insanlar niye bu kadar kötü :((

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
kizlar cok mutsuzum sürekli düsünmeye basladim suanki ruh halimi oldugu gibi yaziyorum..2 yillik evliyim.severek evlendik ailem ve bütün sevdiklerim uzakta kaldi sevdigim adam icin gurbete geldim hic düsünmeden..dügünümüz falan olmadi ailesi(özellikle babasi) bu evlilige karsiydi..herseye ragmen evlendik..herneyse zamanla beni tanidilar ve sevdiler babaylada baristik hatta suan cok iyi anlasiyoruz pederle ..ama seytan dururmu ..en bastan beri yildizimiz barismayan bi görümce var sürekli annesini fisfisleyen birini düsünün ve sonunda basarili oldu suan kayinvalde acaip gaza gelip bana kötü davraniyor en sevmedigim sey samimiyetsizlik ve laf sokulmasidir..varsa hatam acik sölensin isterim ama nerde bunlar hürrem politikasi izliyorlar sinsice (( görümcede 18 yillik evli onun esinide istemediler ama hep esinin yaninda oldu..sanirim cok dagittim kisaca sorun su bizim yanimizda atip tutan kocasini görmeyen görümcem benim agzimdan aldigi kücük bi lafi bin ekliyerek kaynanaya yetistirmesi ve kocasida o kadar adaletli akilli görünen adam birden saf degistirdi adam sürekli onlari kötülüyodu..acaba insanlara cokmu güveniyorum ummadigim birinden yanlis bi davranis görünce hesap sorasim geliyor..18 yildir muhatap olmayan damat ben kendimi sevdirince ataga gectiler ..sanirim görümcem ailesini kiskaniyo...kendi aralarinda laf sokup gülüsmeler oldu ..amaclari beni bunaltmak ..sizce ben bu durumda napmaliyim..dün cok agladim ..esimlede arami acmalari an meselesi ( lütfen nacizane fikirlerinizi bekliyorum

canım bız henuz 1 haftalık falan evlıyız benımde dugunum olmadı ama saglık sorunlarından dolayı ,bır gorumcede bende var ama cokta ılgılenmıyorum takmıyorum esınle aranın acılmasına ızın verme , esınde senı tanımıyormu acık korusun kollasın yanı

canim esimin elinden sadece beni sevmek ve yanimda oldugunu söylemek geliyo..büyüklerine cok saygili hata olarak görsede asla bisey söylemez..ben bu tez canlilikla fazla yasamam

canim esimin elinden sadece beni sevmek ve yanimda oldugunu söylemek geliyo..büyüklerine cok saygili hata olarak görsede asla bisey söylemez..ben bu tez canlilikla fazla yasamam

oyle deme canım ya ,bak ben cok uzuluyorum boyle durumlara el kızı deyıp ezıyorlarya ıcıme dokunuyo valla kayınvalıdene konus olmadı ayrı evdemısısnız

canım esın senı sevıyor anladım fakat ama aılesınede saygıda kusur etmemek ıcın senıde ezmesı dogrumu sence ,acıkta bu benım karım burda benden baska kımsesı yok deyıp kolunun altına sarmalı

oyle deme canım ya ,bak ben cok uzuluyorum boyle durumlara el kızı deyıp ezıyorlarya ıcıme dokunuyo valla kayınvalıdene konus olmadı ayrı evdemısısnız

( bende cok üzülüyorum aynen hep iyi ol bi defa kötü ol tamam isin bitti..ufak bi elestiri yaptim onu abarttilar cahil kaynanamda tabi kizini tutucak o ne derse inaniyo ( bende görümceye boyun egesim gelmiyo (

ahh canim ah bazen naparsan yap karsi taraf hep kendi acisindan görür.esimi fazla takan yok onlara göre ablasi en akilliymis.sim tabi sölüyo esimi seviyorum esime laf dedirtmem der arada ama onu pek sallayan yok

ahh canim ah bazen naparsan yap karsi taraf hep kendi acisindan görür.esimi fazla takan yok onlara göre ablasi en akilliymis.sim tabi sölüyo esimi seviyorum esime laf dedirtmem der arada ama onu pek sallayan yok

anlıyorum canım bızde gorumcemle anlsamayız zaten bır tane var ergenus deyıp gecıyorum ben takmıyorum yanı esımde tek erkek cocouk ıkı kardesler zaten kaynanamda ıyıdır allaha sukur ezdırmez benı ,esın keske bır sseyler yapabılse boyle gıtmez bu

bilmiyorum arkadasim umarim ben kafayi yemeden düzelir biseyler görümceyle ayni yasitiz biz ..sürekli kendin eitina bekliyor soguk nevalenin teki..geldigim ailede disa cok kapali sevgisizler biraz..kaynanam ne bi eglenceye gider ne arkadasi vardir varsa yoksa kizi kocasi kardesleri..offf offf evlilik bu yüzden zor aile yapilari ayni olan varmidir acaba

simdi cikiyorum canim bi kac saate gelirim ..fikirlerinizi bekliyorum kizlar

canim oncelikle allah yardimcin olsun burada bu sorun cok islendi ve maalesef tek caresi var onu umursamamak yok saymak laflarini hicbir sekilde kaale almamak mesela gorumcen icin savas falan verme kalsin onu kazanamasanda olur ama kayinvalideni ihmal etme bir yanlis anlama varsa izah et kizinin carpittigi bir konu varsa acikla tatli tatli konus kaleyi icten fethet ara sira hediyeler al ve sakin ama sakin kv ile karsi karsiya gelme sen eger kv ile arani yaparsan emin ol kizi hiiic bisi yapamaz esin zaten onlara tek soz diyemezmis geriye sen kaliyorsun aranizi bozmadan bunu yapabilirsin. senin tarafindan umursanmayip kaale alinmamak ilk zamanlar gorumceyi cildirtsada zamanla alisacaktir zaten sen ona bundan daha guzel bir cevap veremezsin hadi bakalim basla yapabilirsin...

canim cok saol inan öyle yapiyodum kv le hep iyi anlastik bastan beri görümceye kailesiz kalmam onu sürekli gerdi ve kv dem cocuklarina düskündür ..esimle iliskimizhem görümcemin kaynanasi kendine cok uzak o yüzden gelinlik nedir bilmiyo beni hayatta anlamaz..ailesini kiskaniyo sürekli..kendi esi küfür etse duymuyo ben ufacik bisey sölesem abartiyolar hemen

Kıyamam sana! Cok üzüldüm senin için

O eltini bu kadar ciddiye alman seni bu duruma getirmiş. Ne güven, nede seni zor duruma sokacak bir şey söyleme o cadıya. Kayın validenle konuşmanı tafsiye etmeden önce eşinle ilk önce konus derim. Neler hisedigini ve olayların nasıl geliştiğini anlat. Hata ondan fikir iste,korktuğunu ve kendini savunanadigini hisettirki, hatalınin karşı taraf olduğunu bilsin. onca olaylara rağmen, sende gidip yinede küçücük bir şey anlatıyorsun ya pes:) anlatma canım, bir şey deme, Burak o konuşsun ama sen hem hé diyip geç! Ne dediklerini yap, nede onda kork!

Ben asla kayınvalide tarafcisi değilim, zaten senin kv' de hiç bir farkı yok diyerlerinden, ama buna rağmen bütün saflığın, ve iyi niyetini kullanarak durumu açıkla. Durum sakinlesdiginde ayağını, eteğini topla. Kimseye güvenme, kocana bile güvenme

İkili oynamazsın kocan ya seni korusun yada, etmeyeceğinden emin olmanı sağlasın. En azsindan bu kadar çaresiz olmaz, kendi kendini bir sekilde korursun. Esine bu durumdan rahatsızlıktan cok seni üzdüğünü anlamazsını sağla! Belki durumun ciddiyetliginden farki yokdur. Anlarsa belki kiyamaz sana ve olacaklari engeller.

Cok ama cok sınır oluyorum ben bu kötü kayınvalide ve ektilere ya! Birde hiç anlamıyorum, Yuva bozanın nasil olurda, bal gibi yuvası oluyor, geçinip gidiyorlar!?
Hayat ne kadarda haksızlıklarla dolu ve acımasız....

İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyo işte
Herşeyini arkada bırakıp istenmeyen gelin olmanıza rağmen birçok şeyi göze alıp evlenmişsiniz
Artık bence kim beni seviyo kim svemiyo derdine düşmeyin
saygıda kusur etmeyin, bırakın onlar ne düşünüyosa düşünsün
Görümcemi fisfisliyo :44: yoksa görümcenin eşini mi svemeye başladılar seni ilgilendirmesin
Sen eşine ve yuvana bak, onlarıda arada ziyarete gidersiniz olur biter

Küslük sanıldığı kadar kötü bir şey değildir.
Bazı insanlarla küsmek iyidir.
Sana küsken çok zarar veremezler,kafan da rahat olur.
Niye karşı taraf da o çaba yokken herkesle iyi olayım derdi var ki?
İyilik tek taraflı olmuyor işte malesef zorlamamak lazım.
Ben olsam küserim konuşmam.
Herkesin içinde eşim de oradayken güzelce sesimi yükseltmeden
Kırgınım şu şu şu tavırlarınızdan rahatsızım.
Ve lütfen artık mümkün olduğunca az görüşelim
konuşmayalım derim.. Eşime de dönüp iyi değilim burdan götür beni derim.
Ki üstüme gelemesin
Kötü olmak lazım bazen.
Dinsizin hakkından imansız gelir

mesafeli ol canım kocanla aranın açılması neden an meselesi anlamadım eşin görmüomu koca adam bence sen eşinin onlarla olan ilişkisine karışma fakat sen mesafeni koru ozaman kimse canını sıkmaya yeltenemez

ben hiç tınlamam görümce falan
salak salak ugraşsın dursun yaptıklarını eşim görsün diye ortada delil bırakırım sadece
cevap bile vermem ne derse duymam en fazla he he derim o kadar
kaynanada bilir kızını sevmedigimi kayınpederde eşimde
o yüzden mesafe vardır aramızda ben sevmedigimi hissettiririm
sende öyle yap boşver

aslında burda eşinin devreye girmesi gerekiyo neden bukadar pasifki bu konuda onu anlamadım...senin yapabileceğin tek şey bu insanlarla eşin yanında yokken aynı ortamda bulunmamak eşin yanındaykende bi laf söylendiğinde hop hop ne oluyo ne diyosunuz benim karıma diyiversin bi zahmet...babasını karşısına alıp seninle evlenen adam anasıyla kızkardeşinede iki laf edebilir bence çok kolay şekilde,sen onları uyarsan kötü gelin olursun ama oğulları laf söylese 2 gün surat asıp barışırlar...

görümcenle mesafeli ol fazla muhabbete girme hiçkimse hakkında yorum yapma hatta mümkün olduğunca az görüş.biraz da umursamaz ol laf sokuyor beni sevmiyor diye sürekli düşünme gül geç önemli olan eşinle ilişkin onunla aranı bozma canım

Sen fazla benimsemişin eşinin ailesini sanırım ,el onlar canım benim ...

üstelik binbir sorunla evlemişsin ....

bir yabancının yanında nasıl davranıyorsun öyle davran yanlarında ,yabancı gibi ,çaımıyorsan iş bul çaşmak istediğin söyle eşine uzaklaş bir şekilde,

eşinle aranı kesinlikle bozma ,kesinlikle ailesiyle ilgil konularda yoruma girme ....

bir an evvel bu fırtınalı dönemi atlatmanı diliyorum ,malesef insanlar adaletsiz ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…