• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlara güvenmemeyi çok sağlam öğrendim..

Yav he he he bir siz namuslusunuz diğer herkes namussuz, koca da brad pitt ya, kadın elinden almaya çalışıyor:KK70: :KK70: allah akıl fikir versin size
Konuyu nasil okudunki sen? Diger konudada yorumunu gordum cok sacma yorumluyorsun.. nedense hep karsidaki kadinlari savunur tipte yorumlar.. yoksa sende mi o kadinlardansin boyle kuyruguna mi bastikki bilmeden :(

Ne olursa olsun ilk size söylemeliyiz arkadaşınız da kuyruğunu saklama eğiliminemi girmiş anlamadım ki sevgilisinden ayrılınca yalnız mi kalmış ayıp nasıl güvenilir ki insanlar da hep aynı çaba

Buluşma isteği kızdan geliyor sakın söyleme kızdan geliyor nasıl sinirlenmem..
Eşim kesinlikle suçsuz demiyorum tabi ayrıca..
Tamam ışte o kadar yakın arkadaşınızmış nasıl şüpheleniyosunuz?Sizi arayıp esine söyleme dese şüphelenir miydiniz aynı hesap.Belki erkek gözüyle görülmesi gereken bi şeydir size söylemeye çekinmis olabilir.

Tamam ışte o kadar yakın arkadaşınızmış nasıl şüpheleniyosunuz?Sizi arayıp esine söyleme dese şüphelenir miydiniz aynı hesap.Belki erkek gözüyle görülmesi gereken bi şeydir size söylemeye çekinmis olabilir.

Valla öyle bir zamandayız ki etrafımızda akrabasıyla bile ilişki yaşayanları duyuyoruz gerçekten kimseye güven kalmadı artık..

Bence burası da hiç normal değil. eşin baktı senle ilgili bir durum yok kalkıp gelsin ya da kıza hayırdır falan desin. bu ne yani 1 saat oturup konuşmuşlar falan. bence çok saçma.

inanın beynim allak bullak o kadar çok soru soruyorum ki kendi kendime..
Cevaplarını da alamıyorum bazen.. Bu konuyu uzatarak eşimle sürekli tartışma halinde de olmak istemiyorum..
En güzeli gerçekten evlilik terapisti sanırım..

Eşimin arkadaşı beni arasa ondan habersiz görüşmek istese telefonda de ne diyeceğini derim, eğer küslerse.

Eğer samimilerse özel bir sürpriz falan veya başka bir hoşluk peşindedir diye düşünüp görüşürüm.

Her durumda söz verdiysem karşıdakine , eşime söylemem, neticede onun arkadaşı, pislik biriyle arkadaşlık etmeyeymiş, onun sorumluluğu bence.

Sizin konunuzda görüşmeleri, size haber vermemeleri beni çok etkilemedi, ama eşinizin bahanesi bir oha dedirtiyor. Nasıl söyleyebildi öylece.

inanın beynim allak bullak o kadar çok soru soruyorum ki kendi kendime..
Cevaplarını da alamıyorum bazen.. Bu konuyu uzatarak eşimle sürekli tartışma halinde de olmak istemiyorum..
En güzeli gerçekten evlilik terapisti sanırım..

kesinlikle. orda da durum anlaşılır. hani ne bilim eşin bir şeyler saklıyor senden. durum ya farklı gelişti orada da ya da beklediği gibi olmadı. ama senle ilgili diyip de havadan sudan muhabbet olmaz. bunun ardında bir şey çıkar.

Valla öyle bir zamandayız ki etrafımızda akrabasıyla bile ilişki yaşayanları duyuyoruz gerçekten kimseye güven kalmadı artık..
O zaman arkadaş edinip tatillere gitmeyin hanımefendi kutuya koyun kocanızı yaşayın.Esine güvenmeyen kadınların en büyük sorunu bu da ortalık kötü evet ama sizin sorununuz eşinize güvenmemeniz.O da size güvenmiyor gerçi aldattınız sanıp koştur koştur gittiğine göre:işsiz:

Konu sahıbını neden yargılayarak bakıyorsunuz kı? Benım en yakın arkadasım aynı seyı yapsa ve ya esım ıkısınede sınırlenırım dogal olarak canm esıne yuklenme suphecı olma, esın seytana uyup sıze guvenmemıs olabılır. Ama bunda esınızın uzerıne gıtmk yerıne bence arkadasınızn uzerıne gıdın

O zaman arkadaş edinip tatillere gitmeyin hanımefendi kutuya koyun kocanızı yaşayın.Esine güvenmeyen kadınların en büyük sorunu bu da ortalık kötü evet ama sizin sorununuz eşinize güvenmemeniz.O da size güvenmiyor gerçi aldattınız sanıp koştur koştur gittiğine göre:işsiz:

ben eşime bu olay olana kadar güveniyordum..
Telefonunun evin içinde cepte olmasından kaynaklı bir de öğrendiğim bir program olunca denemek istedim.
insan oğlu bu şaşar beşer kimse kimseye %100 güvenmesin zaten bence..
Evet eşimiz tabi ki ama sonuçta el oğlu aynı zamanda..
Evlenince hayatlar birleşiyor kimse boşanmak için evlenmiyor ama hayat bu insanları nerelere sürükleyeceği gerçekten hiç belli olmuyor..

çünkü aynı zamanda aynı iş yerinde çalışıyorduk iş arkadaşıydık..
Evime giren çıkan insandı.. Birlikte tatil bile yaptık..

O zaman tel nolarının kayıtlı olması bir nebze normal. Ama evli görüşen çiftlerde bana göre akraba olmadıkça sınır şöyle olursa insanların ömür boyu huzurları daim kalabilir: Beyler beylerle, hanımlar hanımlarla iletişimi kurup, birbirlerininin karşıt eşlerini aramakta imtina göstermeleri lazım. Kişiler karşı tarafta "acaba" duygusu uyandıracak hiçbir hareketin fiskesine yeltenmemeli.

Örneğin siz başbaşa bu kız arkadaşınızın sevgilisi ile görüştünüz mü hiç? Normal bulunur muydu kızarkadaşınız tarafından böyle bir şey? Eşiniz ne derdi peki size öğrendiğinde?

İğneyi kendine çuvaldızı başkasına... Empati...Bunlar eşinizde de kız arkadaşınızda da yok...

Konu sahıbını neden yargılayarak bakıyorsunuz kı? Benım en yakın arkadasım aynı seyı yapsa ve ya esım ıkısınede sınırlenırım dogal olarak canm esıne yuklenme suphecı olma, esın seytana uyup sıze guvenmemıs olabılır. Ama bunda esınızın uzerıne gıtmk yerıne bence arkadasınızn uzerıne gıdın

Onun yeterince üzerine gidip bağları koparttım öyle ki beni polise şikayet etmekle bile suçladı :KK62:

En önemli olan nokta bu...Ben bu geniş hudutlu modernliği(!) anlayamıyorum...

yok ya o kadar da değil. benim en yakın arkadaşım da bekar. biz bekarken eşimle tanışınca görüştük falan. sonra evlendikten sonra aramızda bi soğukluk girdi. yalnız olduğum zamanlardı. eşim arkadaşımı arayıp organizasyon yapıp bizi barıştırmıştı kendi telinden. yani çok da şüpheci olmamak lazım sanki ya

Bu soruyu bekliyordum :)
Şöyle ki eşim bir ara tuvalete bile telefonuyla giderdi bende sinir olurdum.. Aslında işi gereği patronu aradığım zaman o telefon açılacak diyordu.. Ama ben artık gerçekten rahatsız olmaya başlamıştım..
Whatsapp ı takip programı buldum.. Telefonuma yükledim ve daha olaydan 1 gece önce eşimin whatsapp ını takibe başladım. 1 hafta takip edecektim napıyor ne ediyor diye.. ve ertesi gün whatsapp ını bir açtım ikisinin konuşması..
ben geldim sen nerdesin şimdi metrobüsten indim cafeye geçiyorum falan... Beynimden aşağı dökülen kaynar suları tahmin edersiniz... Eşim yazılımcı olduğu için farketti benim nasıl öğrendiğimi oda bana kızdı sonra whatsapp ını takibe aldığım için falan.. Biz bu olayla bayağı bi karıştık yani :KK43:
Ah iste ah ! Keske takipte kalsaydin
Iste o zaman anlasilirdi hersey
Ayrica basligin da resmen arkadasina itafen yazildi dimi? Cunku koca affedildi guvenildi...nolurdu az susup takip etseydin

ben eşime bu olay olana kadar güveniyordum..
Telefonunun evin içinde cepte olmasından kaynaklı bir de öğrendiğim bir program olunca denemek istedim.
insan oğlu bu şaşar beşer kimse kimseye %100 güvenmesin zaten bence..
Evet eşimiz tabi ki ama sonuçta el oğlu aynı zamanda..
Evlenince hayatlar birleşiyor kimse boşanmak için evlenmiyor ama hayat bu insanları nerelere sürükleyeceği gerçekten hiç belli olmuyor..
%100 güvenin demedim.Ama onun aklına aldatıldığı sizin aklınıza da ilk kocanızın ayartılmaya çalışıldığı geliyosa o ilişkide bi sorun vardır.

Back
X