İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

Hah o zaman derimki sana rahatsiz oluyosan, teyzecim sex hayatin sana kalsin hadi bana eyvallah:)
Arkadaşımın annesinin komşusuydu bazen ben onlara gittiğimde orda olurdu.O daha çok tavsiyeler verirdi bize 🙈 kendi hayatını çok nadir anlatırdı 🤣🤣 mesela şeyi hiç unutmam düğün gecesi oğluyla gelininin yatağının altına saklanan kayınvalide hikayesini 🤣🤣🤣🤣🙈🙊🙉

Cinsellik , yemek içmek kadar doğal ve ihtiyaç buna eyvallah.
Fakat, herkes ile her yerde yer içeriz, ama diğerini özel insan ile özel ortamda paylaşırız dimi ulu orta yapan varsa bilemem.
Bu söylemesi ayıp , bu gün üç kilo pirzola yedik gibi bir şey değil yani.
Tuvalet ihtiyacı da gayet doğal bir ihtiyaç, oldu o zaman kim günde kaç kere yaptı onu da paylaşalım olmaz yani.

Burada da uzaya gidecek araç parcalari yapmiyoruz zaten,böyle akla takilanlar konusuluyor,diger yemek yapmayan kv,kıskanç elti konularindan daha onemsiz gelmedi bana...
Kadına Bi zararları yok ki kıskanç elti yine Bi sıkıntı yaratır. Ben olsam dinlemem bile çok ilginç değilse tabi fantezi dünyaları 😂😂

Oyledir illa ki,ama bence sadece gurultuden rahatsiz olunur boyle ortamda. Konu sahibi onceki mesajlarinda devlet dairesine is yaptirmaya gelenler de duyuyor demisti o yuzden bu sekil ornekleme yaptim :KK66:

Bizim acik ofiste sifreli konusulurdu. Disaridan biri duysa asla anlasilmazdi mesela. Ama aralarinda cok eglenirdi kizlar:KK66:
Eglendikleri kesin:)Bekarken de bazi arkadaslar hep bahseder gulusurlerdi,ben rahatsiz oldugumu belli edince saygi gosterip toparlanmislardi biraz:))

Oyledir illa ki,ama bence sadece gurultuden rahatsiz olunur boyle ortamda. Konu sahibi onceki mesajlarinda devlet dairesine is yaptirmaya gelenler de duyuyor demisti o yuzden bu sekil ornekleme yaptim :KK66:

Bizim acik ofiste sifreli konusulurdu. Disaridan biri duysa asla anlasilmazdi mesela. Ama aralarinda cok eglenirdi kizlar:KK66:
Eglendikleri kesin:)Bekarken de bazi arkadaslar hep bahseder gulusurlerdi,ben rahatsiz oldugumu belli edince saygi gosterip toparlanmislardi biraz:))

İyi geceler Hanımlar...
Size işyerimdeki bayanların yanımda yaptığı ve benim biraz garip bulduğum muhabbetten bahsedeceğim. Açıkçası benim yanımda böyle şeyler konuşulmasından çok hoşlanmıyorum ve bunu defalarca belirtmeme rağmen durumda herhangi bir değişiklik olmadı.
Affedersiniz ama sürekli yatak odası muhabbeti yapıyorlar... Yaşça hepsi benden çok büyük en genci ile aramızda 15 yaş farkı var... Ben durumdan çok rahatsızım....
Sürekli kıyas kıyas kıyas... Neden hep böyle insanlar beni buluyor yaaa mıknatıs gibi çekiyorum 😂

Sizce de garip değil mi ben can ciğer kuzu sarma olduğum arkadaşlarıma bile bu denli rahat konuşamıyorum...

Ban yememek için çok detay veremiyorum ama yani haftada kaç kere ilişkiye girdiklerini bilmem ne falan anlatıyorlar... Ayıp değil mi bunu bir tek ben mi yadırgıyorum
Ayıp tabi canım bırak arkadaşı ben kız kardeşime bile söyleyemem

Kadına Bi zararları yok ki kıskanç elti yine Bi sıkıntı yaratır. Ben olsam dinlemem bile çok ilginç değilse tabi fantezi dünyaları 😂😂
Valla elti dış kapinin mandalı,istemezsem bana birsey yapamaz.
Eskiden ogretmenler görgü kitabini tekrar tekrar okutur,uzerinde konustururdu ogrencileri.
Bence bunu yine yapmalilar.
Konusmada da bir görgü vardir,hersey her yerde konuşulmaz...

Seninde bu herkesle iyi olayım dıyıp, ıcten ıce kimseyi sevmemen?

Eklentiler

• IMG_20191028_223924.webp
    IMG_20191028_223924.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 51
Herkes aynı fikri paylaşmak zorunda sanki. Kadın beni nerde görse basıyor beğenmedimi. Neyse bencede susayım ban yemekten tansiyonum düştü artık
Bebeğin cinsiyeti ne , doğum tarihinizi görünce umarım erkektir dedim.
Balık burcu kadınlar için hayat çok fazla duygusal :olamaz:

Bence erkekeğin bu konuları kendi aralarında konuşmaları pek dürüst ve ahlaklı olanda bu ihtimal olması çok zayıf başka konuşacak konu mu yok,
Eşim kesinlikle bu konular konuşulmaz diyor onun dediği ha hanımı pazarlamışsın, ha konuşmuşsun, bunlar mahrem kalmalı neden ortaya dökülüyor ki bu insanlarla diyelim tartıştınız seni hemen bu mahrem konularınla vurmaya çalışır, çokntehlikeli herkesin ağzında yatakodasındaki cinsellik bence hiç normal değil

Bebeğin cinsiyeti ne , doğum tarihinizi görünce umarım erkektir dedim.
Balık burcu kadınlar için hayat çok fazla duygusal :olamaz:
Valla bebeğin cinsiyeti havada kaldı. O kadar namuslu ki göstermiyor evlâdım.
Doktorum bi yerlerine bakarak kız diye tahmin etti ama kesin diyemem dedi. :)

Benim mi anlamadım
Evet senin. Eltınle basladın, eltının bebegı, kaynın, kayınvalıden simdi de arkadaslar?
Bunların yaptıgı seyleri begenıyor sevmiyorsun ama, kaynanan en cok seni sevsin eltin senınle gorussun yalandan bile olsa sana iyi davransın falan istiyorsun.
Arkadaslarin konusurken bıldıgıne göre o ortamdasın.
Tezat degıl mı bunlar?

Back
X