İnsanlara değer vermeye gelmiyor bir haller oluyor...

Yavrupancar iş yerinde samimiyet olmaması dediğin gibi daha iyi, saçma sapan insanlar ile muhatap oluyoruz...
Bazı insanlar karakterlerinden midir nedir diğerlerini suistimal etmeye çok açık oluyor, sürekli bir şikayetlenme hali, haksızlığa uğradım iddası içinde oluyorlar. Bilmiyorum ya iş bilmiyorlar beceriksizler bunu kamufle etmeye çalışıyorlar ya da çocukluklarına inmeyi gerektirecek sorunları var.

Böyle insanlarla aynı ortamda çalışmak kolay değil, bunlar kara delik misali enerji emerler. Bazen çok iyi gbdirler insan ben yanlış düşünüyorum diye vicdan yapar çoğu zaman da kendilerini açık ederler.

Tatil dönüşü kendini hiç kasma sen canım , normal davran sanki hiçbirşey olmamış gb, diğerlerine davrandığın gb ;)

Konuşma.
Gerek yok.
Az insan çok huzur.
Sorunlu insan, huzursuz ve gergin hayat.

Bizim insanlarımız karşıdaki kişinin ilkelerine, sınırlarına ve duygularına saygı duymuyor.

50 yaşında ama geç ergenlik evresini tamamlamamış.

Üzülmeyin, gerek olmadıkça irtibat kurmayın.

Önceden muhabbetimiz olduğu için evine kadar gitmişliğim var ne biliyim her gün yemek yerdik , yürüyüş yapardık gezerdik. Bilmiyorum bu neyin kaprisi hele ki benden 20 yaş küçük birine asla böyle davranmam ...Saçma geliyor.
Nickimle ters olacak biraz ama sorunlu insanlarla bir arada olmayı hiç sevmem ben. Şahsi sorunlarım bitti de milletin bilmem ne krizini mi çözeceğim? Çözünce ne olacak, aferin mi diyecekler bana?
Eh sen bu kadının derdini anlasan ne olacak? Ne diye nazıyla oynayasın ki? Kırk yıllık dostun mu, kuzenin mi, en yakın arkadaşın mı? E hayır di mi?
Herkes yerini bilmeli, her kapris her adama yapılmaz, herkeste tutmaz o. Biri çıkar, yerini bildirir işte.

ha haayytt hic de umursama . sana donmeyene.sen de donme
gitsin kendisi ise . olabilir karsi odada . ne olmus yani . cek setini kendi bilit50 yasindaolmasi onum ustun oldugunu gostermezya da hakli oldugunu . :sinirli:

Konuşma.
Gerek yok.
Az insan çok huzur.

Bizim insanlarımız karşıdaki kişinin ilkelerine, sınırlarına ve duygularına saygı duymuyor.

aynen :)
icindeki cocuk.yetismemis :( :((

İyi bayramlar kızlar. Sinirim bozuldu aynı birimde çalıştığım bir abla var (Annemle aynı yaşlarda) bekar.
Aynı araba ile her gün iş yerine gideriz, odalarımız karşılıklı. Gezeriz , yürüyüş yaparız ,sohbet ederiz vs.vs. Kadın aksi biri , konuşurken bile azarlayarak konuşur, aramızda çok yaş farkı yok der ben 30 ,kendisi 50 küsürler de... O kadar sıkıldım ki iğneli konuşmalarından , azarlayarak konuşmasından... Dedim bir gün: insanı niye azarlıyorsun, sanki karşında çocuk var ! 15 yaş grubuna ait naz kapris offf...

Neyse asıl konuya geçiyim geçen hafta cuma günü, yok efendim siz az iş yapıyorsunuz, yok efendim biz çok iş yapıyoruz bilmem ne onun işini gözü kapalı 1 saatte bitiririm. Altı üstü, üst yazı yazıyor bıdı bıdı bıdı şimdi ki memurlar aklı, biz öyle diildik. Abla dedim yeter biz nereden az iş yapıyoruz, ben iş konusunda hızlıyım nerede çalışsam hemen işimi bitiririm. İnsanın zoruna gidiyor diyor, dedim yapma ! sinirlendim. Gündüz odasına gittim odayı terk etmeler vs.vs. İlginç ya, ben onun gibi kapris naz yapmam. Bayram da msj attım, teli kapalı idi sonra aradım msj attım, merak ettim (şehir dışına gitmişti) dönüş bile yapmadı. Yok arkadaş değer vermicen kimseye... Sinirim bozuldu bu kadın 1 ay sonra gelicek nasıl davranayım aynı oda da diiliz ! Karşı oda da.

Bence hic yokmus gibi umursaniyormus gibi yap emin ol o seninle konusmak icin cabalayacak

Karsidakonin isini kucukmeswyen insanlarada sinir olurum kucuk olsun buyuk olsun her is hakki verilerek yapildimi kucumswnmeyi hak etmez biri onun yaptığı isleri kucumsese ne olacak

Ve sahiden kucymsemek degil ama ust yazi yazmakta cokta abartilacak birsey yok cogunlukla kinular kayitlidir tarihler r
Protokol numaralari isimler firmalar vs degisir o kadar

Bazı insanlar karakterlerinden midir nedir diğerlerini suistimal etmeye çok açık oluyor, sürekli bir şikayetlenme hali, haksızlığa uğradım iddası içinde oluyorlar. Bilmiyorum ya iş bilmiyorlar beceriksizler bunu kamufle etmeye çalışıyorlar ya da çocukluklarına inmeyi gerektirecek sorunları var.

Böyle insanlarla aynı ortamda çalışmak kolay değil, bunlar kara delik misali enerji emerler. Bazen çok iyi gbdirler insan ben yanlış düşünüyorum diye vicdan yapar çoğu zaman da kendilerini açık ederler.

Tatil dönüşü kendini hiç kasma sen canım , normal davran sanki hiçbirşey olmamış gb, diğerlerine davrandığın gb :KK66:

Böyle onu izliyorum bazen kadın resmen öfke patlaması yaşıyor, hayatta karşı öfkeli , kompleksli , özgüvensiz ne biliyim ben aradım, msj attım ya daha çok geri çekildi. Arkadaş nedir yani kalbin kırılmasın diye değer verdiğim için merak ettim seni . Ben insanları galiba çözemiyorum. Zaten çalıştığım hastaneyi sevmiyorum sevmicem de ...Benim bir huyum var arkadaşlıkları mı bıçak gibi keser atarım ama insan üzülüyor biz kimi sevicez güvenicez değer verince değişmicek insanlar nerde offf...

Konuşma.
Gerek yok.
Az insan çok huzur.

Kadının kişiliği bu fakat ben kadının kişiliğini nazını tuzunu çekmek zorunda diilim. Kesinlikle katılıyorum az insan çok huzur .

:)
iste canim sen samimi oldugundan karsindakini de oyle sanıyorsun ama ne yazik ki.cogu insan oyle degil . sen ona deger verdin ama o oyle degil :(

Nickimle ters olacak biraz ama sorunlu insanlarla bir arada olmayı hiç sevmem ben. Şahsi sorunlarım bitti de milletin bilmem ne krizini mi çözeceğim? Çözünce ne olacak, aferin mi diyecekler bana?
Eh sen bu kadının derdini anlasan ne olacak? Ne diye nazıyla oynayasın ki? Kırk yıllık dostun mu, kuzenin mi, en yakın arkadaşın mı? E hayır di mi?
Herkes yerini bilmeli, her kapris her adama yapılmaz, herkeste tutmaz o. Biri çıkar, yerini bildirir işte.

Yoo yazdıklarında o kadar haklısın ki bana ne naparsa yapsın , odalarımız bile farklı , haklı olmama rağmen yine ben adım attım eski muhabbetimizin hatırına ama kıymet bilmiyor. Kendi kaybeder.

Böyle onu izliyorum bazen kadın resmen öfke patlaması yaşıyor, hayatta karşı öfkeli , kompleksli , özgüvensiz ne biliyim ben aradım, msj attım ya daha çok geri çekildi. Arkadaş nedir yani kalbin kırılmasın diye değer verdiğim için merak ettim seni . Ben insanları galiba çözemiyorum. Zaten çalıştığım hastaneyi sevmiyorum sevmicem de ...Benim bir huyum var arkadaşlıkları mı bıçak gibi keser atarım ama insan üzülüyor biz kimi sevicez güvenicez değer verince değişmicek insanlar nerde offf...
Muhtemelen özel hayatıyla ilgili sıkıntıları var ama onun özel hayatının derdini siz çekmek zorunda değilsiniz, sen nasıl kalbi kırılmasın diye düşünüyorsan o da düşünmeli rabbena hep bana olmaz.

Kadının kişiliği bu fakat ben kadının kişiliğini nazını tuzunu çekmek zorunda diilim. Kesinlikle katılıyorum az insan çok huzur .

Herkesin kendine ait kişiliği, karakteri, mizacı var.
Herkesin yetiştiği ortam, çevre farklı.

Fakat insanlar ortak alanlarda, toplu yerlerde, karşılıklı ilişkilerde ve diyaloglarda dikkat etmek zorunda.

Benim kişiliğim bu kabul eden etsin etmeyen kendi bilir diye bunun arkasına sığınamaz.
Bir insani oldugu gibi kabul eden ya anası babasıdır ya da eşidir.
Bu bireyler bile yeri gelince kendilerinden taviz vermek, anlayışlı olmak zorundalar kaldiki is yerinde olan ilişkiden bahsediyoruz.

Saygı,
Görgü,
Olgunluk.
Bir insana çok sey katar, çok şey götürür.

Konuşmayın yani küs gibi değil ona gerektiği gibi davrandığınızı göstererek yapın bunu.
Kendi gelir konuşursa cevap verin ama nazini cekmeyin.

Son düzenleme:
Bence hic yokmus gibi umursaniyormus gibi yap emin ol o seninle konusmak icin cabalayacak

Karsidakonin isini kucukmeswyen insanlarada sinir olurum kucuk olsun buyuk olsun her is hakki verilerek yapildimi kucumswnmeyi hak etmez biri onun yaptığı isleri kucumsese ne olacak

Ve sahiden kucymsemek degil ama ust yazi yazmakta cokta abartilacak birsey yok cogunlukla kinular kayitlidir tarihler r
Protokol numaralari isimler firmalar vs degisir o kadar

Onun yaptığı işi gözü kapalı yaparım. Ama o benim işimi zor yapar Doktor yazılarını temize çekiyorum , Sağlık kurulu raporlarını yazıyorum , o da üst yazılarını yazıyor. Dedim zaten üst yazı da ne var ki doktor yazısını okumak önemli. Arkadaş biz sağlık teknikeriyiz , o düz memur bizim maaşlarımız bile hesaplanıyor oooo anlatsam şaşırır kalırsın. 84 atandım o 25 yıl önce hatır gönüle işe girmiştir.Üniversiteyi kazan oku bitir arkasından kpss hazırlan zaten çok basit ... Üst yazı yazmak zor geliyor çok iş var pufff. Suç bizim akşama kadar tek raporla oyalansam offf çok iş var bitmiyor desem böyle olmaz.

:)
iste canim sen samimi oldugundan karsindakini de oyle sanıyorsun ama ne yazik ki.cogu insan oyle degil . sen ona deger verdin ama o oyle degil :KK43:

Evet ben insanları severim değer veririm yapım gereği böyleyim fakat değerden anlamıyorsa karşımda ki verdiğim değeri geri alırım. Zaten hiç bir şey yapmicam kendi bilir.

Muhtemelen özel hayatıyla ilgili sıkıntıları var ama onun özel hayatının derdini siz çekmek zorunda değilsiniz, sen nasıl kalbi kırılmasın diye düşünüyorsan o da düşünmeli rabbena hep bana olmaz.

Çok doğru diyorsun aklınca kendini ağırdan satıyor ama onun için hiç bir şey yapmicam artık sonradan pişman oldum aradığıma msj attığıma.

Onun yaptığı işi gözü kapalı yaparım. Ama o benim işimi zor yapar Doktor yazılarını temize çekiyorum , Sağlık kurulu raporlarını yazıyorum , o da üst yazılarını yazıyor. Dedim zaten üst yazı da ne var ki doktor yazısını okumak önemli. Arkadaş biz sağlık teknikeriyiz , o düz memur bizim maaşlarımız bile hesaplanıyor oooo anlatsam şaşırır kalırsın. 84 atandım o 25 yıl önce hatır gönüle işe girmiştir.Üniversiteyi kazan oku bitir arkasından kpss hazırlan zaten çok basit ... Üst yazı yazmak zor geliyor çok iş var pufff. Suç bizim akşama kadar tek raporla oyalansam offf çok iş var bitmiyor desem böyle olmaz.

Evet ya eski kusaklarda hatir gonul isi cok varmis ve nedense o inaanlarin yerleri sindiki yerlerde wn rahat birimler saglik kurulunun isleri nasil yurur bilmiyirum ama agir isler diye biliyorum diger kisinin isini kucumsemiyorum hakkaten ust yazi birde ezber klasiklesmis olay

Allah simdiki neske yardin etsin oku calis cabala cirpin kpss den sonra ya olur ya olmaz birde su torpil olaylarini gordukce hayattan soguyorum resmen

Herkesin kendine ait kişiliği, karakteri, mizacı var.
Herkesin yetiştiği ortam, çevre farklı.

Fakat insanlar ortak alanlarda, toplu yerlerde, karşılıklı ilişkilerde ve diyaloglarda dikkat etmek zorunda.

Benim kişiliğim bu kabul eden etsin etmeyen kendi bilir diye bunun arkasına sığınamaz.
Bir insani oldugu gibi kabul eden ya anası babasıdır ya da eşidir.
Bu bireyler bile yeri gelince kendilerinden taviz vermek, anlayışlı olmak zorundalar kaldiki is yerinde olan ilişkiden bahsediyoruz.

Saygı,
Görgü,
Olgunluk.
Bir insana çok sey katar, çok şey götürür.

Konuşmayın yani küs gibi değil ona gerektiği gibi davrandığınızı göstererek yapın bunu.
Kendi gelir konuşursa cevap verin ama nazini cekmeyin.

İnan bir çok memur iş adabını bilmiyor. Saçma sapan konuşmalar yüz göz olmalar. Birbirini takip etmeler. Yok zorumuza gidiyor biz böyle diiliz bilmem ne ! Haksız olmama rağmen onu aradım bayramını kutladım ama geri dönüş yapmadı. Kendi bilir arkasından çocuk gibi koşacak diilim. İnsanlar şımarık , değer vermeye sevilmeye gelmiyor yok huyum bu mizacım bu bilmem ne saçma geliyor. Karşında çocuk mu ikide bir azarlar gibi konuşuyorsun kaç kez uyardım ama kadında tık yok. Neyse belki böylesi daha hayırlı çizgi olmak zorunda. Dediklerin kendini bile insanlar için geçerli ama o kadar dengesiz var ki bazen kendi kendime diyorum acaba sorun bende mi ?

Çok doğru diyorsun aklınca kendini ağırdan satıyor ama onun için hiç bir şey yapmicam artık sonradan pişman oldum aradığıma msj attığıma.
Haksız olduğu halde arayıp msj attığın için totosu iyice kalkmıştır zaten, tatil dönüşü daha sinir bozucu hareketlerle karşılaşabilirsin hazır ol.

Back
X