İnsanlar pis olmak zorunda mı?

Sizin ve çevrenizdekilerin sağlığı için lütfen wcden çıktıktan sonra ellerinizi yıkayın gibi bir şey yaz bence.Olmadı kimse görmeden masasına not bırak ben olsam öyle yapardım insanın sinirini bozuyorlar yaaa mikrop yayıyor resmen.Bir evrak getirse tiksindirici ıyyyy

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fazla titizlik de iyi değil yalnız,ortasını bulmak lazım kendimden biliyorum.Ev tertibi konusunda,dağınıklık konusunda öyle hiç titiz değilimdir.Ama vücut hijyenine,el hijyenine bir takıntım,titizlik de değil benimki takıntı.Her 10 dk'da bir gidip elimi yıkıyordum bir ara,hatta öyle ki uzun tırnağa bile tahammülüm olmuyordu erkek tırnağı gibi dipten,kanatıncaya kadar kestiğim oluyordu.Ne oje ne başka bir şey sürebiliyorum haliyle o yamuk yumuk kısacık tırnağa.Neyse ki şimdi azalttım ama el yıkama alışkanlığım devam ediyor,hele yemek yaparken.Ama titizlikten ziyade takıntı benimki.Millet benim eve ayakkabıyla giriyor,engel olamıyorum

Son düzenleme:

Hahahaha bende icmezdim :))))

Midem yerinden oynadı yeminlen
böyle insanlar maalesef her ortamda mevcutt

dışarıdan gelmişti o bayan...

fazla titizlik olunca kendini ve yakınlarını üzüyorsun. ama beni değil. şaka bi yana olması gerektiği kadar temiz olunsa fena olmayacak ya...

dışarıdan gelmişti o bayan...

fazla titizlik olunca kendini ve yakınlarını üzüyorsun. ama beni değil. şaka bi yana olması gerektiği kadar temiz olunsa fena olmayacak ya...
Öyle de tek kötü yanı ağız tadıyla french,tırnak bakımı yaptıramıyorum,dibine kadar kesmemek için zor tutuyorum böyle kanatana kadar,kuaförden azar yemişliğim varÖyle ya,benim de eve ayakkabıyla giriyorlar,eskiden takmıyordum anneme bahsedince annem olur mu öyle şey hastalık,mikrop,tuvalettten çıkıp evine giriyorlar...falan diye başladı saymaya.Şimdi paranoya yaptım azıcıktan ama nasıl durdururum bilmiyorum

Ben de çok çektim bu pis insanlardan.Yan işyerindeki bayanın tuvaleti yoktu bize geliyordu.Ne su dökme,ne el yıkama ne de tuvaleti temiz kullanma vardı.Günde üç dört kere gelse her seferinde gidip temizliyordum.Patronum benden bilirdi sonra.Elli ellibeş yaşında kadındı birşey de diyemedim.İki sene kullandı işten çıkarken bir teşekkür bile etmeden gitti.Ama hakkımı asla helal etmiyorum.Tuvalate kilit taktırdım sonra.Müşterinin biri de dadanmış bizim tuvalete.Ne güzel temiz tuvaletiniz var diyormuş.Bir gün izin verdim elini yıkamadan,su dökmeden çıktı.Bir akşam yine tuvaleti kullanabilirmiyim dedi.Dışarıdan tuvaleti kullanmalarına izin vermiyorum ama isterseniz buyrun dedim.Ben sen yokken geçiyorum da sana sorayım dedi.Ben de yine dışarıdan kullandırtmıyorum ama isterseniz buyrun dedim.Tamam yan tarafa giderim dedi.Çıkma saatim gelmişti tuvaleti kitleyip çıktım.Peşimden hemen tuvalete girmeye çalışmış.Kilitli olduğunu anlayınca girememiş.Böyle de yüzsüz.Takım elbiseli görseniz birşey zannedersiniz.Patronum bile pis bıraksa anahtarı saklıyorum.Anahtar nerede diye mesaj atarsa da hiç oralı olmuyorum.

sen temizliyormuşsun. yazık sanada...

ay ne çok pis insan varmış...

sen temizliyormuşsun. yazık sanada...

ay ne çok pis insan varmış...

Valla ne çektim o kadınlar.Temizliyordum çamaşır sularıyla gelip pis pis bırakıyordu.Aslında uyarmak lazımdı.Şimdi olsa uyarırım.Tecrübe işte:)

O anlattığım kadının evlerinde bir koku varmış.Bir türlü anlayamamışlar ne olduğunu.Meğer kızı pis pedini çantasına koymuş bir haftadır da almamış çantadan.O kokuyormuş.Bir de anlatmış kızım böyle yaptı diye.Anası ne ki kızı o olsun.

Son düzenleme:
Sırf bu yüzden wc 'ye girmek benim için işkence oluyor.
Hele eski işyerimde girmeden önce domestosluyordum.. Millet 2 dk çıkar ben 20 dk da

midem kaldırmıyor. pis her yerde pis maalesef..
Ünviersite de yurtta kalmıştım bir ara.Neler neler aman Ya Rabbi... o wcler banyolar :99::120::120: banyo kalorifer peteğine ped sıkıştıran mı ararsın kıllarını alıp yıkamayanı mı temizlikçi abla her gün iğreniyorum nasıl bir insan bunları yapan diyordu.

Yuhhh inanmıyorummm çöpe ne olmuş acaba

İşyerine gelen temizlikçi bir kadın vardı.Bir gün yer beziyle masa silmeye kalktı.Ben yok onunla silinmez diyince sen çok temizsin demişti bana.Klavyeyi de musluğun altında yıkamıştı.

bende dün başıma gelen bi olayı anlatıyım bari konu açılmışken.dün bi alışveriş merkezindeydim ve kahretsinki hep alışveriş yaparken gelir benimki kendimi wcye zor attım arkadaşımda yanımda tam girmiş bulundumkiiiiiiii kapıya birisi büyük tuvaletini yapıp sıvamış aman yarabbim ben nefes tutmaktan kıpkırmızı vaziyette kendimi zor attım dışarı dünden beride yemek yiyemiyorum yaa...
2.si daha felaket bi olay hastaneye gittim kadınlar tuvaletine girdim bi de ne göreyim yerler tüy.birisi epilasyonunu hastanede yapmış bırakmış gitmiş aslında tüylerin yoğunluğuna bakılırsa kadınlar tuvaletine giren bi gorilde olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…