- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Ablaların diline vurmuş benceİyi geceler Hanımlar...
Size işyerimdeki bayanların yanımda yaptığı ve benim biraz garip bulduğum muhabbetten bahsedeceğim. Açıkçası benim yanımda böyle şeyler konuşulmasından çok hoşlanmıyorum ve bunu defalarca belirtmeme rağmen durumda herhangi bir değişiklik olmadı.
Affedersiniz ama sürekli yatak odası muhabbeti yapıyorlar... Yaşça hepsi benden çok büyük en genci ile aramızda 15 yaş farkı var... Ben durumdan çok rahatsızım....
Sürekli kıyas kıyas kıyas... Neden hep böyle insanlar beni buluyor yaaa mıknatıs gibi çekiyorum
Sizce de garip değil mi ben can ciğer kuzu sarma olduğum arkadaşlarıma bile bu denli rahat konuşamıyorum...
Ban yememek için çok detay veremiyorum ama yani haftada kaç kere ilişkiye girdiklerini bilmem ne falan anlatıyorlar... Ayıp değil mi bunu bir tek ben mi yadırgıyorum
Sizene rahatsız uyorsabizmuhatap olmayın.İyi geceler Hanımlar...
Size işyerimdeki bayanların yanımda yaptığı ve benim biraz garip bulduğum muhabbetten bahsedeceğim. Açıkçası benim yanımda böyle şeyler konuşulmasından çok hoşlanmıyorum ve bunu defalarca belirtmeme rağmen durumda herhangi bir değişiklik olmadı.
Affedersiniz ama sürekli yatak odası muhabbeti yapıyorlar... Yaşça hepsi benden çok büyük en genci ile aramızda 15 yaş farkı var... Ben durumdan çok rahatsızım....
Sürekli kıyas kıyas kıyas... Neden hep böyle insanlar beni buluyor yaaa mıknatıs gibi çekiyorum
Sizce de garip değil mi ben can ciğer kuzu sarma olduğum arkadaşlarıma bile bu denli rahat konuşamıyorum...
Ban yememek için çok detay veremiyorum ama yani haftada kaç kere ilişkiye girdiklerini bilmem ne falan anlatıyorlar... Ayıp değil mi bunu bir tek ben mi yadırgıyorum
Evet hoş olmuyo canım.Bizim orda bi kız vardı geldı sabah dedıkı kızlar dün gece mercımegı fırına verdık.Ilıklerıme kadar hıssettım.İyi geceler Hanımlar...
Zaten bi o kalmisti konusulmayan konusun kardesim onu da konusun yakinda storilerde de gorcez zaten kocamla iliskiye girerken diye . Haklisin sizin basiniz kelmi dunyanin sonu geldi zaten daha gorecegimiz igrenclik kalmadi galiba bi bu kalmisti bunu da yapin...Erkekler de kendi aralarinda bunlari konusurlar. Bizim basimiz kel mi biz de konusabiliriz bence. Rahatsiz olan dinlemez.
Zaten bi o kalmisti konusulmayan konusun kardesim onu da konusun yakinda storilerde de gorcez zaten kocamla iliskiye girerken diye . Haklisin sizin basiniz kelmi dunyanin sonu geldi zaten daha gorecegimiz igrenclik kalmadi galiba bi bu kalmisti bunu da yapin...
Mesajiniza gulmekten cevap yazamadim inaninZaten bi o kalmisti konusulmayan konusun kardesim onu da konusun yakinda storilerde de gorcez zaten kocamla iliskiye girerken diye . Haklisin sizin basiniz kelmi dunyanin sonu geldi zaten daha gorecegimiz igrenclik kalmadi galiba bi bu kalmisti bunu da yapin...
Kesinlikle ..Kime neBen yapmam, yapana da mani olmam, bağa ne...
Niye yapmam, o konuda mahremiyet duygum ağır basar. Sevişmek güzeldir, hele aşkla yapılıyorsa dadından yinmez, anladık da, bunun muhabbetini niye yapayım yahu, spor sonrası kritik yapar gibi? Seviştiğin insana da saygısızlık bir yerde. En mahrem hallerinden birini paylaşıyor seninle, sen git elaleme dedikodu malzemesi olarak ver o anları. Bana ters. O yüzden anlatmadığım gibi bana da gelip anlatamazlar. Ha, anlatmak isteyenler toplaşıp konuşsunlar, o da beni ilgilendirmez sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?