İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

Anlıyorum.
Siz çekmek zorunda değilsiniz, onlar da karikterleri doğrultusunda haz aldıkları bu muhabbetlerini sonlandırmak zorunda değiller. Her iki tarafı kurtaracak çözüm yolu elbet vardır. Ama siz çözüm yolu aramıyorsunuz, sadece durumun bakış açınızca onaylanıp onaylanmadığını merak ediyorsunuz
Hayır çözüm de arıyorum.
Ama anlatıp rahatlamak da istedim

Ya surekli oldugunu dusun.. ahmet amcayla ayfer teyze nasil yapiyolar bunu neden surekli dinlemek zorunda olayim is yerinde? Valla bunu normal karsilamak bile bana gore tuhaf..
Birde bu muhabbeti rahat rahat yapan ablalar, bir zaman sonra sana da soruyor, gevşek gevşek gülerek. Biz senin yaşındayken diye başlayan iğrenç muhabbetler var birde tabi.

Bende zamanında bu saçmalığa maruz kaldığım için konu sahibini çok iyi anlıyorum.

Zorunda değilsiniz onu diyorum ama 2 saattir
Zorunda degilim ama hosuma gitmiyorsa orayi terk edicem ya da kulagimi tikayacam😂

Haz aldiklari muhabbet demissinde.. yaparken yeterince aliyolardir 10.000 kez anlatmanin is yerinde mantigi nedir? Konusmaya mi geliyolar is yerine.. is yapsinlar

Birde bu muhabbeti rahat rahat yapan ablalar, bir zaman sonra sana da soruyor, gevşek gevşek gülerek. Biz senin yaşındayken diye başlayan iğrenç muhabbetler var birde tabi.

Bende zamanında bu saçmalığa maruz kaldığım için konu sahibini çok iyi anlıyorum.
Ya bak iki uc kisi hoslanir bu konukari konusur ok nerde isterse, ama is yerinde olmaz ablacim boyle sacma seyler.

Ya surekli oldugunu dusun.. ahmet amcayla ayfer teyze nasil yapiyolar bunu neden surekli dinlemek zorunda olayim is yerinde? Valla bunu normal karsilamak bile bana gore tuhaf..

Tam tersini düşünmek lazım sabah kocalar işe gidip bizimle ne halt yediklerini arkadaşlarıyla paylaşsalar aaaa terbiyesiz herifler demez miyiz, nasıl normal karşılanabilir ki böyle bir şey

Belkide hepsi birbirine yalanlar uydurup ben senden daha iyiyim , şöyle böyleyiz, hayatimiz şahane... gibi gibi gibi.. belkide sadece kendilerini kandırıyorlar halbuki anlattiklarinin hicbirini yapmadılar hepsi hayal ürünüydü.. olamaz mı olabilir :KK51:

Tam tersini düşünmek lazım sabah kocalar işe gidip bizimle ne halt yediklerini arkadaşlarıyla paylaşsalar aaaa terbiyesiz herifler demez miyiz, nasıl normal karşılanabilir ki böyle bir şey

Aynen o adamlar bizi gorunce direk oyle sahne gelir goz onune. Ha dimdi onada: gelsin canim nolcakki diyenler cikabilir:)

Ya bak iki uc kisi hoslanir bu konukari konusur ok nerde isterse, ama is yerinde olmaz ablacim boyle sacma seyler.
Erkekler bu konuda daha hassas, kimse karısıyla ilişkisini anlatmaz ama bazı kadınlar anlatmaya adeta bayılıyor, anlamak mümkün değil.

Zorunda degilim ama hosuma gitmiyorsa orayi terk edicem ya da kulagimi tikayacam😂

Haz aldiklari muhabbet demissinde.. yaparken yeterince aliyolardir 10.000 kez anlatmanin is yerinde mantigi nedir? Konusmaya mi geliyolar is yerine.. is yapsinlar
Bence net tavırla da göstermek mümkün. Günaydın demelerine karşılık, bugün sevişme skorunuz konuşulmayacaksa günaydın denilebilir.
Yani çözüm herzaman bulunur istenirse.

Seks konuşulmayan toplumlarda ahlak süper di mi. Hı hı

Öyle birşey yazmadım.Tüm toplumu kapsayan bir genellemede yapmadım.Ayrıca hangi toplumla seks konuşulup konuşulmadığı hakkında fikrim yok.Belli ki siz bu konu da tecrübelisiniz.

Bence net tavırla da göstermek mümkün. Günaydın demelerine karşılık, bugün sevişme skorunuz konuşulmayacaksa günaydın denilebilir.
Yani çözüm herzaman bulunur istenirse.
Cozumu sundum ben zaten, ben olsam belki uyarirdim kisilere bagli yoksa patrona anlatsinlar atesli gecelerini😂

Back
X