Merhaba
Ben hayatım boyunca hep sevgi ilgi sefkat istedim.. anne sevgisi hiç gormedim annem ilgisiz biriydi düşünün 6 yasinda yumurta pişirip yerdim.. beslenme çantamı kendim hazirlardim bir gun annem saçımı oksayip sevmedi beni.. velhasıl görseniz beni esim hep bana çok sirinsin der hani sıcak kanlı biriyimdir 26 yasindayim su yaşıma kadar hep insanlara 1000 adim attim YARANMAYA çalıştım bi parça sevgi için ama insanlar ilk başta teşekkür edip sonra normal mis gibi hep veren taraf olmanızı bekliyorlar.. Sadece karşılık beklemeden birşeyler veren RABBIMIZ bence biz kullar hep karşılık istiyoruz.. aslında kimse benden birşey beklemezken hep daha demeden herşeyi yapan taraf olmuşum.. annem babam abim kardeşim yegenim.. inanın annem hasta yıllarca evini temizlemisimdir Allah rızası tabi ki vardı düşüncemde ama insan bi teşekkürler kuzum demesini bekliyor.. yigenim var hep ben ararım hep velhasıl o kadar vermişim ki almadan.. su an kendimi öğle çektim ki kenara su an karşımdaki 1 adım mi atıyor 1 adım daha fazlası yok.. hatta onu bile bazen atmiyorum insanlar peşimde.. daha once yaptığım şeylerin ceyregini anca yapıyorum ve daha çok saygı goruyorum BENDEN SIZE TAVSIYE kimseye bu eşiniz bile olsa fazla değer vermeyin kimseden sevgi dilenmeyin siz kendinize yetebilmeyi bilin bırakın size sevgi gösteren birşeyler yaptığımız için degil biz olduğumuz için versin
Bu yaşta da olsa öğrenmiş olman güzel.
Geçmişte yaptığın iyi bir şey değildi zaten,iyi yaptım ama bana kötü yaklaştılar gibi düşüncen varsa at kafandan.
Kötü alışkanlık gibi gereksiz iyilik yapmak.
Neden,çünkü karşılık beklemişsiniz.
Doğrusu istediğiniz şeyi yapın ama karşılık bekleyip de bana aynı şekilde gelmediler derseniz çok çirkin ve itici oluyor.
Bu yaşta da olsa öğrenmiş olman güzel.
Geçmişte yaptığın iyi bir şey değildi zaten,iyi yaptım ama bana kötü yaklaştılar gibi düşüncen varsa at kafandan.
Kötü alışkanlık gibi gereksiz iyilik yapmak.
Neden,çünkü karşılık beklemişsiniz.
Doğrusu istediğiniz şeyi yapın ama karşılık bekleyip de bana aynı şekilde gelmediler derseniz çok çirkin ve itici oluyor.
aynen abla millet seni zorlamıyor yap diye birilerinin yapacağı şeye mi muhtacız.. annemden gelen bir aliskanlikti abla cok şükür insanlardan bir beklentim yok beklenti aşırı kötü birşey insanı yıpratıyor