak bebeği süsle püsle adını Ela koy.
Video konuları Ela bebek yüzüyor.
Ela bebek uyuyor.
Ela bebek çişini yaptı15 er dk falan.
Benim yeğenim içine düşerek izliyordu onu.
Bu ne laaa dedim.
Baktım binlerce izlenme ben şok!
Siz dalga gecmeye devam edin.
Ilerde "ulan millet saçma videolarla köşeyi döndü ben evde kirli don yıkıyorum harclikla yaşıyorum" konusu açmanız olası.
Plastik renkli bardaklarin ustunden araba tekerleginin gecerken cikardigi ezilme sesini arka arkaya defakarca kayda almislar. 1 milyon kusur izlenmesi var ne diyorsun. Belli mi olur. Ya tutarsa diyor millet artik.
doğru sonradan düşündüm de bana ne hiç karışmayım artık insanları doğru eleştirmek yanlış hiicc beni alakadar etmez karar verdimİnsan niye kendini ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokar ?
Youtubede para kazanmak zor demişsiniz .sanırım sizde kanal açtınız ki biliyorsunuz. Ben bu işlerin yıllardır içindeyim. Türkiye'de en viral videolar en saçma videolardır.
Onu da geçtim de size ne milletin youtube a video atmasından.
Valla ben izlediğim videoların altına eksiklik görürsem montaj ,ses tonu vs söylüyorum. Çünkü neticede amaçları daha çok izlenmekse bunları dikkate almalılar. Bence söyleyin kibarca. Ayrıca arkadaşınızın vloglarinin izlenmesi için ilgi çekici olması lazım . Yani çocuklu hayat zor ama çocukla ne yapıyo da hayatını kolaylaştırıyo, insanlara aaa ben bunu hiç denemedim dur ben de deniyim fikri gelmeli veyahutta yaaa sadece ben böyleyim saniyodum benim dışımda başkaları da varmış aynı ben dedirte bilmeli. Yoksa izlerken kimse kimsenin kahvaltısını vs merak etmiyo hatta mümkünse oraları hızlandırma yapabilir.hadi fenomenleri tanınmış kişileri geçtim De bu sıradan kişiler neden yattığını kalktığını yediğini içtiğini paylaşır tüm dünyaya...para kazanmak da maksat bu zaten çok zor degilmi ...kimler milyon kere izleyecekde para kazanacaklar ...bunun için her anlarını paylaşmak ve sürekli birilerine beni izlendiye yalvarmak gibi durumda olmaları gerekmez mi....bir arkadaşım var YouTube kanalı açmış ...ya ama okadar okadar boş şeyler atiyorki bazen diyorum uyarayım komik duruyor yanlış anlama falan diyeyim en güzel yoldan kırmadan ama gercejten komik duruyor ..toplasan üç kişi beğeniyor videolarını abone hiç yok ....hani para kazanmak için aldığı nefesi paylaşacak da çok video olacakda böylelikle bütün özeli bütün dünyaya sergilenevekde ovv çok garip...şimdi benim size sorum kızı uyarmalimiyim ..en azından içeriklerini daha güzel bul falan mı diyeyim bana düşmez mi ? oturup bende seyir mi edeyim ...çok da severim kendinizi ama samimi değiliz sevdiğim biri arada konuşuruz havadan sudan okadar ....mesela çektiği videoyu anlatim..sabah kajvaktisini çekiyor masa berbat dağınik yerler zeytin çekirdekleri yumurta kabukları orda burda çay dökülmüş masaya " şimdi kahvaltı yapıyorum" diyor ortami çekiyor..sonra evi toplarken teli biyere koyuyor yaptığı işleri izliyorsunuz arada kafasını orasını burasını kaşiyor çocuklarına sesleniyor ..ya inanılmaz tuhaf gündelik haller....ben anlamıyorum insanlar gercejten neden YouTube video yükler ? para kazanmanın oldukça güç olduğunu da söylüyorlar ..bu arkadaş da böyle sacmalayinca ne diyeceğimi bilemedim...
öylemi yapsam ....vallahi gördükçe gülmemek için zor tutuyorum kahkaha atsam vicdan yapıyorum sussam böyle şeyler düşünuyorum ...nebilim ya herkesin hobisine saygı duymak gerek ama nebilim bütün dünya izleyebilir alay konusu olabilir ki bu YouTube çok yaygin
Sosyal medya hesapları, YouTube vb mecralarda insanların kendilerine sayfa açması tercih meselesi, videolar komiktir saçmadır bilemem ama bu mecralarda neyi takip edip etmeyeceğimiz de bizim tercihimiz bence.öylemi yapsam ....vallahi gördükçe gülmemek için zor tutuyorum kahkaha atsam vicdan yapıyorum sussam böyle şeyler düşünuyorum ...nebilim ya herkesin hobisine saygı duymak gerek ama nebilim bütün dünya izleyebilir alay konusu olabilir ki bu YouTube çok yaygin
Bakarım birazdanBanu Mehmet nasıl izlemesin , haberlere bile çıktılar lütfen izle
pişmanım zaten admin üstüme gelmeyin daha fazlaSosyal medya hesapları, YouTube vb mecralarda insanların kendilerine sayfa açması tercih meselesi, videolar komiktir saçmadır bilemem ama bu mecralarda neyi takip edip etmeyeceğimiz de bizim tercihimiz bence.
Çoğu sosyal medya fenomeni diye lanse edilen kişileri tanımıyorum, insanlar çektiklerini hem saçma buluyor hem de izliyormuş, bence onların yaptıklarından daha fazla tuhaf ısrarla izleyip takip etmek.
Farkında olmadan nasıl paylaşıyor?ona saçma degilki payasiyor evdeki varını yoğunu ...ama belki farkında değil ..bir arkadaş olarak farkındalık yaratmama gerek varmı diye düşünmeden edemiyorum..çünkü kendi çok saftır iyidir .
Madem nedenleri sorguluyoruz benim de merak ettiğim bazı şeyler var; ben de fırsattan istifade size onları sorayım.hadi fenomenleri tanınmış kişileri geçtim De bu sıradan kişiler neden yattığını kalktığını yediğini içtiğini paylaşır tüm dünyaya...para kazanmak da maksat bu zaten çok zor degilmi ...kimler milyon kere izleyecekde para kazanacaklar ...bunun için her anlarını paylaşmak ve sürekli birilerine beni izlendiye yalvarmak gibi durumda olmaları gerekmez mi....bir arkadaşım var YouTube kanalı açmış ...ya ama okadar okadar boş şeyler atiyorki bazen diyorum uyarayım komik duruyor yanlış anlama falan diyeyim en güzel yoldan kırmadan ama gercejten komik duruyor ..toplasan üç kişi beğeniyor videolarını abone hiç yok ....hani para kazanmak için aldığı nefesi paylaşacak da çok video olacakda böylelikle bütün özeli bütün dünyaya sergilenevekde ovv çok garip...şimdi benim size sorum kızı uyarmalimiyim ..en azından içeriklerini daha güzel bul falan mı diyeyim bana düşmez mi ? oturup bende seyir mi edeyim ...çok da severim kendinizi ama samimi değiliz sevdiğim biri arada konuşuruz havadan sudan okadar ....mesela çektiği videoyu anlatim..sabah kajvaktisini çekiyor masa berbat dağınik yerler zeytin çekirdekleri yumurta kabukları orda burda çay dökülmüş masaya " şimdi kahvaltı yapıyorum" diyor ortami çekiyor..sonra evi toplarken teli biyere koyuyor yaptığı işleri izliyorsunuz arada kafasını orasını burasını kaşiyor çocuklarına sesleniyor ..ya inanılmaz tuhaf gündelik haller....ben anlamıyorum insanlar gercejten neden YouTube video yükler ? para kazanmanın oldukça güç olduğunu da söylüyorlar ..bu arkadaş da böyle sacmalayinca ne diyeceğimi bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?