İyi bayramlar kızlar. Sinirim bozuldu aynı birimde çalıştığım bir abla var (Annemle aynı yaşlarda) bekar.
Aynı araba ile her gün iş yerine gideriz, odalarımız karşılıklı. Gezeriz , yürüyüş yaparız ,sohbet ederiz vs.vs. Kadın aksi biri , konuşurken bile azarlayarak konuşur, aramızda çok yaş farkı yok der ben 30 ,kendisi 50 küsürler de... O kadar sıkıldım ki iğneli konuşmalarından , azarlayarak konuşmasından... Dedim bir gün: insanı niye azarlıyorsun, sanki karşında çocuk var ! 15 yaş grubuna ait naz kapris offf...
Neyse asıl konuya geçiyim geçen hafta cuma günü, yok efendim siz az iş yapıyorsunuz, yok efendim biz çok iş yapıyoruz bilmem ne onun işini gözü kapalı 1 saatte bitiririm. Altı üstü, üst yazı yazıyor bıdı bıdı bıdı şimdi ki memurlar aklı, biz öyle diildik. Abla dedim yeter biz nereden az iş yapıyoruz, ben iş konusunda hızlıyım nerede çalışsam hemen işimi bitiririm. İnsanın zoruna gidiyor diyor, dedim yapma ! sinirlendim. Gündüz odasına gittim odayı terk etmeler vs.vs. İlginç ya, ben onun gibi kapris naz yapmam. Bayram da msj attım, teli kapalı idi sonra aradım msj attım, merak ettim (şehir dışına gitmişti) dönüş bile yapmadı. Yok arkadaş değer vermicen kimseye... Sinirim bozuldu bu kadın 1 ay sonra gelicek nasıl davranayım aynı oda da diiliz ! Karşı oda da.