- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
kizlar cok mutsuzum sürekli düsünmeye basladimsuanki ruh halimi oldugu gibi yaziyorum..2 yillik evliyim.severek evlendik ailem ve bütün sevdiklerim uzakta kaldi sevdigim adam icin gurbete geldim hic düsünmeden..dügünümüz falan olmadi ailesi(özellikle babasi) bu evlilige karsiydi..herseye ragmen evlendik..herneyse zamanla beni tanidilar ve sevdiler babaylada baristik hatta suan cok iyi anlasiyoruz pederle ..ama seytan dururmu ..en bastan beri yildizimiz barismayan bi görümce var sürekli annesini fisfisleyen birini düsünün ve sonunda basarili oldu suan kayinvalde acaip gaza gelip bana kötü davraniyor en sevmedigim sey samimiyetsizlik ve laf sokulmasidir..varsa hatam acik sölensin isterim ama nerde bunlar hürrem politikasi izliyorlar sinsice (( görümcede 18 yillik evli onun esinide istemediler ama hep esinin yaninda oldu..sanirim cok dagittim kisaca sorun su bizim yanimizda atip tutan kocasini görmeyen görümcem benim agzimdan aldigi kücük bi lafi bin ekliyerek kaynanaya yetistirmesi ve kocasida o kadar adaletli akilli görünen adam birden saf degistirdi adam sürekli onlari kötülüyodu..acaba insanlara cokmu güveniyorum ummadigim birinden yanlis bi davranis görünce hesap sorasim geliyor..18 yildir muhatap olmayan damat ben kendimi sevdirince ataga gectiler ..sanirim görümcem ailesini kiskaniyo...kendi aralarinda laf sokup gülüsmeler oldu ..amaclari beni bunaltmak ..sizce ben bu durumda napmaliyim..dün cok agladim ..esimlede arami acmalari an meselesi ( lütfen nacizane fikirlerinizi bekliyorum
canım bız henuz 1 haftalık falan evlıyız benımde dugunum olmadı ama saglık sorunlarından dolayı ,bır gorumcede bende var ama cokta ılgılenmıyorum takmıyorum esınle aranın acılmasına ızın verme , esınde senı tanımıyormu acık korusun kollasın yanı
canim esimin elinden sadece beni sevmek ve yanimda oldugunu söylemek geliyo..büyüklerine cok saygili hata olarak görsede asla bisey söylemez..ben bu tez canlilikla fazla yasamam
oyle deme canım ya ,bak ben cok uzuluyorum boyle durumlara el kızı deyıp ezıyorlarya ıcıme dokunuyo valla kayınvalıdene konus olmadı ayrı evdemısısnız
canım esın senı sevıyor anladım fakat ama aılesınede saygıda kusur etmemek ıcın senıde ezmesı dogrumu sence ,acıkta bu benım karım burda benden baska kımsesı yok deyıp kolunun altına sarmalı
ahh canim ah bazen naparsan yap karsi taraf hep kendi acisindan görür.esimi fazla takan yok onlara göre ablasi en akilliymis.sim tabi sölüyo esimi seviyorum esime laf dedirtmem der arada ama onu pek sallayan yok
anlıyorum canım bızde gorumcemle anlsamayız zaten bır tane var ergenus deyıp gecıyorum ben takmıyorum yanı esımde tek erkek cocouk ıkı kardesler zaten kaynanamda ıyıdır allaha sukur ezdırmez benı ,esın keske bır sseyler yapabılse boyle gıtmez bu
canim oncelikle allah yardimcin olsun burada bu sorun cok islendi ve maalesef tek caresi var onu umursamamak yok saymak laflarini hicbir sekilde kaale almamak mesela gorumcen icin savas falan verme kalsin onu kazanamasanda olur ama kayinvalideni ihmal etme bir yanlis anlama varsa izah et kizinin carpittigi bir konu varsa acikla tatli tatli konus kaleyi icten fethet ara sira hediyeler al ve sakin ama sakin kv ile karsi karsiya gelme sen eger kv ile arani yaparsan emin ol kizi hiiic bisi yapamaz esin zaten onlara tek soz diyemezmis geriye sen kaliyorsun aranizi bozmadan bunu yapabilirsin. senin tarafindan umursanmayip kaale alinmamak ilk zamanlar gorumceyi cildirtsada zamanla alisacaktir zaten sen ona bundan daha guzel bir cevap veremezsin hadi bakalim basla yapabilirsin...
kizlar cok mutsuzum sürekli düsünmeye basladimsuanki ruh halimi oldugu gibi yaziyorum..2 yillik evliyim.severek evlendik ailem ve bütün sevdiklerim uzakta kaldi sevdigim adam icin gurbete geldim hic düsünmeden..dügünümüz falan olmadi ailesi(özellikle babasi) bu evlilige karsiydi..herseye ragmen evlendik..herneyse zamanla beni tanidilar ve sevdiler babaylada baristik hatta suan cok iyi anlasiyoruz pederle ..ama seytan dururmu ..en bastan beri yildizimiz barismayan bi görümce var sürekli annesini fisfisleyen birini düsünün ve sonunda basarili oldu suan kayinvalde acaip gaza gelip bana kötü davraniyor en sevmedigim sey samimiyetsizlik ve laf sokulmasidir..varsa hatam acik sölensin isterim ama nerde bunlar hürrem politikasi izliyorlar sinsice (( görümcede 18 yillik evli onun esinide istemediler ama hep esinin yaninda oldu..sanirim cok dagittim kisaca sorun su bizim yanimizda atip tutan kocasini görmeyen görümcem benim agzimdan aldigi kücük bi lafi bin ekliyerek kaynanaya yetistirmesi ve kocasida o kadar adaletli akilli görünen adam birden saf degistirdi adam sürekli onlari kötülüyodu..acaba insanlara cokmu güveniyorum ummadigim birinden yanlis bi davranis görünce hesap sorasim geliyor..18 yildir muhatap olmayan damat ben kendimi sevdirince ataga gectiler ..sanirim görümcem ailesini kiskaniyo...kendi aralarinda laf sokup gülüsmeler oldu ..amaclari beni bunaltmak ..sizce ben bu durumda napmaliyim..dün cok agladim ..esimlede arami acmalari an meselesi ( lütfen nacizane fikirlerinizi bekliyorum
Kıyamam sana! Cok üzüldüm senin için
destegin ve degerli fikirlerin icin cok saol cnm..inan aradigim tek sey samimiyet..yazina bile yansimis ictenligin cok saol..simdi biraz daha iyiyim cok sükür..ayni gün esimle konustum sinirimden agladim zaten oda bana kiziyo güclü olman gerek sana laf sokana aninda cevabini ver eve gelip kendini üzme dedi..daha sonra yani bügün kaynanam geldi onada izah ettim güzel bi dille..biz bi aileyiz ben dedikodu yapmam ufak bi elestiriydi dedim sanirim oda anladi digerlerinin onu gazladigini yada bana rol yapiyo..en azindan kizindan ve damadindan uzak durmam gerektigini anlamis oldum seninde söledigin gibi asla güvenmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?