İnsanlara iğrenerek bakıyormuşum

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam.

Aşırı aşırı canın sıkıldı söylerken yargılanmaktan korkuyorum biraz ama olduğu gibi yazıcam.

Ben insanlara "bazen" iğrenir, tiksinir gibi bakıyormuşum. Bugün iş yerinde bi arkadaşım şakasına taklidimi yaptı. Kendimi felaket kötü hissediyorum ya. Asla hiçbir şekilde o an tiksinmiyorum ya da iğrenmiyorum ama nasıl beceriyorsam dışa vurumu bu şekilde oluyormuş. Cidden çok üzüldüm, acayip kırıcı bi tutum bu.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Neden oluyor olabilir?

Bende de var aynı durum. Normal duruşum bile tiksinerek bakıyormuşum gibi. Kaşlarımı çatıp dudaklarımı değişik yapıyorum. Kaslarım o şekilde alışmış sanırım. Botox filan mı yaptırmak lazım emin değilim

ortamdan, olaydan, kişiden memnun değilseniz mimiklerinizle belli ediyor olabilirsiniz. ben öyleymişim mesela ortama sevmediğim biri girince hemen anlaşılıyormuş yüzümden 😊

O an birisi bebeğiyle ilgili konuşuyordu. Aslında bebek hastaymış vs diye konuşurken içim kötü oldu ama tiksinir gibi bakmışım :(

Bende de var aynı durum. Normal duruşum bile tiksinerek bakıyormuşum gibi. Kaşlarımı çatıp dudaklarımı değişik yapıyorum. Kaslarım o şekilde alışmış sanırım. Botox filan mı yaptırmak lazım emin değilim

Sanırım benim kaş yapımda öyle. Hatta aldırırken bile çatık kaşla duruyormuşum sjdnjdndfj of botoz çözerse yaptırmayı düşünebilirim

Böyle mi?

Eklentiler

• images (42).webp
    images (42).webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 48
Tiksinmeyip igrenmeyip nasil oyle bakmayi basarmissiniz ilginc yani ...eger dogruysa kendiizde boyle bir sey hissediyorsaniz agzinizi burnunuzu tutun kuzum ama yerdiz bir elestiriyse onemsemeyin

Hanımlar selam.

Aşırı aşırı canın sıkıldı söylerken yargılanmaktan korkuyorum biraz ama olduğu gibi yazıcam.

Ben insanlara "bazen" iğrenir, tiksinir gibi bakıyormuşum. Bugün iş yerinde bi arkadaşım şakasına taklidimi yaptı. Kendimi felaket kötü hissediyorum ya. Asla hiçbir şekilde o an tiksinmiyorum ya da iğrenmiyorum ama nasıl beceriyorsam dışa vurumu bu şekilde oluyormuş. Cidden çok üzüldüm, acayip kırıcı bi tutum bu.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Neden oluyor olabilir?
ben de iğrenir gibi değil de çok kötü bakıyomuşum sanki karşımdakini dövecek gibi nasıl geçer bilmiyorum bilerek yaprığım bir şey de değil mizaçla alakalı galiba

Ben normalde dışa karşı biraz soğuğumdur, ama kalbim çok yumuşaktır
Yolda ihtiyaçlı birini gördüm nasıl üzüldüm hem bakıyorum hem onun için dua ediyorum hem rencide etmeden yardım etmenin bir yolunu düşünüyorum gözlerim doldu eşim sakın ağlama bir düşünelim buluruz bir çare dedi, yakınımızda yabancı biri var başladı bana bağırmaya işte sizin gibi iğrenerek aşağılayarak bakan cinsler yüzünden bu insanlar bu halde diye, eşim zor tuttu parçalayacaktım nerdeyse
O günden sonra mimiklerimi kontrol etmeye çalışıyorum

Tiksinmeyip igrenmeyip nasil oyle bakmayi basarmissiniz ilginc yani ...eger dogruysa kendiizde boyle bir sey hissediyorsaniz agzinizi burnunuzu tutun kuzum ama yerdiz bir elestiriyse onemsemeyin

Ya aslında şöyle iş konusunda diğer çalışanlara göre bi tık daha bilgiliyim(ya da enayi olduğum için bildiğimi gösteriyorum.) birilerine bi şey anlatırken salak saçma tavırlara giriyorum. Anlattığım kişi üstünlük gibi algılamasım diye kendimi çok kasıp ezik büzük hallere giriyorum sanırım bundan yanlış anlaşılıyor :/

Sinirlenseniz hadi neyse de üzülmenizi anlamadım. Belki yaradılışınız, yani suratınız öyle? Koskoca kadının karşısındakini süzüp utanmadan alaycı bir şekilde taklidini yapması iğrenç bakmaktan daha iğrenç bir durum bence. Densiz. Bundan sonra ona hep öyle bakın, nasıl bakmaksa.. :)

Ya aslında şöyle iş konusunda diğer çalışanlara göre bi tık daha bilgiliyim(ya da enayi olduğum için bildiğimi gösteriyorum.) birilerine bi şey anlatırken salak saçma tavırlara giriyorum. Anlattığım kişi üstünlük gibi algılamasım diye kendimi çok kasıp ezik büzük hallere giriyorum sanırım bundan yanlış anlaşılıyor :/
Ego yapmayayim diye cabalayip ego yaptigi sanilan insan diyebiliriz sanirim

Ayy bana da bir ara çalışma arkadaşlarım çok poker face'sin diyorlardı. Çünkü ortamı sevmiyordum ve iğreniyor gibi bakmamak için ifadesiz kalıyordum😂😂 yani pp'mdeki gibi bakmamak için donuyordum🤣

Ay nasıl ifadesiz duruyorsunuz lütfen bana da tüyo verin benim surat ifademdsn şecsdem okunuyor

Sinirlenseniz hadi neyse de üzülmenizi anlamadım. Belki yaradılışınız, yani suratınız öyle? Koskoca kadının karşısındakini süzüp utanmadan alaycı bir şekilde taklidini yapması iğrenç bakmaktan daha iğrenç bir durum bence. Densiz. Bundan sonra ona hep öyle bakın, nasıl bakmaksa.. :)

Şöyle üzüldüm biri bana tiksinir gibi baksa aşırı kötü hissederdim

Ben normalde dışa karşı biraz soğuğumdur, ama kalbim çok yumuşaktır
Yolda ihtiyaçlı birini gördüm nasıl üzüldüm hem bakıyorum hem onun için dua ediyorum hem rencide etmeden yardım etmenin bir yolunu düşünüyorum gözlerim doldu eşim sakın ağlama bir düşünelim buluruz bir çare dedi, yakınımızda yabancı biri var başladı bana bağırmaya işte sizin gibi iğrenerek aşağılayarak bakan cinsler yüzünden bu insanlar bu halde diye, eşim zor tuttu parçalayacaktım nerdeyse
O günden sonra mimiklerimi kontrol etmeye çalışıyorum
Aaa manyak galiba. Herkes bişey görünce vay lililili diye feryat figan basacak diye bişey yok, ben de öylesini yerine göre samimiyetsiz buluyorum napcaz şimdi?

Back
X