- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
Valla kendimle kitap götürüp kitap okuyorum muhattap olmayayım diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzlemedim. İlan etmeye gerek yok yaniBi video vardi, ben kadinim kadinim bennn diye bagiriyodu aklima geldi nedense![]()
Uzun yillar acik ofiste calistim,duymak istemedigim hic bir seyi duymadim. Canim istemezse o ortamdaki hic bir seyi duymam ben. Siz de duymayabilirsiniz esasinda. Ya da en fazla gurultu etmeyelim arkadaslar lutfen diye uyarabilirsiniz.Evet örneğin yemekhane sırasında etrafımız insan doluyken... Veya vatandaş gelmiş işlemi benim masada ise... Yani bayağı bayağı sesli
2 kişi ne derece saçma muhabbetin içinde olursa olsun, bu konuyu burda konuşamazsınız deme yetkimiz yok. Kısık sesle konuşmaları rica edilebilir en fazla.Haha hosuna gitmeyen eyvallah der teyzeyede is yerinde diyemezsin eyvalllah diye![]()
Is yerinde derim arkadasim:)2 kişi ne derece saçma muhabbetin içinde olursa olsun, bu konuyu burda konuşamazsınız deme yetkimiz yok. Kısık sesle konuşmaları rica edilebilir en fazla.
Böyle bişey konuşmuyoruz, uyduruyor denirse kötü olur
Hayir kadin olunca ozgur oldugumuzu gostercez yaİzlemedim. İlan etmeye gerek yok yani![]()
Hahhhh aynııValla ayıp mı terbiyesizlik mi bilmem ama bana göre bayağılık... benimde eski çalıştığım yerde vardı böyle bir kaç kadın,konuşurlar sonra bana bakıp "ay bak utandı bekar kız bu susun" derlerdi ozaman ağızlarına çakasım gelirdi ... hatırlayınca bile o ana gidip sinirim bozuldu
. Bu kişisel bir durum. İnternetten açıp kamasutrayı araştırdığımda bunu kimse görmez ve bilmez. Kimse rahatsız olmaz. İnternetle aramda kalır kimseyi ilgilendirmez. Ahmet abinin performansını öğrenmekle alakası bile yokŞimdi ayıp mevzusundan giriliyor ya konuya o yüzden ikiyüzlülük. Mesela anne babaya el kaldırmak toplumda ayıptır, tabudur. Bunu yapan kimse birine ballandıra ballandıra anlatamaz. Konuşmadığımız halde de internetten girip nasıl yaşlı dövülür diye aratmayız. Bunu kendimize yakıştırmayız.
Konu seks olunca insanlara da çok ayıp, yok çok mahrem konuşmayın deyip başka insanların fotoğraf ve videolarını izlerseniz bu ikiyüzlülük. Sizin de aynı şeye ihtiyacınız varki kalkıp araştırma yapıyorsunuz.
Diyemezsiniz değil konu, önünü kesemezsiniz konuşanlar istemedikçe.Is yerinde derim arkadasim:)
Gider patrona soylerim ben olsam:) o zaman gorurler gunlerini:) ama ben yurek yemis bi insanim:)Diyemezsiniz değil konu, önünü kesemezsiniz konuşanlar istemedikçe.
Yok artık patron napacak kiGider patrona soylerim ben olsam:) o zaman gorurler gunlerini:) ama ben yurek yemis bi insanim:)
Tamam. Bir önceki sorumu tekrar yöneltmek isterim. Öyle bişey yok, uyduruyor denirse?Gider patrona soylerim ben olsam:) o zaman gorurler gunlerini:) ama ben yurek yemis bi insanim:)
Belki yaristircak ne bilimYok artık patron napacak ki![]()
Muhtemelen eşlerini de tanıyorsun. Onlar bu şekilde anlattıktan sonra o adamlarla karşılaşmak da korkunç olmalı.Hayır hayır öyle bir şey değil... Argo tarzı ve rahatsız edici... Yani eşlerinden o kadar detaylı bahsediyorlar ki... Anlatamıyorum burada işte![]()
Devlet dairesi mi peki çalıştığınız yer?Evet örneğin yemekhane sırasında etrafımız insan doluyken... Veya vatandaş gelmiş işlemi benim masada ise... Yani bayağı bayağı sesli
Tamam. Bir önceki sorumu tekrar yöneltmek isterim. Öyle bişey yok, uyduruyor denirse?
Dinlenilen sayısal istatistiklerle ispat yapılamaz öyle değil mi