İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

. Bu kişisel bir durum. İnternetten açıp kamasutrayı araştırdığımda bunu kimse görmez ve bilmez. Kimse rahatsız olmaz. İnternetle aramda kalır kimseyi ilgilendirmez. Ahmet abinin performansını öğrenmekle alakası bile yok
Bende ondan bahsediyorum. Kimse görmesin kimse bilmesin benim araştırdığımı ama diğer tarafta bu konuyu konuşanlardan da çok rahatsızım demek. Doğal bir şey bu.
Biri yemek tarifini internetten alır, diğeri ayşe teyzeden. İşin özünde kimsenin amacı ahmet abi değil.

Muhtemelen eşlerini de tanıyorsun. Onlar bu şekilde anlattıktan sonra o adamlarla karşılaşmak da korkunç olmalı.
Mevzu cinsellik de değil. Tek özelimiz cinsellik değil çünkü. O kadınlar konuşurken " benim kocam burnunu karıştırır, sifonu cekmez......" deseler de aynı şey. Adam bunu sadece karısının yanında yapmış ama karısı kocasının kusurlarini gırgır adı altında herkese reklam etmiş. Herkes öğrenmiş yani 😳😳
Ve bunun da normal olduğunu kimse iddia edemez.
İddia ederler valla her şeyi bekler oldum 😊 ya da o zaman buraya da yazma derler 😂

Bende ondan bahsediyorum. Kimse görmesin kimse bilmesin benim araştırdığımı ama diğer tarafta bu konuyu konuşanlardan da çok rahatsızım demek. Doğal bir şey bu.
Biri yemek tarifini internetten alır, diğeri ayşe teyzeden. İşin özünde kimsenin amacı ahmet abi değil.
Yok artik bacim😂

Yemek tarifiyle kıyaslanacak bir konu olduğunu düşünüyorsan haklısın. 😊 ayşe teyzeden dinlemek istemiyorsan keşkül tarifini , internete de bakma çünkü riyakarlık oluyor 🤔 bence ahmet abiye dair merak da sözkonusu burda. Birilerinin derdidir büyük ihtimalle

İddia ederler valla her şeyi bekler oldum 😊 ya da o zaman buraya da yazma derler 😂
Burada kimse birbirini tanımıyor.
Ama öteki türlüsü " vay be demek ki mukadderin kocası erken boşalıyormuş, bir de horluyormus, üstüne gaz da çıkarıyormuş" :işsiz: :işsiz:
mukadderin kocasıyla da günde iki kez karşılaştığını düşün. Ne hissedersin?

Yemek tarifiyle kıyaslanacak bir konu olduğunu düşünüyorsan haklısın. 😊 ayşe teyzeden dinlemek istemiyorsan keşkül tarifini , internete de bakma çünkü riyakarlık oluyor 🤔 bence ahmet abiye dair merak da sözkonusu burda. Birilerinin derdidir büyük ihtimalle
Alakayı kuramadım. Tarifi soranı ayıplayıp terbiyesiz be dediğim gün kendimde araştırmam

Muhtemelen eşlerini de tanıyorsun. Onlar bu şekilde anlattıktan sonra o adamlarla karşılaşmak da korkunç olmalı.
Mevzu cinsellik de değil. Tek özelimiz cinsellik değil çünkü. O kadınlar konuşurken " benim kocam burnunu karıştırır, sifonu cekmez......" deseler de aynı şey. Adam bunu sadece karısının yanında yapmış ama karısı kocasının kusurlarini gırgır adı altında herkese reklam etmiş. Herkes öğrenmiş yani 😳😳
Ve bunun da normal olduğunu kimse iddia edemez.
Ayyy utanıyorum hem de nasıl hiç hoş değil hiç

İyi geceler Hanımlar...
Size işyerimdeki bayanların yanımda yaptığı ve benim biraz garip bulduğum muhabbetten bahsedeceğim. Açıkçası benim yanımda böyle şeyler konuşulmasından çok hoşlanmıyorum ve bunu defalarca belirtmeme rağmen durumda herhangi bir değişiklik olmadı.
Affedersiniz ama sürekli yatak odası muhabbeti yapıyorlar... Yaşça hepsi benden çok büyük en genci ile aramızda 15 yaş farkı var... Ben durumdan çok rahatsızım....
Sürekli kıyas kıyas kıyas... Neden hep böyle insanlar beni buluyor yaaa mıknatıs gibi çekiyorum 😂

Sizce de garip değil mi ben can ciğer kuzu sarma olduğum arkadaşlarıma bile bu denli rahat konuşamıyorum...

Ban yememek için çok detay veremiyorum ama yani haftada kaç kere ilişkiye girdiklerini bilmem ne falan anlatıyorlar... Ayıp değil mi bunu bir tek ben mi yadırgıyorum

İş hayatımda çok gördüm böyle tipler; öğrendiğim net bir şey var , yapamayanın diline vuruyor🙈 direk size anlatıyorlarsa duymak istemediğinizi belirtin yok çevrenizde konuşuluyorsa o an için ortamı değiştirin

Bence duyması bile yetmiştir, kimi insanın tahammülü olmaz bu tür muhabbetlere. Bağrındıkları için duymak zorunda kaldığını sanıyordur.
Ya surekli oldugunu dusun.. ahmet amcayla ayfer teyze nasil yapiyolar bunu neden surekli dinlemek zorunda olayim is yerinde? Valla bunu normal karsilamak bile bana gore tuhaf..

Yüksek ses kast ettim bağırma derken
Anlıyorum.
Siz çekmek zorunda değilsiniz, onlar da karikterleri doğrultusunda haz aldıkları bu muhabbetlerini sonlandırmak zorunda değiller. Her iki tarafı kurtaracak çözüm yolu elbet vardır. Ama siz çözüm yolu aramıyorsunuz, sadece durumun bakış açınızca onaylanıp onaylanmadığını merak ediyorsunuz

Back
X