• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlara güvenmemeyi çok sağlam öğrendim..

Bu soruyu bekliyordum :)
Şöyle ki eşim bir ara tuvalete bile telefonuyla giderdi bende sinir olurdum.. Aslında işi gereği patronu aradığım zaman o telefon açılacak diyordu.. Ama ben artık gerçekten rahatsız olmaya başlamıştım..
Whatsapp ı takip programı buldum.. Telefonuma yükledim ve daha olaydan 1 gece önce eşimin whatsapp ını takibe başladım. 1 hafta takip edecektim napıyor ne ediyor diye.. ve ertesi gün whatsapp ını bir açtım ikisinin konuşması..
ben geldim sen nerdesin şimdi metrobüsten indim cafeye geçiyorum falan... Beynimden aşağı dökülen kaynar suları tahmin edersiniz... Eşim yazılımcı olduğu için farketti benim nasıl öğrendiğimi oda bana kızdı sonra whatsapp ını takibe aldığım için falan.. Biz bu olayla bayağı bi karıştık yani :KK43:

Programı kurduktan bir gün sonra bu olunca aklınıza hiç "bu uzun dönemli bir olay, yoksa böyle hemen ertesi günü bir şey olma ihtimali çok düşük. Ben bu olayın ne kadar büyük olduğunu anlamak için daha uzun süre takip etmem gerek" diye düşünmediniz mi? Keşke o sırada hemen buraya yazsaydınız.

Telefonda sordum benim bire bir buluşmak istemesine kızacağımı bildiği içinmişşş mişşşş..
Bana yazdığı mesajda da "Böyle bir sebeple boşanmayı düşünecek kadar aptal bir kadın olacağını hiç ummazdım.Seninle yediğim yemeğe içtiğim suya lanet olsun haram zıkkım olsun.. Beni taciz etmeye devam edersen seni polise şikayet edeceğim." Eee böylesine ne denir hem suçlu hem de bayaa güçlü arkadaş :KK11:

ya aslına bakarsanız cidden çok garip bir olay bence. siz çok mu kıskanç arıza birisiniz ki böyle gizlenmiş. dediniz ya arkadaşınız içine kapanmış fln acaba sadece bir erkekten fikir mi almak istedi. tamam bence doğru değil yaptığı, ama bana kalırsa bu kızdan daha suçlu eşiniz, en başta haber verse size ama gitse ne diyecek diye tamam, ya da telefonda inkar etmese yine tamam ama ikisini de yapmamış.

Programı kurduktan bir gün sonra bu olunca aklınıza hiç "bu uzun dönemli bir olay, yoksa böyle hemen ertesi günü bir şey olma ihtimali çok düşük. Ben bu olayın ne kadar büyük olduğunu anlamak için daha uzun süre takip etmem gerek" diye düşünmediniz mi? Keşke o sırada hemen buraya yazsaydınız.

keşke..işte tek hatalı davranışım o.. biraz takipte kalmalıydım..
Ama insan inanamıyor ki o an yaşadığım hisleri nasıl anlatsam..
Bir yanda eşim.. Diğer tarafta kardeşim dediğim ...
Çok zordu benim için hala zor..

Arkamdan iş çevrilmiş olması bile yeterli değil mi.. Neden CANIMKIZIM a söyleme dedi..
Hala bunun net bir açıklaması yok.. İçini okuyamıyoruz kimsenin amacı neydi..

Nedenini bilmiyoruz ve bu kadar erken davrandığınız için hiçbi zaman bilemicez de.Anlattıklarınızdan sanki daha önce başka şeyler olmuş da bu da son damla olmuş ve ipler kopmuş gibi düşünüyorum.Yani sanki öncesinde bu kıza bi gıcık olmussunuz veya eşinize ilgisini sezmişsiniz gibi.

Ben düşünüyorum da yakın bi arkadasım esimi arayıp özel görüsmek istese görüsmeden sonra bi durup dinlerim önce, noldu ne söyledi derim eşime.Eğer cevaptan tatmin olmadıysam da arkadasıma hesap sorarım ne münasebet nerden cıktı bu iş diye.Ama siz bi anda birbirinize sövmüşsünüz sanki böyle bişey yapacağını bilmiş gibi.Tuhaf olan bu.

images (7).webp

Eşinizin sizinle ilgili şüpheleri var demekki niye aklına onu aldattiginiz gelsin ki hiç normal gelmedi bana açıkçası.

Nedenini bilmiyoruz ve bu kadar erken davrandığınız için hiçbi zaman bilemicez de.Anlattıklarınızdan sanki daha önce başka şeyler olmuş da bu da son damla olmuş ve ipler kopmuş gibi düşünüyorum.Yani sanki öncesinde bu kıza bi gıcık olmussunuz veya eşinize ilgisini sezmişsiniz gibi.

Ben düşünüyorum da yakın bi arkadasım esimi arayıp özel görüsmek istese görüsmeden sonra bi durup dinlerim önce, noldu ne söyledi derim eşime.Eğer cevaptan tatmin olmadıysam da arkadasıma hesap sorarım ne münasebet nerden cıktı bu iş diye.Ama siz bi anda birbirinize sövmüşsünüz sanki böyle bişey yapacağını bilmiş gibi.Tuhaf olan bu.

Bir gün önce takibe başlayıp bir gün sonra böyle bişey olması ve ısrarla eşimin inkar etmesi beni delirtti..
Allahtan o inkar etmedi anlattı normal bişey gibi..
Bişey sezmemiştim öncesinde ama dediğim gibi insanız o bekar tek yaşıyor aile kavramı yok şaşabilirdi ve sanırım şaştı..

Eşinizin sizinle ilgili şüpheleri var demekki niye aklına onu aldattiginiz gelsin ki hiç normal gelmedi bana açıkçası.

Daha önce de açıklamasını yaptım.. evliliğimiz sallantıdaydı o dönem zaten boşanma noktasına geldik bir kaç sefer..
O dönemde mi bişey oldu diye düşünmüş.En yakınım ya gider ona anlatırım diye beklemiş..

Kız kendi sevgilisinden bahsetmiş.. İşle ilgili konuşmuşlar hatta keşke CANIMKIZIM da olsaydı bile demişler..
Bak yazdıkça tekrar sinirleniyorum yaa
ayyyy ne tatlı.. Madem keşke olsaymışsınız eşiniz diyememiş mi o zaman niye ona söyleme diye çağırıyosun beni diye??

Bir gün önce takibe başlayıp bir gün sonra böyle bişey olması ve ısrarla eşimin inkar etmesi beni delirtti..
Allahtan o inkar etmedi anlattı normal bişey gibi..
Bişey sezmemiştim öncesinde ama dediğim gibi insanız o bekar tek yaşıyor aile kavramı yok şaşabilirdi ve sanırım şaştı..
Pardon da ne alaka bekar olup tek yaşamakla şaşmanın? Bekar ve tek yaşayınca aile kavramı olmuyor mu? Eşiniz evli ve ailesi var ancak "bekar" bir kadının mesajıyla koşa koşa buluşmaya gidiyor üstelik sizi aldatmakla itham ederek... Yani asıl şaşan, aile kavramı (!) olan siz ve eşinizsiniz bence...

Pardon da ne alaka bekar olup tek yaşamakla şaşmanın? Bekar ve tek yaşayınca aile kavramı olmuyor mu? Eşiniz evli ve ailesi var ancak "bekar" bir kadının mesajıyla koşa koşa buluşmaya gidiyor üstelik sizi aldatmakla itham ederek... Yani asıl şaşan, aile kavramı (!) olan siz ve eşinizsiniz bence...

heh kesin tek yaşıyorsunuz ve üstünüze alındınız dimi :)

pardon özellikle dip not yazmayı unutmuşum
yanlız yaşayan bekar arkadaşları tenzih ederim.. :KK31:

ben onun şahsı için böyle bir açıklama yaptım senelerdir kendisini tanıdığım için..
direk saldırıya geçmeyelim lütfen..

çok fevrisin.
ne kızın ne eşinin niyetini öğrenemeden kalmışsın .
ama eşininde seninde destek almanız lazım bence..
bu kadar birbirine güvenmeyen iki kişinin evliliği sürekli sarsılacaktır.

Eşim bana beni aldattın mı diye düşünüp gittim dese konunun geri kalan kısmı teferruat olur.O cümleyi tamamlayamaz bile.
Gitmiş konuşmuş ondan sonra neden anlatmıyor.Sen kendin öğrenmesen hiç bilmeyecektin bu konuyu.Çok kıskanç değilimdir ama ağır tahrikten dalardım bu konuda kendisine.Tabi herkes böyle yapacak diye bişey yok.Al kızı vur adama durumu.İkiside suçlu benim gözümde.

Bana sizin tepkilerinizde alırı geldi.
İnsanlara güveninizin çok sağlam kıtılacağı bşrley yok ortada.
Arkadaşınızıda bi dinledeydiniz savunması neydi.
Eşinizinde direk aklına aldatılmak geliyor oda garip.

heh kesin tek yaşıyorsunuz ve üstünüze alındınız dimi :)

pardon özellikle dip not yazmayı unutmuşum
yanlız yaşayan bekar arkadaşları tenzih ederim.. :KK31:

ben onun şahsı için böyle bir açıklama yaptım senelerdir kendisini tanıdığım için..
direk saldırıya geçmeyelim lütfen..
Hayır ablamla beraber yaşıyorum, tek yaşamıyorum. Ancak vakti zamanında tek yaşadığım da oldu. Lafınızın nereye gittiğini bilin lütfen. O zaten bekar, tek kalıyor, aile kavramı yok, ŞAŞABİLİRDİ derseniz tüm bekar ve yalnız yaşayan kadınların şaşabilir olduğunu ima etmiş olursunuz ve bu hiç hoş değil.

Hayır ablamla beraber yaşıyorum, tek yaşamıyorum. Ancak vakti zamanında tek yaşadığım da oldu. Lafınızın nereye gittiğini bilin lütfen. O zaten bekar, tek kalıyor, aile kavramı yok, ŞAŞABİLİRDİ derseniz tüm bekar ve yalnız yaşayan kadınların şaşabilir olduğunu ima etmiş olursunuz ve bu hiç hoş değil.

tekrar yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..
Ben sadece bu konudaki şahıslar hakkında konuşuyorum kesinlikle genelleme yapmıyorum..

Sizin aldattığınızı düşünmesi normal mi ?

Back
X