İnsanlara iğrenerek bakıyormuşum

Böyle hissetmediğinizi söylüyorsunuz ama az da hissediyor olabilir misiniz acaba

Ay boşver etrafta doğru düzgün insan mı kaldı. Benim de bazı insanların hal ve hareketlerine tiksinerek baktığım olmuştur

aranan yorum ve bakış açısı

Acaba genel olarak olumsuz düşünmeye yatkın bir yapınız mı var?

Sonradan arkadaş olduğum birisi eskiden kendi kız grubunda sert bakışlarımdan dolayı bana boğa lakabını taktıklarını söylemişti. Yükselenim boğa :) Gerçekten bomboş bakarken bile ikisi de çatık ince kaşlarımdan dolayı yüzümde kızgın bir ifade var. Bol bol tebessüm ederek durumu mertaraf etmeye çalışıyorum.

Bizim lisede vardı böyle bir kız. Herkesten iğreniyor gibiydi. Ben çok üzülürdüm ona ne yaptım ki bana iğrenircesine bakıyor diye. Biraz havalı bir tipti ben de ezik kategorisinde olduğum için aşağılıyor kendince diye düşünürdüm. Nasıl düzelir bilmiyorum ama karşı tarafı üzüyor bu durum.

Benim de ifadem cok gıcıkmış.Bir ara öyle bir elestiri almistim.Dogrudur yaratilis ama cok cana yakin sicak kanli bulurlar benle sohbet ettikten sonra.Genel olarak cok sevilen biri olmadim bu yaşima kadar bu sebep olabilir cunku yuz ifadesi insanlarda önyargı olusturuyor.Ne yapiyim ben de isterdim farkli gorunmeyi ama yaratilisim boyle.Degismiyor.Bilincli yaptigim bir ifade degil.

Amaaaaan boşver banada eşim hep söylüyor bunu sen insanlara merhaba derken bile "defol git" diyorsun hep havadan bakıyormuşum fln ama takma herkese güler yüz göstermek zorunda değilsin

Benim müdür yardımcının yüz ifadesi öyle memnuniyetsiz duruyor hep. Güler yüzlü olmaya çalışın sürekli belki ifadeniz değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…