- Konu Sahibi karalahana06
-
Detay vermedim dikkat ederseniz rahatsız olduğum durumu yazdımSende onlarin ozeli suan milyonlarca insanin icinde döktün ne farkınız kaldi
Yani yazsam mı yazmasam mı bilmiyorum ama... Gerçekten dozunu aşan şeyler..cumleler onemli dozunda abuk sabuk olmazsa rahatsiz olmam ama devamli sacma sapan kelimelerle anlatirlarsa midem bulanir
Sana yazmadim ben onu..Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim iş yeri departmanımda 7 bayan çalışıyoruz erkek yok... Burada ayrımcılık yapmak falan değil amacım
AbovvvZaten bi o kalmisti konusulmayan konusun kardesim onu da konusun yakinda storilerde de gorcez zaten kocamla iliskiye girerken diye . Haklisin sizin basiniz kelmi dunyanin sonu geldi zaten daha gorecegimiz igrenclik kalmadi galiba bi bu kalmisti bunu da yapin...
Hayır hayır öyle bir şey değil... Argo tarzı ve rahatsız edici... Yani eşlerinden o kadar detaylı bahsediyorlar ki... Anlatamıyorum burada işteBazen faydalı oluyor bunları konuşmak. Ufkunuzu açacak önerilerde geliyor bu sohbetlerde. Öyle ayıp ayıp diye takılırsanız hayatın bazı zevklerinden mahrum kalabilirsiniz. Ama derseniz ben konuşmam ama internetten hep araştırırım o zaman da hafif bir ikiyüzlülük oluyor.
işyerinde bu denli argo konuşulması... Yani eşlerinin affedersiniz ama her özelliklerini anlatmaları...Ayıp veya değil. Bu pek sizi ilgilendirmez bence. Size yanlış gelen, onlara gelmiyordur falan. Rahatsız oluyorsanız dile getirin veya yanlarında oturmayın.
İşyerinde ve argo... Üstelik yalnızca iş arkadaşı bunlar. Yani dışarıda görüşme gibi durumları da yok yakın değillerBence değil, cinsellikte yemek yemek gibi temel bir ihtiyaç sadece .
Bende yaparım yakın arkadaslarimla , çok eğlenceli oluyor sizde yapın bence
İkisine de karşıyımErkekler de kendi aralarinda bunlari konusurlar. Bizim basimiz kel mi biz de konusabiliriz bence. Rahatsiz olan dinlemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?