İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

Genel olan seyler benim calistigim yerde de cok can ciger ablalar vardi onlarda espirisini yaparlardi bana da sen daha evlenmedin ama diye başlarlardi.Duyma gorme yada yanlarindan uzaklas konusurlar yani buyuklerde var boyle seyler.

Rahatlık, açık görüşlülük başka cıvıklık seviyesizlik başka şeyler. Arkadaşıyla bu muhabbeti yapan hele ki başka insanların içinde, kadın da erkek de bana göre varoştur, Görgüsüzdür. “Too much information” her zaman irrite edici ve yanlıştır, bunu bilmeyecek kadar cahil insanlarla aynı ortamda çalışmanız üzücü.

Peki aynisini esiniz yapsa?
Aranizda gecenleri anlatsa?
Normal,yapabilir diyorsaniz daha diyeceğim yok hakim bey
Hangi ülkede yaşıyorsun ablacım ?
Erkekler arasındaki cinsellik muhabbetinin sınırı ne olmalıdır şöyle bir kenarda dursun. Ama bu ülkede erkekler, eşleri hakkında birbirlerine birşey anlatmaz.
En fazla konuşulacak şey; yemek kalitesi, ev temizliği, dır dır etmek vs dir.

Ama kadınlar birbirlerine bundan bahsetmekte sıkıntı görmez. Altında yatan sebepler biyolojik, fizyolojik, psikolojik, sosyolojik (nakarat olsun diye yazmadım hepsinden bir parça sebep taşır) sebepler de bir kenarda dursun.
Bir kadın iş arkadaşına tüm gece uyuyamadım çok Yorgunum dediğinde kaş göz yapan birkaç kadın kıkırdar ve kimileri için edepsiz denen muhabbetin minik bir kırıntısıyla bile o sıkıcı iş ortamı birden renkleniverir.
Of yazmaya üşendim ya siz bunu erkeklere vurun genelleyin işte.
Aman burda kimin fikrinin değiştiği görüşmüşte paragraf paragraf yazıyorum.

Her zaman söylerim. Kadın olmak çok eğlenceli birşey. Erkekler gibi üç ilgi alanı olup ona kanalize yaşayıp ölmüyoruz çünkü. Seks hayatını bile usulünce eğlence sebebi yapabilen müthiş varlıklarız. Kendinizi şu küçük renklerden mahrum edip simsiyah hayatınızdan pembeye Mora kırmızıya maviye b.k atınca ne oluyor?

Neyse kardeş. Siz yemek tariflerinden ve trendyol indirimlerinden devam edin

İkinci paragraf her "uykusuzum "dediğimizde oluyor domino etkisi yaratıyor bir an ortamda kikirdemeler oluyor ve bir kaç dakikalığına şenleniyor ortam .

Ayrıca yine katılıyorum sana hiç bir erkek bu tarz muhabbetleri başka bir erkeğe yapmaz net.Ama biz kadınlar için durum çok farklı .

Hayır bu edepsiz ahlaksız falan diyenleri de gerçekten anlamadım. Daha geçen gün uyuyamadım falan dedim. Hülya Avşar’ın şarkısından ‘Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum’ diye bir cümleyi şarkı formatında söylemeye başladı arkadaş. al sana güzel gün başlangıcı. Kalkıp da ‘hangi pozisyonda uzadı gece ‘falan dendiğini mi hayal ediyorlar. Kaldı ki gebelik konularında pozisyon da konuşulabilir?

Hayal güçleri çok geniş sanırım ne hayal ediyorlarsa artık :) :)

sizin bakış açınızda olan biri için eğlenilip 1-2 dk stresten uzaklaşmak adına evet eğlenceli.
esas kız da bir gıdım dahi eğeleniyorsa öyledir tabiki.çok ketum bi karakterdir fazla ağırdır ciddidir mesela işler değişir ozman.
ama herkes bu muzüpliklerden eğlenecek eğlenmeli diyemeyiz değil mi? Olay esas kızın etrafında dönüyorsa tabi bu durum geçerli.
genel olarak sexten hasediliyorsa düşüncem ilk yorumumdaki gibi.

Esas kız derken? Konu sahibi üzerinden goygoy yapıyorlarsa ve kız onları uyardığı halde devam ediyorlarsa ben kimin nesini savunayım. Ya öyleyse ya böyleyse diye de yorum yapılmaz ablacım, ilk mesajdaki haftada kaç kez seviştiklerini falan konuşuyorlar yanımda hiç hoşlanmıyorum çok rahatsız oluyorum gibi ibarelere binaen yazdım. Yoksa bu muzipliklerden isteyen hoşlansın isteyen hoşlanmasın bana ne. Ben kendi muzipliğime bakarım anlayanla da goygoyumu yaparım

İş yerinde yatak odası muhabbeti yapılmaz diye düşünüyoruz diye hayatımız simsiyah oluyormuş bakalım daha neler okuyacağız bu forumda

''Ya öyleyse ya böyleyse diye de yorum yapılmaz ablacım, ''
demişsin ya hani;duruma göre, bulunulan ortama göre, geri dönüşleregöre yorumum da davranışım da değişir

bir de evli olmak illaki o evde mükemmel cinsel hayat var -hatta mükemmelliği şöyle dursun cinsellik var demek değildir ki.Kadın evlidir ama belki haftalardır belki aylardır ten teması yaşamamıştır ve hassas noktası budur belkide bunu kimse bilemez.bilmesinide gerek yoktur zaten, ne bileyim. ...bilip bilmeden sırf rahatlamak esnemek adına illa konuyı sexe getiricem diye patavatsızlık edilmemeli bana göre.ayıbı vs. bir kenara koyup birde bu yönü var olayın.

Tek kelimeyle igrenc....oyle seviyesiz insanlardan uzak durun duymayin kulaklikla muzik dinleyin yasak degilse.isyeriyse artik katlanacaksiniz duymamaya calisin ve o insanlardan uzak durun...hem ayip hem gunah mahrem diye birsey var tabi buradakilere kulak asmayin yazmak bedava nasilsa deliden bol nevar!!!

napıyım ya şimdi bu sevişemiyorsa deyip konuşmayayım mı hakaten anlamadım ben sizi ya evinde tarçın yoksa deyip yaptığım tarçınlı kurabiyeyi övmeyeyim, ya parası yoksa deyip son aldığım kıyafeti göstermeyeyim. Anlamadım

İş yerinde yatak odası muhabbeti yapılmaz diye düşünüyoruz diye hayatımız simsiyah oluyormuş bakalım daha neler okuyacağız bu forumda
Beni takibe alın tüm aykırı görüşlerden haberdar olabilirsiniz böylece

yo bal gibi anladınız.
da..
uzatmayalım boşverin, siz kuarabiyenizi de övün, kıayafetlerinizde gösterin.
herkes bireysel mutluluğuna odaklı yaşamaya, salt kendi hoşnutluğundan haz almaya,kendini tatmin etmeye odaklı yaşandığı ve bu normalleştirildiği için artık, bu yazışmalar polemikten bir adım ötye gitmez.

gerek var mı?
bence yok.
size bol goygoylu günler....

Son düzenleme:
Yok hakaten anlamamıştım ama yine de sağol

Aman ne renkli bı başlangıç ne ne renkli icim kipirdak kipirdak oldu sorma

Konuşmanın içeriğine göre değişir. Eğer ki konu sadece cinsellikse tamam ama mahrem anların paylaşıldığı bir muhabbet varsa bana itici geliyor.
İş yerinde yapılması çok yanlış.

Şöyle açıklayayım; bir arkadaş topluluğunda cünsellik üzerine bir sohbet dönüyor. Konu yatak odası veya kişisel cinsellik değil. Diyelim bir problem var, misal kuruluk kişisel deneyimimi üstü kapalı paylaşabilirim. Ablamın eltisi bazen bana takılır öyle konularda, dalgasına gözlerimi deviririm ama rahatsızlık duymam.

Birde eşimin mahrem yerlerinin büyüklüğünden, ben evden uzaktayken veya o uzaktayken ne yaptığından; haftada, ayda, gecede kaç kez yaşandığından tutta, hamileyken cinsellik yasaksa eşimin ne yaptığına ve hatta ilişkiyi reddedip reddetmediğimden, reddedersem hiç korkmuyor musun aldatmasından diye mahremiyetin mahremiyetinin mahremiyetine dek soran uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşım var. Ağzına ağzına çarpasım geliyor. Düşündükçe sinirleniyorum. Daha hatırlayamadığım çok absürt soruları 6 sene boyunca mercimek gibi ısıtıp ısıtıp önüme koyardı. Bir insan bunları neden sorar? Aklıma geldikçe sinir oluyorum.

Bekar veya evli onlarca insanla cinsellik üzerine sohbet etmişimdir ama kimsenin böyle şeylere girdiğini görmedim.

Eğer muhabbet yukarıdaki gibi aşırı mahremiyet içerikli ise bende rahatsızlıktan öte tiksindirici bulurdum. Milletin kocasının çükü kaç cm banane gitsinler tuvalette konuşsunlar.

Kadın arkadaş ortamımda bunun muhabbeti dönüyor bir şekilde, rahatsız da olmuyorum.
Çok ayrıntıya giren olursa da banane onun tercihi, ben anlatmam ama anlatmak isteyeni normal dinlerim yani.
Erkeklerle kıyaslamak mantıksız onlar böyle şeyler konuşmaz, ama kadınlar genelde konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…