Az önce lavaboya girdim. bir kadın vardı tuvaletin içinde, kapısını açık bırakmış. sonra başka yöne çevirdim kafamı, kapattı kapısını...
hadi onu geçtim, kadın ellerini yıkamdan çıktı gitti. kapı kulplarını elledi. elimde peçete tuttuğu yerlerden tutmamaya çalıştım
içim kalktı resmen...
iş yerinde olduğum için mecbur o lavaboyu kullanacağım...
geçenlerde de bayan tuvaletinde arkasını dönmüş işini gören bi adam görmüştüm... bana mı rastlıyo yaaa.....
burda böle olaylarla sık karşılaşıyorum...
şimdi wcye yazılarla ellerinizi yıkamadan çıkmayın gibi şeyler mi assam ne yapsam...
Valla assanız da bir şey değişmez. Pedlerini ortalığa atan, sifonu çekmeyen insanlar bi yazıyla düzelmezler maalesef
Yaz da geldi, her tarafta ter kokusu olur artık
bizim işyerinde de var böyle bir tip .
hem de bayan ,baksan süslü püslü ama tuvaletten sonra ellerini yıkamadığını kaç kişi görmüş ,onu bırak tuvaleti de pis bırakıp çıkıyormuş .
ben rastlamadım ama ben hep kapıları peçeteyle tutuyorum .
o kadın getirip bir şey ikram etse nasıl yenir bilmiyorum valla .
maalesef pis insan her yerde var
Çok fenaacaba kağıt yazsanız üstüne alınırlar mı?:26:
iş yerinde görgülü olması gerekirken yapmayanlar daha bi gıcık ya... bi ara vardı öle bir tip... bahsettiğim bayan dışardan gelmiş...
o ter kokusuna alıştım iyi mi.. tarlada tokatta çalışanlarda geliyor tabi onlara lafım yok... iş dolayısıyla öleler.
millet beni pimpirikli gibi görecek...
anneme de anlattım bi ara, "iyi olmuş bağışıklık kazanırsın" dedi. napsın kadın yapacağı bişiy yok tabi
ay bizim bir oda arkadaşı vardı bir gün şöyle demişti ,söyleyen de hem de erkek .
siz o kokoş süslü kadınların tuvalette ne sesler çıkardığını biliyor musunuz :)
düşün işte erkekler bile gaz çıkardıklarını filan duyuyorlarmış ,tuvaletler yanyana .
ben ne zaman girsem çok dikkat ediyorum valla :)
ya pisliğin işyeri mi olur ,pis insan pis insan her yerde var
Sırf böyleleri yüzünden elimden geldiğince dışarıda wc kullanmıyorum..
Tutabildiğim yere kadar !
o ter kokusuna alıştım iyi mi.. tarlada tokatta çalışanlarda geliyor tabi onlara lafım yok... iş dolayısıyla öleler.
millet beni pimpirikli gibi görecek...
anneme de anlattım bi ara, "iyi olmuş bağışıklık kazanırsın" dedi. napsın kadın yapacağı bişiy yok tabi
Yok, onlara benim de lafım yok tabi ki ama sudan sabundan bihaber insanlar oluyo. kıyafetine bi ton özen gösteriyo ama buram buram da ter kokusu geliyo :)
Bi de otobüste yağlı saçlarıyla cama başını yaslayanlar var tabi :)
Siz yine de bi yazı asın isterseniz, 1-2 kişi bile dikkate alsa kar :)
kaç saatim işte geçiyor.. keşke tutabilsem.. önceden tutuyordum, busefer rahatsızlandım. girmek zorundayım artık....
Ter kokusundan nefret ediyorum.
Otobüste önünbe bir oturuyor birisi arkasında duramıyorsun
Ama anlattığın daha iğrençmiş.
Wc'den sonra elini yıkamamak nasıl birşeydir ıyyy.
Sanırım o erkek hayatında hiç gaz çıkarmamış. robot olmalı.ay bizim bir oda arkadaşı vardı bir gün şöyle demişti ,söyleyen de hem de erkek .
siz o kokoş süslü kadınların tuvalette ne sesler çıkardığını biliyor musunuz :)
düşün işte erkekler bile gaz çıkardıklarını filan duyuyorlarmış ,tuvaletler yanyana .
ben ne zaman girsem çok dikkat ediyorum valla :)
ya pisliğin işyeri mi olur ,pis insan pis insan her yerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?