İnsanlara değer vermeye gelmiyor bir haller oluyor...

Sablonlardaki tarihi bile degistirme ozenini gostermeyen klasik memur yakinmalari bunlar.Hep cok calisirlar.

Bence fazla toleransli davranmissiniz,o kadar trip attiktan sonra siz aramaya devam edince iyice havaya girmis olmali.

Selam verirse almamazlik etmezdim ama onun disinda muhatap olmazdim ben olsam.

Evet ya eski kusaklarda hatir gonul isi cok varmis ve nedense o inaanlarin yerleri sindiki yerlerde wn rahat birimler saglik kurulunun isleri nasil yurur bilmiyirum ama agir isler diye biliyorum diger kisinin isini kucumsemiyorum hakkaten ust yazi birde ezber klasiklesmis olay

Allah simdiki neske yardin etsin oku calis cabala cirpin kpss den sonra ya olur ya olmaz birde su torpil olaylarini gordukce hayattan soguyorum resmen

Emek vermeyen emeğe saygı da duymaz. Zaten diyorum üniversite orada sınav orada isteyen okusun atansın kimseyi tutmuyoruz. Emeklide olmuyorlar gençler gelsin.

İyi bayramlar kızlar. Sinirim bozuldu aynı birimde çalıştığım bir abla var (Annemle aynı yaşlarda) bekar.
Aynı araba ile her gün iş yerine gideriz, odalarımız karşılıklı. Gezeriz , yürüyüş yaparız ,sohbet ederiz vs.vs. Kadın aksi biri , konuşurken bile azarlayarak konuşur, aramızda çok yaş farkı yok der ben 30 ,kendisi 50 küsürler de... O kadar sıkıldım ki iğneli konuşmalarından , azarlayarak konuşmasından... Dedim bir gün: insanı niye azarlıyorsun, sanki karşında çocuk var ! 15 yaş grubuna ait naz kapris offf...

Neyse asıl konuya geçiyim geçen hafta cuma günü, yok efendim siz az iş yapıyorsunuz, yok efendim biz çok iş yapıyoruz bilmem ne onun işini gözü kapalı 1 saatte bitiririm. Altı üstü, üst yazı yazıyor bıdı bıdı bıdı şimdi ki memurlar aklı, biz öyle diildik. Abla dedim yeter biz nereden az iş yapıyoruz, ben iş konusunda hızlıyım nerede çalışsam hemen işimi bitiririm. İnsanın zoruna gidiyor diyor, dedim yapma ! sinirlendim. Gündüz odasına gittim odayı terk etmeler vs.vs. İlginç ya, ben onun gibi kapris naz yapmam. Bayram da msj attım, teli kapalı idi sonra aradım msj attım, merak ettim (şehir dışına gitmişti) dönüş bile yapmadı. Yok arkadaş değer vermicen kimseye... Sinirim bozuldu bu kadın 1 ay sonra gelicek nasıl davranayım aynı oda da diiliz ! Karşı oda da.

ben müdüre yokmuş gibi davranıyorum değil ki iş arkadaşına salla gitsin

Sablonlardaki tarihi bile degistirme ozenini gostermeyen klasik memur yakinmalari bunlar.Hep cok calisirlar.

Bence fazla toleransli davranmissiniz,o kadar trip attiktan sonra siz aramaya devam edince iyice havaya girmis olmali.

Selam verirse almamazlik etmezdim ama onun disinda muhatap olmazdim ben olsam.

Önceki muhabbetlerimizden dolayı kırmak istemediğim için fakat ben adım attım kendi bilir. Demek ki bu kadar kendine değer veriyor görgüden de anlamıyor. İnsan nezaketten de olsa geri dönüş yapar.

Emek vermeyen emeğe saygı da duymaz. Zaten diyorum üniversite orada sınav orada isteyen okusun atansın kimseyi tutmuyoruz. Emeklide olmuyorlar gençler gelsin.
Evet ya birde o olay var bazen onlarida anluyorum emekli maasiyla gecim cok zkr ama siz 20 sene calisip kendinizi gatantilediniz bi arkadakileride dusunun ne kadar insan onlar yuzunden magdur ediliyor

Valla ben olsam davranmam bile.
Önceden böyle değildim, ama artık kayıtsız bir umursamazlık var. Biri beni rahatsız mı ediyor? Zihnimle engelliyorum onu, görüşmüyorum, görsem konuşmuyorum. Kendimi ne diye strese sokayım ki?
Asıl mesele zihinde engellemek işte. Bunu yapabilen zaten noktayı koymuştur. Ama öncelikle aslolan işyerinde mesafeyi bi noktada bırakıp ileri götürmemek. Bunu çok iyi başaranlar var, ben de olucam az kaldı:KK49:

Evet ya birde o olay var bazen onlarida anluyorum emekli maasiyla gecim cok zkr ama siz 20 sene calisip kendinizi gatantilediniz bi arkadakileride dusunun ne kadar insan onlar yuzunden magdur ediliyor

Yok canım onlar iki büklümde olsa işe gelir , sonra milleti takip ederler. Bu şu kadar iş yapıyor şu kadar iş yapıyor.

Öyle yapıcam da biz aynı araba ile işe geliyoruz acaba çıksam mı ? Çünkü bir abi bizi evden alıyor eve bırakıyor 3 kişiyiz.
Ben de onun arabasıyla gidip geliyorsun sandım. Hiç bozma rahatını. Hem sen çıkarsan arabadan etrafa problem büyüten insan olarak gözükürsün. O kadar muhabbetsiz olduğum, bi dakika bile aynı ortamda bulunmak istemediğim insanlar birarada olmak durumunda kaldım ki. Onu da öğreniyor pekala da başarıyor insan. Önemseme hiçbişey olmamış gibi minumum muhabbetle devam et

Back
X