• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlara güvenmemeyi çok sağlam öğrendim..

Doğum günüydü..
Çadırda kamp yapıyorlardı..
Bizde ailecek bir gün çadırımızı alıp gittik..
Değişiklik olsun hemde doğum gününü birlikte kutlayalım diye..
Kime ne değerler vermişim hey yawrum heeeyyy
Sonuç seni bağlar ama kız olta atmış eşin fırsat bulamamış belli ki!
Seni aldatmak gibi bir düşüncesi olmasa dahi meraktan gitmiş...
Birincisi neden sakladı?
İkincisi neden seni aldatmakla itham etti?
Bunlara istinaden evliliği yürütür,sineye çekersin o senin bileceğin iş ama ben olsam böyle bir karar versem dahi çabuk yutmaz,süründürürdüm eşimi....

Sadece aldatma değil başka önemli bir konu var telefonda anlatılmayacak o yüzden yüz yüze konuşmaya çağırıyor zannetmiş.. Etrafımdaki erkeklere sorduğumda bende merak edip giderdim diyorlar..

e tamam sevgilisinden bahsetmiş, iş mevzusu ne var bunda?
sizin sorgulamanız gereken bu değil ki eşinizin savunması.
tamam herkes merak edip gider de, o herkesin aklına eşinin kendisini aldattığını mı söyleyecek acaba diye gelmez..
sizin bu hakareti geçerli bahane saymanız tüm bu olaylardan daha enteresan.

Aci ama esin yalan soyluyor bariz belli is ile ilgili konusucam diye belirtmis arkadasn .. arkadasininn aklinda bir pislik varsa bi o kdarda esinde var ama seni iyi kandrms bnce inanma yalan soyluyor

Onu aldatacagimi düşünen bi adamı affetmezdin ben olsam.Ayrıca bu kadar güvenmiyosanız neden arkadaş oluyorsunuz anlamıyorum.Belki erkek gözüne ihtiyacı vardı kadının o yüzden sizden habersiz buluşmak istedi.Kocanızı aklayın kadını allah karşınıza çıkarmasın ne ala memleket

Buluşma isteği kızdan geliyor sakın söyleme kızdan geliyor nasıl sinirlenmem..
Eşim kesinlikle suçsuz demiyorum tabi ayrıca..

Hayır aslında ama evliliğimiz uzun zamandır sallantıdaydı..
O dönemde bir yanlış yapmış olabilir miyim diye düşündü sanırım..

Farkında değilsiniz belki de ama eşinizi savunmaya çalışıyorsunuz.

Size güvenmemiş,bunu da çok saçma bir dürüstlükle söylemiş size.Üstelik kendisi sizin arkanızdan yalan söyleyip gizli işler çevirirken.

Güvenim sarsıldı diyorsunuz ama eşinizin anlattığı olaylara inanmışsınız,ee karşının ne suçu var o zaman ? Kötü bir şey konuşmamışlar ki sevgiliden işten bahsetmişler eğer eşinize inanıyorsanız karşı tarafın suçu ne şu an ? :işsiz:

Arkadaş kim ki asıl kazığı eşimden yemişim derdim hayat arkadaşına eşine çocuğunun annesine güvencmicek arkdaşının bi telefonuyla hemen aldatıyo düşüncesiyle gidip buluşacak yakalanıncada senin aldatmandan süphelendim diyecek ki varsayalım arkadaşınızda eşinizi aldattığınızı söyledi ozaman napacaktı eşiniz dediğim gibi arkadaş ne ki bana eşim kazık atmış derdim affedip affedemiyeceğimi bilemiyorum eşimi yani ama bu durumda eşime çok kırılırdım o an arkadaş aklıma gelmezdi buluştuklarından ötürü de değil eşimin söylediklerinden

Bende eşimi hala tam anlamıyla affetmiş değilim..
Çok haklısınız..

iyi ki ögrenmissiniz bir sekilde onlarin bulustugunu, yoksa olasi bir aldatilma vakasina dönüsebilirdi.. kiz cagirdi belki esini, ilani ask etti.. esin de sana bunu söyleyecek diil yani.. ama o kisiyi hayatinizdan cikardiginiza eminseniz bence baska sorun yok..

Doğum günüydü..
Çadırda kamp yapıyorlardı..
Bizde ailecek bir gün çadırımızı alıp gittik..
Değişiklik olsun hemde doğum gününü birlikte kutlayalım diye..
Kime ne değerler vermişim hey yawrum heeeyyy
Valla hic sevmem bu tarz gereksiz samimiyetleri..bu kadin bakmasa belki sevgilisi ters bakacak sana! Ne gerek varki? Bacin degil kardesin degil, ne diye ayni ortama girip gereksiz samimiyet kurayimki? Bi kac defa esim buna benzer birseyler soylemeye calisti.. hani sunlarla suraya gidelim mi? Piknige gidelim mi? bilmem ne.. ugrasamam valla, oyle bi ortama girersem tek sebep cocuklarim olur anca kocam icinde olsa sevmiyorum..kimseye guvenmiyorum

Ayrica sen ogrenmeseydin soylemeyebilirdi ve bu sekilde belkide o seni aldatrdi bn senn yernde olsam o arkadsmi bulur bi guzel yuzune soylerdim diyeceklerimi arkadsinda ne edepsiz bi kadin yaa iste diyorlar ya adamin sucu var kadinin yok diye kadini savunanlar hep bu tur cirkinlikler kadinin kuyruk sallamasiyla basliyor kimse kusura bakmasin herkes farkinda aslinda bunun neden ters davranan mesafeli olan kadinla degil de oynak olanlarla aldatma oluyor ?

Sonuç seni bağlar ama kız olta atmış eşin fırsat bulamamış belli ki!
Seni aldatmak gibi bir düşüncesi olmasa dahi meraktan gitmiş...
Birincisi neden sakladı?
İkincisi neden seni aldatmakla itham etti?
Bunlara istinaden evliliği yürütür,sineye çekersin o senin bileceğin iş ama ben olsam böyle bir karar versem dahi çabuk yutmaz,süründürürdüm eşimi....

Evlilik terapistine gidicez bu haftasonu..
Atlatamıyorum zaten ben bu olayı..

Farkında değilsiniz belki de ama eşinizi savunmaya çalışıyorsunuz.

Size güvenmemiş,bunu da çok saçma bir dürüstlükle söylemiş size.Üstelik kendisi sizin arkanızdan yalan söyleyip gizli işler çevirirken.

Güvenim sarsıldı diyorsunuz ama eşinizin anlattığı olaylara inanmışsınız,ee karşının ne suçu var o zaman ? Kötü bir şey konuşmamışlar ki sevgiliden işten bahsetmişler eğer eşinize inanıyorsanız karşı tarafın suçu ne şu an ? :işsiz:

Karşı tarafın suçu baş başa görüşmek istemesi ve bana söylememesini tembihlemesi..

Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır konu açmıyordum ama bu açılası bir konu...
Çünkü insanın başına ne gelirse maalesef en yakınlarından gelir diye boşuna dememişler.
Kardeşim dediğim insan arkamdan iş çevirdi şimdi detaylara geçiyorum..

Ben 4 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var.. Ve bekar bir arkadaşım var yalnız yaşayan..
Birbirimizi çok severdik kardeşim derdim kendisine..
Kurban bayramında ben,eşim,o ve sevgilisi birlikte tatil bile yaptık..

Bu arkadaş işten çıkarılmıştı..Tatilden sonra başına bir şeyler gelmiş..Kendi kabuğuna çekilmek istedi..Ben mesaj attım ne zaman istersen buradayım..Konuşmak istersen varım seni seviyorum falan diye.. Ben sanki öyle dememişim arkadaş eşime mesaj atıyor.Eşim kursa gidiyor onun evine yakın bir yere..Görüşelim mi senden akıl almam gereken işle ilgili konular var ama rica ediyorum CANIMKIZIM a söyleme lütfen !! Bu şekilde söyleme deyince eşim de benim hakkımda bir şey söyleyecek zannedip meraklanıyor..Ben onu aldattım falan da bunu mu anlatacak diye.. Yani buluşacaklarını bana söylemiyorlar..

Ertesi gün oluyor bunlar buluşuyorlar bende bir şekilde öğreniyorum.. Eşimi arıyorum sen bugün direk kursa mı gittin diye evet diyor.. Emin misin bak kursa mı gittin diyorum evet diyor.. Hayır onunla buluştun diyorum nereden öğrendin diyor tabi ben o sinirle telefonda sayıp sövüyorum. Aynı şekilde o kızı da arıyorum ben tepki gösterecekmişim diye CANIMKIZIM a söyleme demiş hanfendi çünkü ben eşimle bire bir buluşmalarını tabi ki istemem.. Ona da sayıp sövüp telefonu kapatıyorum.. Boşanma noktasına geliyoruz eşimle..

Sonra sakinleşince oturup eşimi dinleyince hak verdim.. Bilmem doğru mu yaptım.. O CANIMKIZIM a söyleme diyince gerçekten senin hakkında bir şey söyleyecek zannedip meraktan gittim ve 1 saat havadan sudan konuştuk bir şeyler içip kalktık dedi bende şaşırdım akşam da sana anlatacaktım dedi..

Bu bana da, konuyu anlattığım bazı kişilere de mantıklı geldi. Kim olsa merak eder dediler ve ben eşimi affettim..Ama tabi hala tam anlamıyla güvenmiyorum kendisine.. O şahsı da hayatımızdan çıkarttık bir daha kazara karşıma çıkmasın diyorum hala..

Bu olay olalı henüz 15 gün oldu ve ben etkisinden hala çıkamadım.. O kızın amacı neydi hala bilmiyorum..
Sizinle paylaşmak istedim.. Ben artık gerçekten kimseye güvenmemeyi öğrendim...

Zaman ayırıp okuyan ve yorum yapacak arkadaşlara da şimdiden teşekkürler
Amaaaaaaaaaan derdiniz bu olsun allah aşkına siz çok abartmissiniz :D :D:D

Evlilik terapistine gidicez bu haftasonu..
Atlatamıyorum zaten ben bu olayı..
En güzeli!
Sen kendi sağlığını düşün,yaparsa da yol verirsin oldu bitti....Vazgeçilemez olmadığını görsün ki korksun sensizlikten....
Ayrıca da kimse vazgeçilmez değildir,sende bunu kabullen,çünkü belli ki çok hassas bir kadınsın....

Back
X