- 17 Nisan 2018
- 199
- 143
- 33
- 33
- Konu Sahibi karalahana06
-
Genel olan seyler benim calistigim yerde de cok can ciger ablalar vardi onlarda espirisini yaparlardi bana da sen daha evlenmedin ama diye başlarlardi.Duyma gorme yada yanlarindan uzaklas konusurlar yani buyuklerde var boyle seyler.İyi geceler Hanımlar...
Size işyerimdeki bayanların yanımda yaptığı ve benim biraz garip bulduğum muhabbetten bahsedeceğim. Açıkçası benim yanımda böyle şeyler konuşulmasından çok hoşlanmıyorum ve bunu defalarca belirtmeme rağmen durumda herhangi bir değişiklik olmadı.
Affedersiniz ama sürekli yatak odası muhabbeti yapıyorlar... Yaşça hepsi benden çok büyük en genci ile aramızda 15 yaş farkı var... Ben durumdan çok rahatsızım....
Sürekli kıyas kıyas kıyas... Neden hep böyle insanlar beni buluyor yaaa mıknatıs gibi çekiyorum
Sizce de garip değil mi ben can ciğer kuzu sarma olduğum arkadaşlarıma bile bu denli rahat konuşamıyorum...
Ban yememek için çok detay veremiyorum ama yani haftada kaç kere ilişkiye girdiklerini bilmem ne falan anlatıyorlar... Ayıp değil mi bunu bir tek ben mi yadırgıyorum
Hangi ülkede yaşıyorsun ablacım ?Peki aynisini esiniz yapsa?
Aranizda gecenleri anlatsa?
Normal,yapabilir diyorsaniz daha diyeceğim yok hakim bey
Hangi ülkede yaşıyorsun ablacım ?
Erkekler arasındaki cinsellik muhabbetinin sınırı ne olmalıdır şöyle bir kenarda dursun. Ama bu ülkede erkekler, eşleri hakkında birbirlerine birşey anlatmaz.
En fazla konuşulacak şey; yemek kalitesi, ev temizliği, dır dır etmek vs dir.
Ama kadınlar birbirlerine bundan bahsetmekte sıkıntı görmez. Altında yatan sebepler biyolojik, fizyolojik, psikolojik, sosyolojik (nakarat olsun diye yazmadım hepsinden bir parça sebep taşır) sebepler de bir kenarda dursun.
Bir kadın iş arkadaşına tüm gece uyuyamadım çok Yorgunum dediğinde kaş göz yapan birkaç kaydını kıkırdar ve kimileri için edepsiz denen muhabbetin minik bir kırıntısıyla bile o sıkıcı iş ortamı birden renkleniverir.
Of yazmaya üşendim yasiz bunu erkeklere vurun genelleyin işte.
Aman burda kimin fikrinin değiştiği görüşmüşte paragraf paragraf yazıyorum.
Her zaman söylerim. Kadın olmak çok eğlenceli birşey. Erkekler gibi üç ilgi alanı olup ona kanalize yaşayıp ölmüyoruz çünkü. Seks hayatını bile usulünce eğlence sebebi yapabilen müthiş varlıklarız. Kendinizi şu küçük renklerden mahrum edip simsiyah hayatınızdan pembeye Mora kırmızıya maviye b.k atınca ne oluyor?
Neyse kardeş. Siz yemek tariflerinden ve trendyol indirimlerinden devam edin
Hayır bu edepsiz ahlaksız falan diyenleri de gerçekten anlamadım. Daha geçen gün uyuyamadım falan dedim. Hülya Avşar’ın şarkısından ‘Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum’ diye bir cümleyi şarkı formatında söylemeye başladı arkadaş. al sana güzel gün başlangıcı. Kalkıp da ‘hangi pozisyonda uzadı geceİkinci paragraf her "uykusuzum "dediğimizde oluyordomino etkisi yaratıyor bir an ortamda kikirdemeler oluyor ve bir kaç dakikalığına şenleniyor ortam .
Ayrıca yine katılıyorum sana hiç bir erkek bu tarz muhabbetleri başka bir erkeğe yapmaz net.Ama biz kadınlar için durum çok farklı .
Hayır bu edepsiz ahlaksız falan diyenleri de gerçekten anlamadım. Daha geçen gün uyuyamadım falan dedim. Hülya Avşar’ın şarkısından ‘Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum’ diye bir cümleyi şarkı formatında söylemeye başladı arkadaş. al sana güzel gün başlangıcı. Kalkıp da ‘hangi pozisyonda uzadı gece‘falan dendiğini mi hayal ediyorlar. Kaldı ki gebelik konularında pozisyon da konuşulabilir?
Seksli konuda bir tecrübelisiniz deyip bel altı girişmişsiniz de yok ben inmeyeceğim bu seviyeyeÖyle birşey yazmadım.Tüm toplumu kapsayan bir genellemede yapmadım.Ayrıca hangi toplumla seks konuşulup konuşulmadığı hakkında fikrim yok.Belli ki siz bu konu da tecrübelisiniz.
Hayır bu edepsiz ahlaksız falan diyenleri de gerçekten anlamadım. Daha geçen gün uyuyamadım falan dedim. Hülya Avşar’ın şarkısından ‘Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum’ diye bir cümleyi şarkı formatında söylemeye başladı arkadaş. al sana güzel gün başlangıcı. Kalkıp da ‘hangi pozisyonda uzadı gece‘falan dendiğini mi hayal ediyorlar. Kaldı ki gebelik konularında pozisyon da konuşulabilir?
Esas kız derken? Konu sahibi üzerinden goygoy yapıyorlarsa ve kız onları uyardığı halde devam ediyorlarsa ben kimin nesini savunayım. Ya öyleyse ya böyleyse diye de yorum yapılmaz ablacım, ilk mesajdaki haftada kaç kez seviştiklerini falan konuşuyorlar yanımda hiç hoşlanmıyorum çok rahatsız oluyorum gibi ibarelere binaen yazdım. Yoksa bu muzipliklerdensizin bakış açınızda olan biri için eğlenilip 1-2 dk stresten uzaklaşmak adına evet eğlenceli.
esas kız da bir gıdım dahi eğeleniyorsa öyledir tabiki.çok ketum bi karakterdir fazla ağırdır ciddidir mesela işler değişir ozman.
ama herkes bu muzüpliklerden eğlenecek eğlenmeli diyemeyiz değil mi? Olay esas kızın etrafında dönüyorsa tabi bu durum geçerli.
genel olarak sexten hasediliyorsa düşüncem ilk yorumumdaki gibi.
napıyım ya şimdi bu sevişemiyorsa deyip konuşmayayım mı hakaten anlamadım ben sizi''Ya öyleyse ya böyleyse diye de yorum yapılmaz ablacım, ''
demişsin ya hani;duruma göre, bulunulan ortama göre, geri dönüşleregöre yorumum da davranışım da değişir
bir de evli olmak illaki o evde mükemmel cinsel hayat var -hatta mükemmelliği şöyle dursun cinsellik var demek değildir ki.Kadın evlidir ama belki haftalardır belki aylardır ten teması yaşamamıştır ve hassas noktası budur belkide bunu kimse bilemez.bilmesinide gerek yoktur zaten, ne bileyim. ...bilip bilmeden sırf rahatlamak esnemek adına illa konuyı sexe getiricem diye patavatsızlık edilmemeli bana göre.ayıbı vs. bir kenara koyup birde bu yönü var olayın.
Beni takibe alın tüm aykırı görüşlerden haberdar olabilirsiniz böyleceİş yerinde yatak odası muhabbeti yapılmaz diye düşünüyoruz diye hayatımız simsiyah oluyormuşbakalım daha neler okuyacağız bu forumda
napıyım ya şimdi bu sevişemiyorsa deyip konuşmayayım mı hakaten anlamadım ben siziya evinde tarçın yoksa deyip yaptığım tarçınlı kurabiyeyi övmeyeyim, ya parası yoksa deyip son aldığım kıyafeti göstermeyeyim. Anlamadım
Yok hakaten anlamamıştım ama yine de sağolyo bal gibi anladınız.
da..
uzatmayalım boşverin, siz kuarabiyenizi de övün, kıayafetlerinizde gösterin.
herkes bireysel mutluluğuna odaklı yaşamaya, salt kendi hoşnutluğundan haz almaya,kendini tatmin etmeye odaklı yaşandığı ve bu normalleştirildiği için, artık, bu yazışmalar polemikten bir adım ötye gitmez
gerek var mı?
bence yok.
size bol goygoylu günler....
Seksli konuda bir tecrübelisiniz deyip bel altı girişmişsiniz de yok ben inmeyeceğim bu seviyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?