insanlar sadece elestirmeyi biliyor.

nurgg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
6
2
8
35
Ankara
Haliyle sürekli kilo alıp veriyoruz ama herkesin alıs sebebi aynı olmuyor. 17 yaşındayım ve yedigim serumlar kullandigim ilaclar yuzunden 12 kilo kadar aldim.Gorenler "ayy ne olmussun sen böyle" dedi ama hicbiri dönüpte neden oldu demedi destek degil kostek oldular sagolsunlar 58 kilodan 71 kiloya ciktim :) suanda yediklerime dikkat ederek 66 ya kadar düştüm hedefim suan icin 60 bu yüzden birbirimize destek olabilecegimiz insanlarla tanismak istiyorum motive edecek :))

Çok geçmiş olsun canım bu yaşta insanlar bencil ve kırıcı oluyor biraz ne yalan söyleyim işin gırgırındalar hep. Bak ne güzel 5 kilo gitmiş inşallah kalanını da verirsin bir an önce. Ama önceliğin sağlığın olsun halsiz bırakma kendini. Hastalığın neydi neden bu kadar büyük bir tedavi geçirdin?

Çok geçmiş olsun canım bu yaşta insanlar bencil ve kırıcı oluyor biraz ne yalan söyleyim işin gırgırındalar hep. Bak ne güzel 5 kilo gitmiş inşallah kalanını da verirsin bir an önce. Ama önceliğin sağlığın olsun halsiz bırakma kendini. Hastalığın neydi neden bu kadar büyük bir tedavi geçirdin?

Cook tesekkur ederim bunlari soyleyenler yasitlarim degil benden buyuk insanlar sonrasıni düşünmüyorlar. Bobreklerimde ciiddi bi sıkıntı vardı suan iyi ama ilerde ne olur bilmiyorum . Vericem insallah :)

Tekrar çok geçmiş olsun canım böbreklerini yoracak bitki çayları falan çok içme bence dikkat et. Benim böbreklerimde bir problem olmamasına rağmen 5i biyerde tarzı bitki çaylarını fazla kaçırınca böbreklerim ağrımaya başlıyor. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın bir an önce:)

Tekrar çok geçmiş olsun canım böbreklerini yoracak bitki çayları falan çok içme bence dikkat et. Benim böbreklerimde bir problem olmamasına rağmen 5i biyerde tarzı bitki çaylarını fazla kaçırınca böbreklerim ağrımaya başlıyor. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın bir an önce:)

Dikkat edicem , destegin icin teşekkür ederiiim :))

Ah evet. Sadece elestirirler. Neden kilo aldin demezler. En basiti kayinvalidem. Kendisi sismandir. Ama kim ne kadar cok kilo almis hep takip eder ve elestirir. Bende iki kizim var. Evlendigimde 59 kiloydum suan 75 olmusumdur. Ama hep laf sokar (ya da bana oyle geliyor). Ornek biri hakkinda yorum yapar cocuklardan sonra baya sismisti ama iyi toparlandi. Aaa ne kadar sismanlamis. Biz gencken inceciktik. cocuklari zor tasirdik.ama ben bisi diyemiyorum o yuzden bizim gibilere cok yukleniyorlar bence. Kizim henuz bir yasinda. Tatil bitsin hemen diyete baslicam

Haliyle sürekli kilo alıp veriyoruz ama herkesin alıs sebebi aynı olmuyor. 17 yaşındayım ve yedigim serumlar kullandigim ilaclar yuzunden 12 kilo kadar aldim.Gorenler "ayy ne olmussun sen böyle" dedi ama hicbiri dönüpte neden oldu demedi destek degil kostek oldular sagolsunlar 58 kilodan 71 kiloya ciktim :) suanda yediklerime dikkat ederek 66 ya kadar düştüm hedefim suan icin 60 bu yüzden birbirimize destek olabilecegimiz insanlarla tanismak istiyorum motive edecek :))

Öncelikle kilo verdiğin için tebrikler..
Destek alarak, birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, size uygun olduğunu düşündüğünüz oluşumlara katılabilirsiniz:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

ben ben , ben motive ederim :) :)

Back
X