insanlar niye böyle oldu

Yakında ben de nemrut olacağım zorla bu hale getirecekler beni

Sen de haklısın ben de düzen bu demek ki.

İşte olamamış yani olamamış komplekslii kendini oldurmaya çalışıyor
Gecenin ikisinde matkap çalıştıran komşunun kapısına indi eşim bu saatde napiyorsun diye
Komşu ne dese beğenirsiniz ama ben memurum dedi
Eşimde memursan memursun banana bende muhendisim eve balyozla mi dalayim ne alaka dedi
Elinde diplomasindan başka birşey yok çünkü doktor olmuş ama insan olamamış napsin tabiki ben doktorum diye bağıracak
He He deyip geçin bosverin

Ay eşinizin cevaba koptum yalnız çok iyi kapak olmuş Memurum nedir yahu? Memursan her şey sana hak mı?

Sen de haklısın ben de düzen bu demek ki.

Aslında 5 kişinin yaptığı işi bir kişiye yüklemeseler insanlar da daha normal davranır gelen müşteriye. Ama artık bazen gelmeyin nolur diye yalvarıyorum içimden eminim bakışlarıma da yansıyordur...Hele kapanışa 2 dk kala gelip 1 saatlik iş halletmek isteyenler yok mu, değil buyrun defol diyesim geliyor yalan yok

Tabi yaptırımı ne olur bilmiyorum ama bence böyle insanlara karşı sessiz kalmayın hakkınızı savunun.
Zaten öyle de şikayet edecekler böyle bari hakkını verin içiniz soğur en azından:)

Aslında her sektörde insanlar böyle malesef ben de öğretmenim bu veliler neden böyle bu öğrenciler neden böyle diyorum mesela çıldırma noktasına geliyorum:)
En güzeli deliye yatmak valla hayatla kendinle karsindakiyle dalga geçmek fazla ciddiye almamak.

Bankada çalışanların işi cok stresli dogru,zor bir iş kesinlikle...Ancaaak bu yaz bankalarla baya işim oldu -maalesef-tesadüf olamaz,hepsinde de istisnasız karşımdaki çalışan kadın bankacılardan azarlar gibi bir tavır gördüm ki güzelce meramımı anlatmaya çalışıyorum ,anlamadan dinlemeden ses yükseltiyorlar.Ben de aklıselim biri olmasam sesim yükselecek ve tartışacağız .Demek istediğim şu:İnsanlar birbirlerine gardını alıp zırhlarını kuşanıp geliyorlar artık ,tek çözüm egolu insanları umursamamak...Benim karşıma o bankadakiler gibi sizin de karşınıza o dr kadın gibi ego yeniği kişiler çıkacak,onların derdi kendileri,bir barışsalar kendileriyle hiç sorun kalmayacak

Bir de bizim meslekte kadınlara karşı herkes daha kaba. Çalışma arkadaşım erkek, ona bir kişi ses yükselttiyse bana 10 kişi ses yükseltiyor. O da rahatsız olup müdahale ediyor bazen.
Yine bir çalışma arkadaşımın müşterisi (erkek ikisi de ) o izinliyken bana geldi, adam daha oturur oturmaz hakarete başladı niye arkadaş yokmuş benden önce kadın bir öğretmen müşteri bekliyordu o saldırdı adama ağzına sağlık , üstüne de güvenliğimiz geldi hayrola diye o da çok iriyarı idi adam korkup kaçtı...Bunun gibi bir çok örnek yani kadınsan ezilmelisin mantalitesi var çoğu insanda.

İşini böyle özveriyle yapan güler yüzlü insanlara o kadar ihtiyacımız var ki..
Buna rağmen bu insanların güzelliklerini kendi ellerimizle öldürüyoruz.
Sayılarını kıymet bilmeyerek bile isteye azaltıyoruz.

Sonra da şikayet ediyoruz. Neden böyle diye..

Bakın her yerde, her meslekte aynı sorunlar.
Emin olun bir öğretmen olsaydınız da, veliye kıymet veriyorum ama değerim bilinmiyor diye ağlardınız.

İdareciler çalışkan personel sever ama kıymet bilmez.
Çalışmayan ve çalışanı ayıracak beceriden yoksundur.

İnsanlar karşısında bir robotmuşcasına hep kibar, hep güler yüzlü çalışan bulmak ister.
Ancak kendilerinde her türlü naz, trip hakkını görürler.

Altta kalanın canı çıksın.
Gel bugün sen şamar oğlanım ol, diye geziyor millet.

Allah sonumuzu hayır etsin. İnsanlar insanlıktan çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…