- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
bunu bende duydum..makinanın ikinci su alıp boşaltmasındaki deterjanlı suyu alıp kullananı.
bunu bende duydum..makinanın ikinci su alıp boşaltmasındaki deterjanlı suyu alıp kullananı.
haklısın hem tuvalette atılmazsa o gaz nerde atılacak arkadaşlar hiç gaz sancısı çekmemiş anlaşılan
Makine suya boşaltıyor ya o arada suyu alıyorlar.
Canım fondöten pis birşey değil ki ,makyaj ürünü bende takıntı oldu eğer sürersem sanki cildime yapışmış kalıntı olmuş gibi hissediyorum hemen yıkayıp temizlemek istiyor canım.bb kremler fondotenlerden daha güzel canım daha transparan.bende katılıyorum ama cildi düzgün olmayan bisürü kırmızı iz olan biri aknelerden makyajsız çıkamaz mesela ben :S bb krem basıyorum bu aralar hiç sevmediğim halde. emin ol onsuz daha bakımsız yüzüm oluyo yani
Galiba siz bana ithafen yazdınız.Ben makyajlı kadın pistir demedim.Bir dünya makyaj yapıp alt tarafını yıkamaktan bi haber insanlar var onları göre göre makyajdan soğudum dedim.Lütfen yanlış anlamayın.Makyajlı,üstüne başına dikkat eden kişiler pis diye bir kural yoktur.Ben de her gün makyaj yaparım,duş alırım,üstümü başımı da temiz tutarım ama titizlikten ellerimde hastalık çıktı.Bir rulo kağıt peçete iki gün dayanmıyor işyerinde bana.Makyajlı kadınlara lütfen farklı yaklaşmayalım.Kendine özenle alakalı birşey.Özensiz istesem de çıkamam evden.Makyaj sevmeyen kişi benim gibi olamazsa ben de onun gibi olamam.Yapı meselesi.
Galiba siz bana ithafen yazdınız.Ben makyajlı kadın pistir demedim.Bir dünya makyaj yapıp alt tarafını yıkamaktan bi haber insanlar var onları göre göre makyajdan soğudum dedim.Lütfen yanlış anlamayın.
Diğer dediğimde çok abartılı bayanlaraydı.
Az önce lavaboya girdim. bir kadın vardı tuvaletin içinde, kapısını açık bırakmış. sonra başka yöne çevirdim kafamı, kapattı kapısını...
hadi onu geçtim, kadın ellerini yıkamdan çıktı gitti. kapı kulplarını elledi. elimde peçete tuttuğu yerlerden tutmamaya çalıştım
içim kalktı resmen...
iş yerinde olduğum için mecbur o lavaboyu kullanacağım...
geçenlerde de bayan tuvaletinde arkasını dönmüş işini gören bi adam görmüştüm... bana mı rastlıyo yaaa.....
burda böle olaylarla sık karşılaşıyorum...
şimdi wcye yazılarla ellerinizi yıkamadan çıkmayın gibi şeyler mi assam ne yapsam...
bir keresinde benimde başıma gelmişti asistan öğrenci olarak çalıştığım zamanda üniversitede bayanlar tuvaletine erkeğin biri girmiş bende farketmedim içeride olduğunu içeriye bir girdim adamın malum yeri meydandaydı bir cırladımnasıl kaçtığımı bilmiyorum:18: hala aklımdan çıkmıyor o an adamda çok korkmustu
Allahtan benim iş yerim gıda işletmesi ve ben gerekli hijyen eğitimlerini veriyorum..Gerçi eski iş yerimde versemde çok kalabalık nüfuslu olduğu ve eğitim seviyeleri çok düşük olduğu için anlamayanlar çok oluyordu...Bir keresinde hijyen eğitimi yerine Tuvalet Kullanma eğitimi bile vermiştim.Ne yapayım canımama burdada şöyle bir sıkıntım var tuvalete peçetelerini atıp sifonu çekmeme gibi bir huyu olan şahıs var...İfrittt oluyorum resmen
Birde birkaç kişideki aşırı ter kokusu...Bugün neredeyse bayılıyordum kokudan...Neden dikkat etmezler yahu, eşleri yada anneleri hiçmi duymazlar bu kokuyu yada benmi çok hassasım bilemedim kiii
ben dısarda çok tuvalet kagıdı harcıyorum. klozete oturuken etrafını doluyorum, ıcıne atıyorum
kapı kollarını onunla acıyorumkısacası, pislik insan çok
bu konularda çok dıkkatlı olmalıyız
her turlu hastalık gecer ınsana
Daha aklima ne geldio ic camasirini yatak altina gizleyen bayani hemsire banyoya dus almaya gonderdi ve o bayan ayaginda corapla banyoya girdi islak islakta dustan corapla cikti... nasil dus aldiysa artik 7 yil oldu bu olayi aklimdan cikaramadim
evet aslında alaturka olmalıo klozetlere gıcık oluyorum. milletin oturduğu yere oturmak kötü. alaturka tuvalet olmalı.
bazısı çocuklarını klozetlerin tepesine çıkarıyorlarmış.... ayakkabılarıyla bastırıyorlar yani... bunu duyuncada çok kızmıştım. millet oturuyor oraya ya...
evet aslında alaturka olmalı
ama maalesef her yerde yok. mecburen tuvalet kagıdını dolayacaksın. ben dolamadan önce köpükle sılıyorum
sonra doluyorumuzun iş ama olsun napım
bende aynen ıslak mendiller felan.
alaturka olunca köylü oluyoruz, klozet oluncada avrupayi... öle sanılıyor sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?