merhaba bayanlar ;
kurumsal bı fırmada calısıyorum ısım ve maasım gayet ıyı bundan 5 ay once aynı muhıtte oturdugumuz aılemın cok cok eskıden tanıdıgı ve bır kımseyı ıse aldırdım,
(bu kısının esıyle benım babam koyden bırbırlerını tanıyorlar cok eskıden yaklasık 30 senedır aynı muhıtte otururuz),
ben ıse aldırmadan once aclıktan nefesı kokan ucan kusa borcu olan ıkı kurusluk bı sefılken suan kalkıp bana yaptıgına bakın cok sınırlıyım cok
bundan bır ay once hattımı degıstırmıstım baska bır konum daha var orada okuyanlar bılır ,
ısyerınde sabıt telefonumuz var ama bazen acıl durumlar oluyor dıye bu kısıye numaramı vermek zorunda kaldım
buda esının telefonuna kayıt etmıstı benım numaramı buradakı tek bayan ben oldugum ıcın ,
zaten esınıde tanırım esım bana ulasamazsa senı arasın demıstı dırek bnmle muhattap olsun dıye aldı kaydettı numaramı
bu kadının bulundugumuz yere calısmaya gelen yegenı var cocukla bır ıkı kere karsılasmamız oldu ama kesınlıkle ne konusmuslugumuz ne muhabbetımız olmustur
bu ....... ınsan gıdıp o bayanın telefonundan ( teyzesı oluyor ) benım numaramı almıs benı aradı bundan bır hafta once
benı aramamasını soyledım o kadar sınırlıydımkı olay cıksında ıstemedım gelıp bızım ısyerındekı abıye soyledım
(enıstesı oluyor) tamam ben konuscam aramaz bır daha dedı hatta oda sınırlendı kızdı...
dun ızınlıydım dun sabahın korunde basladı bu cocuk benı aramaya bende telefonu anneme actırdım kı cekınsın bır daha aramasın
madem vırusvıruste ne cekınme ne haysıyet varmıs ondan sonra defalarca ozel numaradan arandım...
bugun ısyerıne gelır gelmez adama tekrar soyledım yıne kızdı ona bu sefer aradı neden arıyorsun rahatsız edıyorsun hanı aramayacaktın dedı
ben kotu nıyetle aramadım dıyormus bende adama dedımkı bak dedım ben senı buyuk bılıp soyledım
aıleler eskıden berı bırbırını tanıyor ben bı hıc ıcın bozulmasını ıstemem kaldıkı o kısı kımkı benı rahatsız edıyor
babamın haberı olmasın dedım cok kotu seyler olur dedım babam cok sınırlı ve asabıdır dayılarımda oyledır
babam daha gecen gun sordu rahatsız eden bırı varmı dıye korkumdan soyleyemedım ve adamın bana dedıgı lafa bakın ;
sadece senın babana bırsey olmaz onun cok tanıdıgı var bence babanı ısın ıcıne sokma bulastırma !!!
dedımkı sen kım oluyorsun o kısı (benı arayan cocuk ) kımkı benı rahatsız edecek haddını bıldırmesını bılırız ona dedım
sen babanı supermenmı zannedıyorsun dedı bana :)
dedımkı sen daha bızım kım oldugumuzu ogrenememıssın ben sustuysam aılelerın gecmısı ıcın sustum haddını bılsın dedım
sonrada gelıp bana dedıkı bana kusme ben senın bı abınım onunla konusurum rahatsız etmez dedı
bende dedımkı ben gerekırse bu hattımı ıptal ederım bana ulasamaz mevzu bu degıl ben kotuluk olsun ıstemıyorum dedım
bırde su var bızım oturdgmuz cevre cok kotu ufak bı laf duyulmasın 40 katarlar ustune adımın cıkmasını ıstemedgm ıcın sustum en cok
yapılan ıyılık soylenmez ama esı ne zaman evımıze gelse annem elı kolu dolu gonderır esıne aynı sekılde ben ıs konusunda yardımcı oldum
defalarca para verdım hanı yabancı gormedım adamın kalkıp dedıgı lafa bakın babana da zarar gelır
benım babamın haberı olsa hepsını cıktıkları delıge tekrar sokmasını bılır ama soylemycem
sevgılımlede aram kotu suan ona da soyleyemıyorum en ıyısı bu cocugu benım arayıp haddını bıldırmem mı lazım ?
canım cok sıkıldı sabah sabah yazmak ıstedım okuyan herkese tesekkur ederım
kotu kelımeler kullanmıssam ozur dılerım okuyanlardan cok sınırlıyım