İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

Bence de gereksız. Kımseye anlatmam yanı gerek duymam. Hem sonra hos olmuyor bana kalırsa kadın kendı esıyle benım esımı kıyaslayacak aklında falan. Bana kalırsa iyici. Mahrem diye bır sey kalmadı.ınsanlar esının aldıgı hedıyeyı esıyle gecirdigi zamanı cocuguna yedırdıgını kendı yedıgınj ewine gelen komsusunj cıktıgı tatili izledigi diziyi her seyı sosyal medyada yayınlıyor. Yatagını da anlatır.. Bence işsiz güçsüz insanların aktivitesi tüm saydıklarım. Kafa olarak da boşlar. Bu da benım dusuncem.

Evet senin. Eltınle basladın, eltının bebegı, kaynın, kayınvalıden simdi de arkadaslar?
Bunların yaptıgı seyleri begenıyor sevmiyorsun ama, kaynanan en cok seni sevsin eltin senınle gorussun yalandan bile olsa sana iyi davransın falan istiyorsun.
Arkadaslarin konusurken bıldıgıne göre o ortamdasın.
Tezat degıl mı bunlar?
İş yerinde aynı odada çalıştığım insanlardan bahsediyorum ama...

İyi geceler Hanımlar...
Size işyerimdeki bayanların yanımda yaptığı ve benim biraz garip bulduğum muhabbetten bahsedeceğim. Açıkçası benim yanımda böyle şeyler konuşulmasından çok hoşlanmıyorum ve bunu defalarca belirtmeme rağmen durumda herhangi bir değişiklik olmadı.
Affedersiniz ama sürekli yatak odası muhabbeti yapıyorlar... Yaşça hepsi benden çok büyük en genci ile aramızda 15 yaş farkı var... Ben durumdan çok rahatsızım....
Sürekli kıyas kıyas kıyas... Neden hep böyle insanlar beni buluyor yaaa mıknatıs gibi çekiyorum 😂

Sizce de garip değil mi ben can ciğer kuzu sarma olduğum arkadaşlarıma bile bu denli rahat konuşamıyorum...

Ban yememek için çok detay veremiyorum ama yani haftada kaç kere ilişkiye girdiklerini bilmem ne falan anlatıyorlar... Ayıp değil mi bunu bir tek ben mi yadırgıyorum
bence de ayip. hic sevmem o muhabbeti. benim eltim yapmisti ilk bana ya ban yemem umarim da kayinbiraderimin hangi prezervatifi kullandigini biliyorum ne sacma degil mi? sadece bana ne diyebilmistim saskinliktan...

tora"tik" abla gelene gidene basmış beğenmedimi. kendisi neçe yorum yaptı bu konuya acaba bi göreydik
Aynen yahu.
Neyse ortalığı karıştırıp hepimizi grileştirecek bir yorum atmamış ortaya. Buna da şükür.

Konu sahibi sevmiyorsanız durmayın. İstemiyorsanız yanlarında bulunmayın yani. Sürekli başkaları hakkında kou açıyorsunuz. Sevgili @benneyanginlargordum e katılıyorum.

İyi geceler Hanımlar...
Size işyerimdeki bayanların yanımda yaptığı ve benim biraz garip bulduğum muhabbetten bahsedeceğim. Açıkçası benim yanımda böyle şeyler konuşulmasından çok hoşlanmıyorum ve bunu defalarca belirtmeme rağmen durumda herhangi bir değişiklik olmadı.
Affedersiniz ama sürekli yatak odası muhabbeti yapıyorlar... Yaşça hepsi benden çok büyük en genci ile aramızda 15 yaş farkı var... Ben durumdan çok rahatsızım....
Sürekli kıyas kıyas kıyas... Neden hep böyle insanlar beni buluyor yaaa mıknatıs gibi çekiyorum 😂

Sizce de garip değil mi ben can ciğer kuzu sarma olduğum arkadaşlarıma bile bu denli rahat konuşamıyorum...

Ban yememek için çok detay veremiyorum ama yani haftada kaç kere ilişkiye girdiklerini bilmem ne falan anlatıyorlar... Ayıp değil mi bunu bir tek ben mi yadırgıyorum

Erkeklerde bu muhabbetlere girip birbirleri arasinda yarış yapiyorlar bencede cok igrenc.

tora"tik" abla gelene gidene basmış beğenmedimi. kendisi neçe yorum yaptı bu konuya acaba bi göreydik
Patrona şikayet etmekten öte bi çözümü yok. Bağıra bağıra iş yerinde sex muhabbeti döndürürken, yanlışlıkla duymaya sebebiyet veren bu 2 teyzeyi ihbar etmek çok mantıklı neyseki. Ortamdan uzaklaşmakla kim neden uğraşsın amaaannn işte

yalnız benden geri çekmiş beğenmedimi iki gözümün çiçeği yoksa yıldızlarımız barışacak mı ımmmmhh
Aynen yahu.
Neyse ortalığı karıştırıp hepimizi grileştirecek bir yorum atmamış ortaya. Buna da şükür.

Konu sahibi sevmiyorsanız durmayın. İstemiyorsanız yanlarında bulunmayın yani. Sürekli başkaları hakkında kou açıyorsunuz. Sevgili @benneyanginlargordum e katılıyorum.

yalnız benden geri çekmiş beğenmedimi iki gözümün çiçeği yoksa yıldızlarımız barışacak mı ımmmmhh
Ahhaa benden geri çekmemiş, bizim yıldızımız karışık, bir barışıyor bir küsüşüyor :D

Bence değil, cinsellikte yemek yemek gibi temel bir ihtiyaç sadece .
Bende yaparım yakın arkadaslarimla , çok eğlenceli oluyor sizde yapın bence :KK53:
Bu temel ihtiyaç, sedece 2 kişi arasında olur, bir yemekle kuyaslansaydı ,nasil bereber yemek yenildiği gibi,i cinsellikde beraber yapılırdı . Çok saçma çok bilinçsizce . Yabancı adamın özel işlerinden banane??
Ayıp değil, ayınbın önde gideni. Çok cahil bulurum bunları yapanları .
Hem diğer taraftan olanı var olmayanı var.

Bu üyede aşırı derecede demagoji sezinliyorum.
Dozu yavaş yavaş arttırıyor, tamamen geri dönüşlere göre şekil veriyor.
Benim dusuncem ise, gecen gun eltısı ıcın beni sevmiyor benımle konusmuyor ve saklamıyor bunu, yalandan olsa seviyor gıbı davranıp konusmasını isterdim benimle dedıgı ıcın... Isyerındekı arkadaşlarını dınlıyor, guluyor guzel vakit gecırıyor sonra buraya hosuma gitmiyor diye konu acıyor gıbı geliyor.. yani ben ofisteki kadınlara bu muhabbetten hoslanmadıgını caktırdıgını veya dile getirdiğini dusunmuyorum.. 🤣

Benim dusuncem ise, gecen gun eltısı ıcın beni sevmiyor benımle konusmuyor ve saklamıyor bunu, yalandan olsa seviyor gıbı davranıp konusmasını isterdim benimle dedıgı ıcın... Isyerındekı arkadaşlarını dınlıyor, guluyor guzel vakit gecırıyor sonra buraya hosuma gitmiyor diye konu acıyor gıbı geliyor.. yani ben ofisteki kadınlara bu muhabbetten hoslanmadıgını caktırdıgını veya dile getirdiğini dusunmuyorum.. 🤣
Ben de öyle düşünüyorum. Konu sahibinin karakteri bu şekilde. Eltisine de ilk önce gülücükler saçıp hediyeler almıştı ama sonra dedi ki evet ben de onu sevmiyorum.

Hiç hoş bulmuyorum hepimiz eşlerimizle cinsellik yaşıyoruz ama bunu ulu orta anlatmıyoruz anlatamam sevmiyorum o tarz muhabbetleri..bilemiyorum ve çok saçma buluyorum nedir yani bunu konuşmak..ben çok yakın arkadaşlarımla bile böyle konulara girmiyorum elalem neler anlatıyormuş vay be..

bizde çok goy goy yaparız ama genel olarak dalgaya vurruz
işte fındık fıstık yeriz oo akşama hazırlık falan deriz
gülüp geçiyoruz çok takılacak bişi yok..

Konuşmayan kadın var mı bunları ya 😂😂😂 dozu kişiden kişiye değişir ama bu muhabbetler çok sık döner kadınlar arasında... sonuçta kendi arkadaş grupları ile konusuyorlar .Rahatsız olan dile getirir rahatsızlığını ya da o an ortamda bulunmaz .

Şimdi burası bir işyeri Nasıl ki giyim kuşatma dikkat ediliyorsa usluba konuşmalarada dikkat edilmeli
Ne münasebet gitmek orası benim iş yerim çalışıyorum ben niye gidiyorum o sapık muhabbeti yapanlar gitsin
Dediğim gibi mide bulandırıcı ciddi anlamda kusasım geliyor rahatsızlık verici ve seviyesizce
Biriside yazmış nasıl öğrenicez vs sevişmek doğal seleksiyondur birinin öğretmesine gerek yok
Terbiyesizlik normal olmaya başladı Nasıl ki bu tür konuşmaları metroda dışarda duyunca sapıklığa girer işyeride öyle

bende sevmem bu mhabbetleri ama etrafımda yapan çok. sessiz kalıyorum banane.. sizde öyle düşünün.. size ne..

Back
X